Χαράρι: «Υπάρχει ένα ΝΕΟ είδος εξωγήινης παρουσίας στην γη – Αλλάζει εντελώς το παιχνίδι» – ΒΙΝΤΕΟ

Μπαίνει ακόμα περισσότερο στο ζουμί ο διεθνιστής σύμβουλος του Σβαμπ…

Ο προφήτης του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, Νόα Χαράρι, δημοσίευσε πριν τρεις μέρες απόσπασμα από ένα σχετικά πρόσφατο βίντεο, στο οποίο είχε μιλήσει.

Φυσικά αυτό δεν συνέβη τυχαία.

Αφού, όπως θα δείτε, είχε πει πως ένας καινούριος ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ νέος κόσμος έχει αναδυθεί, αντικαθιστώντας τον παλιό (παραδοσιακή παλαιά τάξη πραγμάτων) τόνισε, κάνοντας λόγο για «ένα είδος εξωγήινης παρουσίας στην γη»:

«Το νέο πράγμα είναι ότι υπάρχει ένα είδος εξωγήινης παρουσίας στην γη.

Μια νέα εξωγήινη νοημοσύνη έχει εισβάλει στην  ζωή μας, όχι από έναν μακρινό πλανήτη αλλά από τα εργαστήρια της τεχνητής νοημοσύνης.

Και αυτό είναι κάτι νέο, αλλάζει εντελώς το παιχνίδι γιατί σε αντίθεση με όλες τις προηγούμενες τεχνολογίες πληροφοριών, μπορεί να πάρει αποφάσεις μόνη της μπορεί να μας αναλύσει, μπορεί να μας χακάρει.

Η εκτύπωση και ο τύπος δεν μπορούσαν να το κάνουν, το ραδιόφωνο δεν μπορούσε να το κάνει, αλλά η νέα τεχνολογία μπορεί να το κάνει και για πρώτη φορά στην ιστορία είναι δυνατό να χακάρουμε ανθρώπινα όντα και επομένως να χειραγωγούμε τα ανθρώπινα όντα σε μια πρωτοφανή κλίμακα και δεν ξέρουμε πώς να το αντιμετωπίσουμε (σ.σ. Ίσως με τον ερχομό ενός ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΗΓΕΤΗ;;;)».

photo intime

el.gr

Αφήστε μια απάντηση