Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ

Από τις 24/2/2022 παρακολουθούμε την εξέλιξη του πολέμου στην Ουκρανία και πολλοί αναρωτιούνται γιατί οι Ρώσοι προελαύνουν με τόσο αργό ρυθμό.

Κάποιοι δίνουν ως εξήγηση το ότι επωφελούνται από την υφιστάμενη κατάσταση, άλλοι ότι δεν μπορούν για κάτι καλύτερο ενώ άλλοι θέτουν το θέμα της προστασίας των αμάχων.

Νομίζω ότι παραβλέπουμε την πνευματική διάσταση του θέματος, όσο κι αν αυτό αφορά έναν πόλεμο. Και το είδαμε κατ’ επανάληψη, ότι παρ’ όλα τα εξωφρενικά δυτικά μέτρα εις βάρος τους, αυτοί πάντα άφηναν την πόρτα της επιλογής ανοιχτή και το βάρος της ευθύνης για ότι γίνεται και θα γίνει στον αντίπαλο.

Όσο καθάρματα και να είναι οι δυτικοί, δεν έχει κανείς Πούτιν, το ηθικό δικαίωμα, να ξυπνήσει μια καλή πρωΐα και να τους ισοπεδώσει με πυρηνικά. Θα πρέπει να υπάρχει πνευματικό κι ηθικό έρεισμα.

«Σου δίνω φθηνό φυσικό αέριο αλλά εσύ δεν το θες; Ε, κάτσε να ξεπαγιάσεις τον χειμώνα και θα φταις μόνο εσύ!» θα σκέφτεται ο Πούτιν και οι Ρώσοι και να είστε σίγουροι ότι δεν θα χύσουν ούτε ένα δάκρυ τον χειμώνα για τους λαούς της Ευρώπης που θα πεθαίνουν από το κρύο αφού οι ηγεσίες τους αποφάσισαν για λογαριασμό τους, να αποκλείσουν το φθηνό ρωσικό φυσικό αέριο…

Το ίδιο νομίζω ότι θα κάνουν οι Ρώσοι και στην συνέχεια:

πάντα ότι κάνουν θα είναι μια απάντηση σε προκλήσεις που θα δεχθούν γιατί σε διαφορετική περίπτωση, χάνουν το πνευματικό έρεισμα.

Και να είμαστε σίγουροι, ότι την Τουρκία πριν την ισοπεδώσουν θα έχουν υποστεί μεγάλη προδοσία για να προβούν σε μια τέτοια ιστορική ενέργεια.

https://iliarihto.blogspot.com/2022/08/blog-post_83.html#more

Αφήστε μια απάντηση