Συνταγματάρχης McGregor: «Ετοιμάζεται ΜΕΓΑΛΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ – Τότε θα ολοκληρωθεί η επιχείρηση», vid

Τι θα πάρουν οι Ρώσοι, σύμφωνα με τον Αμερικανό στρατιωτικό…

Ο Αμερικανός συνταγματάρχης, πρώην ανώτερος σύμβουλος του Υπουργού Άμυνας, Douglas McGregor, εκτίμησε το πότε θα τελειώσει η υπόθεση της Ουκρανίας, τουλάχιστον το πιο βαρύ κομμάτι, ενώ δήλωσε σίγουρος πως ετοιμάζεται μεγάλη ρωσική επίθεση!

Όπως δήλωσε:

«Αυτήν την στιγμή, κι όπως σας τόνισα πριν μερικές εβδομάδες, νομίζω ήταν πριν 2 ή 3 εβδομάδες, η πλειοψηφία του τακτικού ρωσικού στρατού είχε αποσυρθεί από την επαφή με τον ουκρανικό εχθρό και εφοδιαζόταν, ώστε να ανανεώσει την επίθεση τον Αύγουστο.

Πιστεύω πως αρχίζουμε να το βλέπουμε αυτό να συμβαίνει τώρα ιδιαιτέρως κάτω στον νότο όπου πιστεύω πως θα δούμε την Οδησσό να πέφτει και την Ουκρανία να γίνεται μια περίκλειστη χώρα κατά συνέπεια.

Οι Ουκρανοί δεν κατάφεραν να οργανώσουν κανενός είδους αντεπίθεση, συνεπώς δεν βλέπω πολλές αποδείξεις ότι μπορούν οι Ουκρανοί να το σταματήσουν αυτό.

Την ίδια στιγμή, θα πρέπει να τονίσουμε ότι υπήρξαν κάποιες επιχειρήσεις έξω από το Χάρκοβο, λίγο πιο νότια από αυτό, κι αυτές μοιάζουν με προπαρασκευαστικές επιχειρήσεις για να προετοιμάσουν τον δρόμο για μια μεγαλύτερη επίθεση αργότερα.

Με άλλα λόγια, για να δοκιμάσουν τις ουκρανικές άμυνες και έπειτα για να ανοίξουν οδούς προσέγγισης.

Αυτό θα προχωρήσει και θα εκπλαγώ αν αυτό δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Αυγούστου, αρχές Σεπτεμβρίου».

 

scr

el.gr

Αφήστε μια απάντηση