Πούτιν: «ΑΛΛΑΖΕΙ η παγκόσμια τάξη»! Η ομιλία που βάζει «ΦΩΤΙΑ» στον πλανήτη!!! ΒΙΝΤΕΟ του ΕΛ

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, σε ομιλία του στις 20/7/2022, η οποία δεν έτυχε κατάλληλης προβολής, δήλωσε:

«Τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, τίθενται τα θεμέλια και οι αρχές για μια αρμονική, πιο δίκαιη, κοινωνικά προσανατολισμένη και ασφαλή Παγκόσμια Τάξη.

Μια εναλλακτική στον μονοπολικό κόσμο που υπήρχε μέχρι τώρα, αλλά καθίσταται εμπόδιο στην ανάπτυξη του πολιτισμού.

Το μοντέλο της απόλυτης κυριαρχίας του αποκαλούμενου ”χρυσού δισεκατομμυρίου” (Δυτική ολιγαρχία) είναι άδικο.

Γιατί πρέπει αυτό το ”χρυσό δισεκατομμύριο” να κυριαρχήσει πάνω στους υπόλοιπους και να επιβάλει τους δικούς του κώδικες δεοντολογίας με την ψευδαίσθηση του δικαιώματος ότι αποτελούν εξαίρεση;

Αυτό διαχωρίζει τους ανθρώπους σε κοινωνίες 1ης και 2ης τάξης, και συνεπώς είναι εγγενώς ρατσιστικό και νεοαποικιοκρατικό. Ενώ η υποκείμενή του παγκοσμιοποιητική και υποτίθεται φιλελεύθερη ιδεολογία αποκτά όλο και περισσότερο τα χαρακτηριστικά του ολοκληρωτισμού.

Σε μεγάλο βαθμό, αυτές οι θέσεις αποκτήθηκαν λεηλατώντας άλλους ανθρώπους τόσο στην Ασία όσο και στην Αφρική. Η Ινδία, για παράδειγμα, λεηλατήθηκε πολλές φορές.

Όσο και αν οι δυτικές και παγκοσμιοποιητικές ελίτ πασχίζουν να συντηρήσουν την υπάρχουσα Τάξη, μια νέα εποχή ξημερώνει, ένα νέο στάδιο στην παγκόσμια ιστορία».

Αν αυτό δεν το σεβαστούν οι διεθνιστές της Δύσης, τότε στο τέλος του δρόμου περιμένι ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟΣ! Απλά τα πράγματα…

Αφήστε μια απάντηση