Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας : Ποιο «Αμπντουλ Xαμίτ Χαν» αύριο βγαίνει η ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ μας στο Αιγαίο

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

ο σουλτάνος με προεκλογική φιέστα βγάζει αύριο  το «Αμπντουλ Xαμίτ Χαν» γεωτρύπανο για να τονώσει το ηθικό και την άδεια γαστέρα των υπηκόων του που περιμένουν από αυτόν κάποια λεία , όπως έκαναν και παλιά οι σουλτάνοι.

Και να , τα δικά μας ΜΜΕ εξάρουν υπερθετικά το όλο γεγονός για να φύγει και η δική μας προσοχή  από τα φλέγοντα ζητήματα που προέκυψαν λόγω της ανικανότητας των προεστών μας.

Που να γνωρίζουν όλοι αυτοί ότι τα πάντα παρακολουθούνται άνωθεν και δίχως κακόβουλα λογισμικά, αλλά με τέτοια πνευματικά;

Τι έγινε αδελφοί σήμερα το απόγευμα μετά την ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας.

Βρεθήκαμε σήμερα το απόγευμα της 8ης Αυγούστου του 2022 στο μεγάλο προσκύνημα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ στον Ιερό Ναό του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στον  Βύρωνα    για να παρακολουθήσουμε την Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο.

Πώς αδελφοί να βρούμε λέξεις και εκφράσεις για να περιγράψουμε επαρκώς αυτό το ΜΕΓΑ ΘΕΟΣΗΜΕΙΟ που συμβαίνει επί 23 Μήνες αδιάλειπτα και εννοούμε την ΔΑΚΡΥΡΡΟΗ και την ΜΥΡΟΒΛΗΣΊΑ της Εφέστειας Εικόνος της Παναγίας της Παρηγορήτριας;

Πολλές φορές αρθρογραφήσαμε με τον πτωχό λόγο μας και ακόμα υστερούμε και θα υστερούμε  στο να μπορέσουμε να εκφράσουμε τα Μεγαλεία της Μεγαλόχαρης , ενώ η ΠΑΝΑΓΙΑ μας σκορπάει ακατάπαυστα τις μεγάλες Δωρεές ΤΗΣ προς όλους μας.

Είναι ΔΩΡΕΑ του Ουρανού για τις δύσκολες μέρες μας και η Δωρεά αυτή έγκειται στο ίδιο  αυτό το γεγονός που είναι η ζωντανή και ζωογόνος Παρουσία του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

Κατά την διάρκεια της Παρακλήσεως όλο το ξύλινο κουβούκλιο ποτίστηκε με την Μυροβλησία της Παναγιάς μας και όλος ο ιερός ναός ευωδίασε εκ θεμελίων.

Και το λέμε αυτό γιατί η μαρμάρινη κολώνα πίσω από το Ιερό Κουβούκλιο που είναι δομικό στοιχείο του φέροντος σκελετού του Ναού μυροβλύζει και αυτή σε επαφή με την Εικόνα της Παρηγορητρίας.

Αυτά δεν εξηγούνται αδελφοί με την λογική, αλλά μόνο με την ΠΙΣΤΗ γιατί είναι ένα ΘΑΥΜΑ για όλη την Οικουμένη που διψάει για αυτό και την σωτηρία της.

Τελείωσε η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ και λίγο πιο εκεί κατηφορίζοντας στα στενά του όμορφου Βύρωνα δεχτήκαμε ένα τηλεφώνημα από το Περιβόλι της Παναγίας μας.

Στην άλλη άκρη μια γνωστή φωνή  … εκεί με το παλαιό εορτολόγιο δεν εισήλθαν ακόμα στον ευλογημένο Δεκαπενταύγουστο, δίχως αυτό να σημαίνει ότι τα πνευματικά τους ραντάρ δεν πιάνουν τα  μηνύματα του Ουρανού.

“παιδί μου αύριο βγαίνει η ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ μας στο ΑΙΓΑΙΟ, οι δε τούρκοι θα κάνουν μια τρύπα στο νερό ” “να ξέρεις ότι η Παναγία κλαίει και για τους τούρκους”  μας είπε ο Γέροντας και εμείς του περιγράψαμε αυτό που συμβαίνει με την Παναγία της  Παρηγορήτρια στο κέντρο της Αθήνας.

Συνεχίζαμε να κατηφορίζουμε τα Στενά του Βύρωνα και το μυαλό μας είχε μεταρσιωθεί με όλα αυτά τα θαυμάσια που γίνονται προς ενίσχυση μας απέναντι στα κακόβουλα ψηφιακά και μη προγράμματα και σχέδια των αντίχριστων δυνάμεων.

Ο λογισμός μας έφερνε σαν τον ζεστό αέρα που φυσούσε εκείνη την στιγμή το γνωστό σε όλους μας συμβάν που έγινε πριν χρόνους , όταν παρουσιάστηκε σε μια κοπέλα η ΠΑΝΑΓΙΑ και της είπε:

” για όλα αυτά που θα γίνουν στο ΑΙΓΑΙΟ εγώ θα είμαι η ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ “

ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ αδελφοί

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Αφήστε μια απάντηση