Τι είναι το «Love Jihad» που έφτασε στην Ελλάδα από το Πακιστάν;- Του Paul Antonopoulos

Διαβάστε το άρθο του Paul Antonopoulos για το Greek City Times.

”Η 17χρονη Νικολέττα σκοτώθηκε τραγικά τη Δευτέρα. Η έφηβη επέμενε σε σχέση με τον ενήλικα Πακιστανό σύντροφό της παρά την αντίθεση του πατέρα της. Εν τω μεταξύ, μπορεί κανείς να περπατήσει Παρασκευή ή Σάββατο βράδυ στην Αθήνα και να δει πολλές Ελληνίδες έφηβες όπως η Νικολέττα με τους ενήλικους Πακιστανούς φίλους τους, πράγμα που σημαίνει ότι το φαινόμενο «Love Jihad» έχει φτάσει στην Ελλάδα από το Πακιστάν.

Ινδουίστριες από το Παντζάμπ στο Πακιστάν και τη Βόρεια Ινδία μέχρι την Κεράλα στη Νότια Ινδία έχουν παγιδευτεί, εξαναγκαστεί, απαχθεί ή/και προσποιηθεί ότι συνάπτουν σχέσεις/γάμους με μουσουλμάνους άνδρες που έχουν απώτερα κίνητρα εκτός αγάπης – μεταστροφή στο Ισλάμ.

Ο εξισλαμισμός των γυναικών κάτω από το πέπλο της αγάπης δεν περιορίζεται μόνο στον ινδουιστικό πληθυσμό της Νότιας Ασίας, αλλά οι Βουδιστές φέρεται να έχουν γίνει στόχος μουσουλμάνων ανδρών Ροχίνγκια στη Μιανμάρ και χριστιανών στην Κεράλα, ενώ παρόμοιες καταγγελίες έχουν διατυπώσει η κοινότητα των Σιχ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τρομακτικά, διακόσιες χρόνια μετά την εξάλειψη του ισλαμικού εξτρεμισμού και του τζιχαντισμού από την Αθήνα μετά την ανεξαρτησία από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, φαίνεται ότι η μαζική άφιξη Πακιστανών ανδρών σήμαινε και την άφιξη του «Love Jihad» στην ελληνική πρωτεύουσα.

Όπως ανέφερε ο Directus, «στοχοποιούν αθώα Ελληνόπουλα στο όνομα της αγάπης».

Συχνά νεαρά εντυπωσιακά έφηβα κορίτσια, αποκομμένα από την πραγματικότητα των πολιτισμικών διαφορών και των προτύπων εκπαίδευσης λόγω της χειραγώγησης από την κυρίαρχη δυτική φιλελεύθερη ιδεολογία στην Ελλάδα, αψηφούν τους γονείς τους πιστεύοντας ότι είναι επαναστατικό να βγαίνουν ραντεβού με μεγαλύτερους μουσουλμάνους, συνήθως Πακιστανούς ή Αφγανούς.

Ωστόσο, όπως καταδεικνύει η δολοφονία της Νικολέττας, – φέρεται από τον 30χρονο Πακιστανό φίλο της, ο οποίος για ένα διάστημα ζούσε στο ίδιο διαμέρισμα με την κοπέλα του, τη μητέρα της και την αδερφή της, και μάλιστα του δόθηκε ένα κλειδί – αγνοώντας αυτά Η πραγματικότητα μπορεί να έχει θανατηφόρες συνέπειες.

Όπως είπε ο πατέρας, όχι μόνο αποδοκίμαζε τη σχέση, αλλά και κάθε είδους σχέση με «αυτούς τους ανθρώπους».

«Επιτέλους, ορίστε τι συνέβη. Σκέφτηκε ότι η σχέση της θα είναι πολύ καλή και ιδού το αποτέλεσμα», είπε.

Αυτό φυσικά δεν έχει σκοπό να αγνοήσει ή να αγνοήσει περιπτώσεις γυναικοκτονίας από Έλληνες συζύγους και συντρόφους, αλλά υπάρχει ένα αναμφισβήτητο μοτίβο, ακόμα κι αν οι αρχές επιλέξουν να μην δημοσιεύσουν επίσημες αναφορές που θα δείχνουν πόσο δυσανάλογα είναι τα πακιστανικά εγκλήματα στην Ελλάδα σε σύγκριση με το γενικός πληθυσμός.

