” θέλετε να ζήσετε και να νοστιμέψετε τις ζωές σας …κάντε αυτό που λέει “

“Κάθε πρωί, να πίνετε παιδιά μου αγιασμό. πολύ αγιασμό. Να ρίχνετε οι νοικοκυρές λίγο και στα φαγητά την ώρα που μαγειρεύεται “.

Το πρωί λένε οι ειδικοί, ότι είναι καλό όταν ξυπνάμε, να πίνουμε ένα ποτήρι νερό. Καλό λοιπόν είναι ,όταν το πρωί γεμίσουμε το ποτήρι μας με νερό, να ρίχνουμε μέσα σ αυτό και λίγο αγιασμό . Αμέσως θα έχουμε ένα ποτήρι γεμάτο αγιασμό.
Να κάνουμε το σημείο του Σταυρού, και να το πίνουμε όλο, τρώγοντας και αντίδωρο το οποίο φέρνουμε στα σπίτια μας απ την Κυριακάτικη η οποια άλλη Θεία λειτουργία .
Ο Άγιος Κοσμάς έλεγε : “Θα έρθει εποχή, που οι άνθρωποι θα έχουν όλα τα αγαθά στο τραπέζι τους, αλλά δεν θα μπορούν να τα φάνε”.
Πράγματι αν σήμερα ξέραμε τι τρώμε και παρ’ολα αυτά ζούμε, μόνο για αυτό, θα έπρεπε να δοξαζουμε τον Θεό !!!!
Για αυτό λοιπόν. Μια όμορφη συνήθεια που πρέπει να αποκτήσουν οι νοικοκυρές, είναι να έχουν και ένα μπουκάλι αγιασμό στα ντουλάπια της κουζίνατους ,και κάθε φορά που μαγειρεύουν, αφού πρώτα σταυρώσουν τα φαγητά, ύστερα να ρίχνουν λίγο αγιασμό στην κατσαρόλα τους.
Ο αγιασμός και ο Τίμιος Σταυρός, θα αγιαζουν τα φαγητά σας, και θα σκορπίζουν όλη την βλάβη του διαβόλου που βρίσκονται σ αυτά.
Θα διαπιστώσετε ότι τα φαγητά σας θα αποκτήσουν ευλογία και νοστιμιά
Άγιος Ιάκωβος ο Τσαλίκης
ο ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ο Ιατρός Αρχιεπίσκοπος της Κριμαίας συνιστούσε επίσης να έχουμε μαζί μας ένα μπουκαλάκι ΑΓΙΑΣΜΟ και στις δύσκολες στιγμές να πίνουμε …αυτά είχαμε διαβάσει το 1989 όταν πρωτοεκδόθηκε το συναξάρι του.
Μας έκανε τότε εντύπωση τα λεγόμενα του ΑΓΙΟΥ.
ΣΗΜΕΡΑ όλα αυτά εν μέσω της δαιμονικής μπόρας που βιώνουμε είναι ελιξίρια σωτηρίας και θεραπείας από τις αντίχριστες προσθήκες που χρησιμοποιούν σε κάθε βρώσιμο και υγρό.

Αφήστε μια απάντηση