Πώς θα βρούμε τρόπο να ξεφύγουμε από αυτό;

Αγαπητή Άννα,

Ζούμε σε μια εποχή πολιτικής πόλωσης πιο επικίνδυνης από οποιαδήποτε άλλη εποχή μετά τον εμφύλιο πόλεμο.

Σε αυτό το κλίμα ενορχηστρωμένου φόβου, συστηματικής λογοκρισίας και άγριου φυλετισμού, έχουμε παρακολουθήσει πολλούς από τους φίλους, τα μέλη της οικογένειας και τους συναδέλφους μας να επιλέγουν την τυφλή πίστη σε ένα αφήγημα covid-19 που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση έναντι της μη λογοκριμένης, κριτικής σκέψης και της ειλικρινούς συζήτησης.

Έχουμε δει τους Αμερικανούς να σταματούν να ακούν τα γεγονότα. Και σταματήστε να ακούτε ο ένας τον άλλον.

Πώς μπορούμε να βρούμε την έξοδό μας από αυτό;

Στις αρχές της πανδημίας, συμμετείχα σε ευχάριστες και συνεχείς συνομιλίες με τον μακροχρόνιο φίλο και πρώην συνεργάτη μου, Τζον Μόργκαν – έναν ισόβιο υπέρμαχο του Δημοκρατικού Κόμματος και των φιλελεύθερων αξιών.

Κάλεσα τον John, ο οποίος σέβεται τον Δρ Anthony Fauci και πιστεύει στην επιστημονική εγκυρότητα των αντιμέτρων COVID-19 της κυβέρνησης, να επανεντάξει τις δεξιότητές του στην κριτική σκέψη και να αποδεχτεί την πρόκλησή μου σε μια επιστημονική συζήτηση.

Το τελευταίο μου βιβλίο, “A Letter to Liberals – Λογοκρισία και COVID: Μια επίθεση στην επιστήμη και τα αμερικανικά ιδανικά”, προέκυψε από αυτές τις συνομιλίες με τον John.

Σήμερα, σας προσκαλώ να κατεβάσετε αυτό το δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο και να το χρησιμοποιήσετε ως εργαλείο για να συμμετάσχετε σε παρόμοιους διαλόγους με εκείνους των οποίων οι απόψεις για τα lockdown και τις μάσκες και τα εμβόλια διαφέρουν από τις δικές σας.

Διότι αυτό είναι το είδος του διαλόγου που χρειαζόμαστε για να λειτουργήσει η δημοκρατία.

Το “A Letter to Liberals” είναι η προσπάθειά μου να αποστάξω σε μια εύπεπτη μορφή – σε απλή γλώσσα, αλλά με σιδερένιες αναφορές – μια περίληψη των τελευταίων επιστημονικών και πραγματικών δεδομένων που οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να κάνουν τις δικές τους ενημερωμένες κρίσεις.

Αυτό το βιβλίο είναι πραγματικά ένα εργαλείο υπεράσπισης. Νομίζω ότι θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους φιλελεύθερους Δημοκρατικούς, όπως εκείνοι που ήρθαν σε μένα και είπαν: «Γεια σου, είμαι μόνος στην οικογένειά μου» ή «Οι φίλοι μου δεν θα με ακούσουν».

Ως έθνος, έχουμε καθυστερήσει πολύ για μια ανοιχτή, βασισμένη στην επιστήμη συζήτηση σχετικά με τις στρατηγικές που θεσπίστηκαν για τον τερματισμό της πανδημίας και τα καλύτερα μέτρα για την αποφυγή μελλοντικών κρίσεων.

Πώς όμως ξεκινάμε αυτή τη συζήτηση;

Πιστεύω ότι το κάνουμε μιλώντας ο ένας στον άλλο, συμμετέχοντας σε πραγματικό διάλογο — ένας προς έναν — αντί να ενδώσουμε στον θυμό και τον φυλετισμό και την πόλωση.

Άλλωστε, πώς θα βρούμε ποτέ κοινό έδαφος αν δεν μιλήσουμε με τους πολιτικούς μας αντιπάλους;

Αν δεν μπορούμε να εξερευνήσουμε τις επιστημονικές αλήθειες μέσω της συζήτησης, πώς θα γεφυρώσουμε ποτέ το διευρυνόμενο χάσμα μεταξύ των αντιμαχόμενων φυλών της Αμερικής;

Ελπίζω ότι το “A Letter to Liberals” θα βοηθήσει στη διευκόλυνση αυτών των τύπων συνομιλιών. Μπορείτε να κατεβάσετε το βιβλίο δωρεάν εδώ ή να το αγοράσετε από την Amazon και άλλους λιανοπωλητές.

Με εκτίμηση

Robert F. Kennedy, Jr.ΠρόεδροςΆμυνα της Υγείας των Παιδιών

Αφήστε μια απάντηση