Σάσα Μπάστα: «Ο Άγιος Εφραίμ έσωσε τον αδελφό μου από τον θάνατο – Ήταν στην εντατική και είχε 1% πιθανότητα να ζήσει»

Μια εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε η γνωστή τραγουδίστρια, σχετικά με τον αδερφό της αλλά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν στην εντατική.

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε η Σάσα Μπάστα για το θαύμα του Aγίου Εφραίμ που έζησε και όπως αποκάλυψε, έσωσε τον αδελφό της από τον θάνατο.

«Ο αδερφός μου έχει χρόνιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το καλοκαίρι είχε μπει στη ΜΕΘ στο Ασκληπιείο Βούλας και οι γιατροί μας είπαν πως έχει λιγότερο από 1% πιθανότητα να ζήσει. Οι γιατροί μας είπαν ότι είναι στιγμές που έχετε, ότι το θέμα είναι διαδικαστικό, δεν θα προλάβετε, απλά εμείς θα σας ενημερώσουμε για τα χαρτιά.

“Πήγα στον Άγιο Εφραίμ και άκουγα στα αυτιά μου τον ήχο της εντατικής”, εξομολογήθηκε η Σασα Μπάστα

Η μητέρα μου που ήταν δίπλα μου μού εξήγησε ότι ο Άγιος Εφραίμ με αυτόν τον ήχο σου παρουσιάζεται και σου δείχνει ότι είναι κοντά σου» περιέγραψε συγκινημένη η Σάσα Μπάστα.

Σάσα Μπάστα: «Ο Άγιος Εφραίμ έσωσε τον αδελφό μου από τον θάνατο – Ήταν στην εντατική και είχε 1% πιθανότητα να ζήσει»

 

Και συνέχισε: «Κοιμόμουν για πολλές εβδομάδες έξω από τη ΜΕΘ. Είπα ότι θα κάνω το τάμα και δεν νομίζω ότι θα ξαναπερπατήσω. Θα πηγαίνω γονατιστή για να ευχαριστήσω, που είναι λίγο, γι’ αυτό το θαύμα. Την επόμενη μέρα έβγαλαν τον αδερφό μου από την καταστολή. Ο αδερφός μου ξύπνησε 14 Σεπτεμβρίου που είναι και τα γενέθλια του Αγίου Εφραίμ. Δεν ήταν τυχαίο όλο αυτό. Αυτό που έζησα εγώ και η οικογένειά μου ήταν θαύμα», κατέληξε η ίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Σάσα Μπάστα:

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο μουσικός παραγωγός Μάριος Χαμπέρης είχε κοινοποιήσει ένα βίντεο στο Facebook, όπου η γνωστή τραγουδίστρια, με δάκρυα στα μάτια, περιέγραφε όλα όσα έζησε τον περασμένο Αύγουστο, όταν ο αδελφός της βρέθηκε στην Εντατική και οι γιατροί δεν  της έδιναν καμία ελπίδα ότι θα ζήσει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση