Ιρανικές πηγές: η Μοσάντ συμμετείχε στην τρομοκρατική επίθεση της κόρης του διάσημου φιλόσοφου και Στοχαστή της Ορθόδοξης Πολιτικής Θεολογίας Αλεξάντερ Ντούγκιν!

Ιρανικές πηγές: η Μοσάντ συμμετείχε στην τρομοκρατική επίθεση της κόρης του διάσημου φιλόσοφου και Στοχαστή της Ορθόδοξης Πολιτικής Θεολογίας Αλεξάντερ Ντούγκιν!

Στο Ιράν, πηγές ανέφεραν ότι η Μοσάντ συμμετείχε στην τρομοκρατική επίθεση της κόρης του διάσημου φιλόσοφου Αλεξάντερ Ντούγκιν. Ο Ζελένσκι πάντως είναι στο Κίεβο…..Απαρφανίζουν την Ορθόδοξη διανόηση. Θέλουν νεκρή τη Ρωσία.

Ιρανός δημοσιογράφο για λογαριασμό μέσου αναφέρει την εκδοχή

Η είδηση ​​του θανάτου της Ντάρια Αλεξάντερ Ντούγκιν χθες στην βομβιστική επίθεση κατά αυτοκινήτου στη Μόσχα δεν θα περάσει έτσι απλά, γιατί στόχος ήταν ο Αλεξάντερ Ντούγκιν, ο επικεφαλής της νέας θεωρίας της Ευρασίας. Μετά τον Σουλειμανί ήθελαν νεκρό και το Ντάγκιν υπαινίσσονται οι Ιρανοί

Ο Alexander Dugin, γεννημένος το 1962 στη Μόσχα, είναι Ρώσος φιλόσοφος, πολιτικός επιστήμονας, κοινωνιολόγος και μεταφραστής. Καθηγητής Φιλοσοφίας, Ph.D. στις Πολιτικές Επιστήμες, Ph.D. στις Κοινωνικές Επιστήμες, είναι επικεφαλής του Τμήματος Κοινωνιολογίας Διεθνών Σχέσεων στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας. Είναι επίσης Ομότιμος Καθηγητής στο Εθνικό Πανεπιστήμιο Eurasia και στο Πανεπιστήμιο της Τεχεράνης και μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά και Πορτογαλικά.
Ο Alexander Dugin θεωρείται ο ηγέτης του διεθνούς ευρασιατικού κινήματος. Το 2014, το αμερικανικό περιοδικό Foreign Policy συμπεριέλαβε τον Ντούγκιν στους 100 καλύτερους παγκόσμιους στοχαστές του σύγχρονου κόσμου.

(αναφέρουν τον Ντούγκιν ως τρομοκράτη οι τρομοκράτες)

Είναι ένας από τους κρίκους με τη σκέψη του Μπερντάγιεφ. Η πολιτική δραστηριότητα του Dugin στοχεύει στη δημιουργία μιας ευρασιατικής υπερδύναμης μέσω του σχεδίου της συμμαχίας της Ρωσίας με τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες στη νέα Ευρασιατική Ένωση (EAU) και επίσης στοχεύει σε ισχυρές σχέσεις και συμμάχους, όπως η Κίνα, η Ινδία και το Ιράν.
Είναι γνωστός για τις κλίσεις του περί χαλιναγώγησης του αμερικανικού ιμπεριαλισμού, ο οποίος επεκτάθηκε για να υποδουλώσει λαούς. Ανακαλεί σε μεγάλο βαθμό τη ρωσική πολιτιστική κληρονομιά, η οποία ταυτίζεται με την Ορθόδοξη Εκκλησία, και επικρίνει έντονα τον δυτικό φιλελευθερισμό και τον μεταμοντερνισμό, και τους θεωρεί πύλη προς τη γνωστική ηγεμονία του ενός αμερικανικού πόλου.
Διανοητικά κλίνει προς τους συντηρητικούς, επισκέφθηκε την Καρμπάλα σε προσπάθεια προσέγγισης του σιιτισμού..
Ήταν γνωστός για τη διακεκριμένη θέση του και τη βαθιά του επιρροή μετά τη δολοφονία του Ιρανού στρατηγού του Κασέμ Σουλεϊμανί. Είπε ότι «δεν υπάρχει προσωπικότητα μεταξύ των εχθρών που να μπορεί να συγκριθεί μαζί του για να τον εκδικηθεί».
Αυτό έγινε σε δήλωσή του κατά τη διάρκεια διεθνούς συμποσίου για το σχολείο αντίστασης που πραγματοποιήθηκε στην ιερή πόλη Κομ, με τη συμμετοχή ορισμένων εκπροσώπων των αντιστασιακών φατριών στην περιοχή.
Ο Αλεξάντερ Ντούγκιν, ο ανώτατος σύμβουλος του Ρώσου Προέδρου και στρατηγικός στοχαστής για την Ευρασία, είναι η αδιαμφισβήτητη πύλη του Πούτιν. Σίγουρα, μετά την επιχείρηση Ντούγκιν και τη δολοφονία της κόρης του, δεν είναι όπως πριν τα πράγματα στη Ρωσία.

Αλεξάντερ Ντούγκιν: ”Ορθόδοξοι και Μουσουλμάνοι ενωμένοι στη μάχη κατά του Αντίχριστου (Dajjal) της Δύσης! Ο πραγματικός πόλεμος είναι με το (WEF) και τη Μεγάλη Επαναφορά για την εξόντωση της ανθρωπότητας…στην άλλη άκρη της ζυγαριάς έχουμε να κάνουμε με τον διάβολο…Η Δύση πολεμά για τις αποικίες, εμείς για τις επαρχίες μας!”

dimpenews.com

Αφήστε μια απάντηση