Οι ποδηλάτες μαστίζονται από μια μυστηριώδη ασθένεια και κανείς δεν ξέρει τι είναι.

rairfoundation.com: “Αισθάνομαι ότι δεν παίρνω αρκετό οξυγόνο, οι πόνοι είναι παντού – στα χέρια, στα πόδια και σε όλα τα άλλα, δεν έχω πια καμία δύναμη και γίνεται όλο και χειρότερα μετά από κάθε στάδιο”, δήλωσε ο Victor Lafaye.

Ο διάσημος ποδηλάτης Victor Lafaye, 26 ετών, αποσύρθηκε από τον Γύρο της Γαλλίας μετά από μια “μυστηριώδη” ασθένεια. Ο Γάλλος, ο οποίος θεωρούνταν πιθανός διεκδικητής της νίκης, δυσκολεύτηκε να ολοκληρώσει το δέκατο τρίτο στάδιο και έφτασε στην τελευταία θέση πριν αποφασίσει να εγκαταλείψει τον Γύρο.

Σε συνέντευξή του στο Eurosport, ο Lafaye λέει ότι δεν μπορεί πλέον να συμβαδίσει με την ομάδα και οδηγεί μόνος του στην ουρά. Ένας ανταποκριτής ρωτά τον αναβάτη αν είναι άρρωστος.

“Ναι, είμαι άρρωστος. Και δεν είμαι ο μόνος στην ομάδα. Μίλησα με τον Κάστρο (Jonathan Castroviejo) στην αρχή και μου είπε ότι ούτε αυτός αισθανόταν καλά”.

“Με πλησίασε και με ρώτησε: Είσαι άρρωστος; Ούτε εσύ μπορείς να αναπνεύσεις; Και είπα όχι, δεν φαίνεται να είμαι άρρωστος, αλλά δεν μπορώ να αναπνεύσω πια. Και είπε, “Ναι, το έχω κι εγώ. Τα προβλήματα άρχισαν κάπου μετά το στάδιο 6”, λέει ο Lafaye.

“Μου είναι πολύ δύσκολο να αναπνεύσω. Νιώθω ότι δεν παίρνω αρκετό οξυγόνο, οι πόνοι είναι παντού, ειδικά στα πόδια μου. Δεν υπάρχει δύναμη”, συνεχίζει ο αναβάτης.

Δημοσιογράφος: “Ίσως έχετε COVID τότε; Ή μήπως έχετε ξαναφάει;”.

Lafaye: “Όλες οι εξετάσεις κορόνας ήταν αρνητικές, αν και ήταν αντιγονικές, όχι PCR, αλλά υπάρχουν πραγματικά πολλοί άνθρωποι μεταξύ των αναβατών τώρα που, όπως εγώ, αισθάνονται πολύ άσχημα, αλλά όλες οι εξετάσεις ήταν αρνητικές”.

“Ίσως είναι κάτι άλλο! Αλλά δεν ξέρω. Δεν είμαι γιατρός, δεν ξέρω τίποτα, αλλά πολλοί από εμάς έχουμε τα ίδια συμπτώματα και προβλήματα στην πίστα. Και αυτό δεν είναι καθόλου καλό. Αυτός είναι ο πιο ασυνήθιστος Γύρος της Γαλλίας που έχω δει ποτέ. Ελπίζω τα πράγματα να βελτιωθούν και να επιστρέψω σε καλύτερη κατάσταση την επόμενη φορά”.

thebigtheone.com

Αφήστε μια απάντηση