Σκεφτείτε ότι μόνο τις τελευταίες μέρες η Νικολέττα φέρεται να δολοφονήθηκε από τον Πακιστανό σύντροφό της, δύο Πακιστανοί φέρεται να βίασαν μια γυναίκα στη Σέριφο και τρεις Αφγανοί στη Θεσσαλονίκη απήχθησαν από τέσσερις Πακιστανούς για λύτρα.

Όπως είπαν Πακιστανοί αξιωματούχοι τις τελευταίες εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένου του Πρωθυπουργού Shehbaz Sharif, του Προέδρου της Εθνοσυνέλευσης Raja Pervez Ashraf και του Αρχηγού του Επιτελείου Στρατού Στρατηγού Qamar Javed Bajwa, το Πακιστάν είναι μια αδελφική χώρα της Τουρκίας και θα συνεχίσει να υποστηρίζει την κατοχή της βόρειας Κύπρου .

Με τους Πακιστανούς στην Ελλάδα να επιτίθενται σεξουαλικά γυναίκες σε μεγάλους αριθμούς, να δολοφονούν, να κλέβουν, να εκβιάζουν, ενώ η πατρίδα τους συνεχίζει να στηρίζει σθεναρά την Τουρκία εναντίον της Ελλάδας και της Κύπρου σε κάθε ευκαιρία, φαίνεται ότι η Αγάπη Τζιχάντ είναι η επόμενη πρόκληση κατά των Ελλήνων.

Η εντυπωσιακή νεολαία, συχνά με καλές προθέσεις με τις αντιφασιστικές τους ιδεολογίες, τυφλώνεται από την πραγματικότητα.

Αν και μπορεί κανείς πολύ εύκολα να αντιταχθεί στον φασισμό σε όλες του τις μορφές, αυτό θα πρέπει να επεκταθεί και στον ισλαμικό φασισμό και δεν πρέπει να σημαίνει ότι κάποιος τυφλώνεται στις πολιτιστικές, θρησκευτικές, εκπαιδευτικές και ιδεολογικές διαφορές και πραγματικότητες.

Η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι ορισμένοι πολιτισμοί δεν είναι συμβατοί με άλλους. Ο ελληνικός πολιτισμός και τα διάφορα σκέλη του, είτε είναι παραδοσιακά είτε απελευθερωμένα, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με το ισλαμικό πολιτικό-πολιτιστικό σύστημα και τους κανόνες του Πακιστάν.

Η Ελλάδα ως σύγχρονη δημοκρατία δεν έχει καμία ομοιότητα με μια Ισλαμική Δημοκρατία όπως το Πακιστάν. Στην πραγματικότητα, το σύγχρονο ελληνικό κράτος χτίστηκε πάνω στην εκδίωξη και την υπέρβαση του ριζοσπαστικού ισλαμικού τζιχαντισμού, μια ιδεολογία που προωθεί, χρηματοδοτεί και εξάγει το Ισλαμαμπάντ.

Μετά από 400 χρόνια οθωμανικής κατοχής, οι Έλληνες ως λαός έχουν ιστορική μνήμη του ισλαμικού τζιχαντισμού, σε αντίθεση με τους Δυτικοευρωπαίους. Επομένως, δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε από την αφέλειά τους απέναντι στους κινδύνους του ριζοσπαστικού Ισλάμ και όλων των στρατηγικών του – συμπεριλαμβανομένης της Αγάπης Τζιχάντ.

Μόνο το 62,3% των Πακιστανών είναι εγγράμματοι σύμφωνα με κυβερνητικά στοιχεία, και αυτό δεν λαμβάνει υπόψη πόσοι εκπαιδεύτηκαν σε μεντρεσέ – εξτρεμιστικά ισλαμικά σχολεία. Δεν πρέπει να αγνοηθεί ότι το Πακιστάν, ως Ισλαμική Δημοκρατία, έχει εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις για τα δικαιώματα των γυναικών, την εκπαίδευση και την ανοχή στην Ελλάδα.

Η τζιχάντ είναι ένα θεμελιώδες μέρος της ψυχής του Πακιστάν, εξ ου και η υποστήριξή τους για την κατοχή της βόρειας Κύπρου από την Τουρκία, την κατοχή του ιστορικά Αρμενικού Ναγκόρνο-Καραμπάχ από το Αζερμπαϊτζάν και τη δική τους κατοχή του Τζαμού και του Κασμίρ της Ινδίας.”

directus.gr

Αφήστε μια απάντηση