Θες λεφτά για το σπίτι σου;;; ΑΥΤΟ θα κάνεις – Το κυβερνητικό σχέδιο που στρώνει τον δρόμο στην Μεγάλη Επανεκκίνηση

Όλα είναι στρωμένα με… ροδοπέταλα

Όπως γράφουν οικονομικοί δημοσιογράφοι, «ο όρος “στεγαστικό πρόβλημα”, για νέους ανθρώπους αλλά και όσους διαβιούν με χαμηλές αποδοχές, δεν είναι υπερβολή».

Στην Ελλάδα, για ένα μικρό δυάρι απαιτείται ενοίκιο 300- 350 ευρώ στην καλύτερη περίπτωση!

Τα στοιχεία της κτηματαγοράς δείχνουν ότι ακόμα και στην περίοδο της οικονομικής κρίσης, τα ενοίκια επέδειξαν αντοχές και δεν ακολούθησαν τις τιμές των ακινήτων!

Πλέον όμως τα πράγματα άλλαξαν! Το πρόβλημα των υψηλών ενοικίων φέρεται να ξεκινά από την μικρή προσφορά ακινήτων προς ενοικίαση, σε σχέση με την ζήτηση, σχολιάζουν οικονομικά σάιτ: «Από την μια, το “πάγωμα” της οικοδομικής δραστηριότητας την περίοδο της οικονομικής κρίσης κι από την άλλη η “έκρηξη” των βραχυχρόνιων μισθώσεων ειδικά στο Κέντρο της Αθήνας αλλά και σε άλλα μεγάλα αστικά κέντρα, περιόρισαν την διαθεσιμότητα κατοικιών και αύξησαν τα ενοίκια».

Η «ΛΥΣΗ» ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΕΠΟΧΗ «ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ»

Προκειμένου να αποκτήσουν οι νέοι πρόσβαση σε φτηνότερα ενοίκια, θα γίνει αύξηση των διαθέσιμων ακινήτων προς ενοικίαση. Όπως τονίζουν κυβερνητικές πηγές, η «λύση» προβλέπει κρατικές ενισχύσεις (ποιοι δίνουν ΛΕΦΤΑ στις κυβερνήσεις;;;), ως κίνητρο σε ιδιοκτήτες, προκειμένου να εκσυγχρονιστούν και να ανακαινιστούν παλιά ακίνητα που είτε είναι κλειστά είτε δεν τα πλησιάζει κανείς, καθώς δεν πληρούν απολύτως καμία από τις ελάχιστες απαιτήσεις ενός νοικοκυριού.

Κατά αυτόν τον τρόπο “πέσουν” περισσότερα ακίνητα στην αγορά και θα υποχωρήσουν οι τιμές των ενοικίων και οι νέοι θα βρουν φθηνότερη στέγη!!!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΦΘΗΝΑ!!! ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ, ΟΛΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ: Σημαντική παράμετρος του σχεδιασμού είναι ότι η παροχή αυτών των κρατικών ενισχύσεων θα έχει ως βασική προϋπόθεση ότι αυτά τα ακίνητα ΔΕΝ θα μπορούν να δοθούν για βραχυχρόνια μίσθωση.

Για να πάρει κάποιος την κρατική ενίσχυση, δεν θα πρέπει να νοικιάζει το σπίτι του, όπως θέλει ο ίδιος (πχ σε AIRBNB), αλλά όπως θα του λέει το κράτος! Και ό,τι στην αρχή προτείνεται μετά επιβάλλεται (δείτε πχ στα εμβόλια), με πρόσχημα την τεχνητή οικονομική κρίση που «φουντώνει».

Αργότερα, ενδεχομένως, σπίτια θα προσφέρει μόνο μία παγκόσμια εξουσία ή το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ή ένας ηγέτης! Και ποιες προϋποθέσεις θα πρέπει να πληροί ένας «καλός πολίτης» για να μείνει μέσα σε αυτά;;;

photo intime

el.gr

Αφήστε μια απάντηση