Απόφαση-σταθμός από την ιταλική δικαιοσύνη: Υποχρεώνει σε άμεση εργαστηριακή ανάλυση των εμβολίων mRNA

Μετά την αγωγή εκπαιδευτικού που του είχε ζητηθεί να εμβολιαστεί υποχρεωτικά

Η πρώτη απόφαση στην Ευρώπη με την οποία ζητείται ενδελεχής εργαστηριακή ανάλυση των συγκεκριμένων εμβολίων για τον Covid είναι γεγονός στην Ιταλία. Έτσι μετά την Ουρουγουάη στην γειτονική χώρα η δικαιοσύνη θα επιβάλει πλέον στις υγειονομικές αρχές να πουν τι είναι αυτά τα εμβόλια των BigPharma που εδώ στην Ελλάδα η κυβέρνηση θέλει να κάνουν οι πολίτες σαν να ήταν “καραμέλες”.

Ιταλικό δικαστήριο αποφάσισε την ανάλυση των εμβολίων κατά του Covid με αγγελιοφόρο RNA μετά την προσφυγή ενός πολίτη στη Δικαιοσύνη κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών.

Το ιταλικό δικαστήριο ζήτησε την εργαστηριακή ανάλυση των εμβολίων αγγελιαφόρου RNA (mRNA), όπως έγινε γνωστό από τη δικηγόρο του ενάγοντα.

Το δικαστήριο στο Πέζαρο, κοντά στον Άγιο Μαρίνο (ανατολικά), ανέθεσε σε έναν εμπειρογνώμονα να προσδιορίσει το περιεχόμενο των εμβολίων κατά του Covid RNA αγγελιοφόρου Moderna και Pfizer/BioNTech. Αυτές οι αναλύσεις θα γίνουν τον Σεπτέμβριο 2022, δήλωσε η δικηγόρος Nicoletta Morante.

Σημαντική απόφαση

Σύμφωνα με την ίδια, πρόκειται για «την πρώτη στην Ιταλία, ίσως και στην Ευρώπη σχετική απόφαση», όπως αναφέρει ο ιστότοπος BFM TV.

Ο καταγγέλλων, ο οποίος έχει ήδη προσβληθεί από την ασθένεια στο παρελθόν, είναι ένας 50χρονος που εργάζεται ιδίως στον τομέα της εκπαίδευσης και του οποίου η δραστηριότητα στην Ιταλία υπόκειται στην υποχρέωση εμβολιασμού.

Αντιδρώντας στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών και μη εμβολιασμένος ο ίδιος, υπόκειται σε διοικητικές κυρώσεις, σύμφωνα με τη Morante.

Γνωμάτευση βόμβα

Ο ενάγων ζητεί να μάθει ποιες πρωτεΐνες υπάρχουν σε αυτά τα εμβόλια και εάν μπορεί να αποβούν με επικίνδυνα για τον άνθρωπο.

Η θεραπεία με αγγελιοφόρο RNA επιτρέπει στα κύτταρα να αναπαράγουν πρωτεΐνες που υπάρχουν στον ιό – τα «αντιγόνα» – προκειμένου να συνηθίσουν το ανοσοποιητικό σύστημα να τον αναγνωρίζει και να τον εξουδετερώνει.

Προς υποστήριξη της καταγγελίας που υποβλήθηκε στο Πέζαρο η δικηγόρος προσκόμισε τη γνωμάτευση ενός ιατρικού ερευνητή, που παρουσιάστηκε ως ανεξάρτητος ιολόγος, ο οποίος πιστεύει ότι τα εμβόλια mRNA δεν εκπληρώνουν την προστατευτική λειτουργία για την οποία χορηγούνται με ένεση.

Αυτά τα εμβόλια, γράφει στην καταγγελία, η ανοσολογική απόκριση που προκαλούν «είναι αναποτελεσματική».

Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, περισσότερες από 12 δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίων Covid έχουν χορηγηθεί παγκοσμίως και το 60% του πληθυσμού έχει λάβει δύο δόσεις.

pronews.gr

Αφήστε μια απάντηση