Στους καιρούς που θα έρθουν – Η προφητεία του πατέρα Ilarion Argatu

Τι θα συμβεί μετά? Θα είναι χειρότερα! Θα είναι η επόμενη φορά. Θα συμβούν τα εξής:

1. « Η οικογενειακή ζωή θα είναι στο έδαφος» , οι σύζυγοι θά απατούν, δεν σέβονται πλέον ο ένας τον άλλον, τα παιδιά δεν ακούν και σέβονται πλέον τους γονείς τους.

2. «Στον καιρό που έρχεται: θα κρατάμε τα χέρια μας στο στομάχι και θα κοιτάμε τον ουρανό », έφτασαν εκείνες οι εποχές. Πόσοι δεν έχουν με τι να φάνε ή να μεγαλώσουν τα παιδιά τους;!

3«Στον καιρό που έρχεται: θα κρατάμε τα χέρια μας στο στομάχι και θα κοιτάμε τον ουρανό », έφτασαν εκείνες οι εποχές. Πόσοι δεν έχουν με τι να φάνε ή να μεγαλώσουν τα παιδιά τους;!

4 «Στον καιρό που έρχεται, η πορνεία θα είναι στον μεγάλο δρόμο, τη μεγάλη μέρα χωρίς καμία ντροπή » . Βλέπεις και μόνος σου, σε κάθε βήμα, οι νέοι κάνουν κάθε λογής χειρονομίες, ντροπιαστικά λόγια, τα κορίτσια ημίγυμνα, δεν σέβονται το ένα το άλλο, προσβάλλονται, δεν υπάρχει πια αυτή η όμορφη αγάπη ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα με σεβασμό, έλεος και αίσθηση θυσίας για τον άλλον. Εξαιτίας αυτού, οι γάμοι είτε δεν γίνονται πια, είτε διαλύονται πολύ γρήγορα. Τα διαζύγια, που στην εποχή μου δεν τα άκουγες, είναι της μόδας σήμερα, όλοι παίρνουν διαζύγιο.

ΠΗΓΗ

simeiakairwn

Αφήστε μια απάντηση