Χρήστος Μαντζιάρης : Νεκρομποτική, η νέα επιστήμη της σατανικής ελίτ

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Οι παρανοϊκοί παγκοσμιοποιητές δημιούργησαν έναν νέο άκρως ανήθικο και ανατριχιαστικό επιστημονικό κλάδο στα πλαίσια της σατανικής προόδου τους. Τον ονόμασαν “Necrobotics”, «Νεκρομποτική». Λέξη που προέρχεται από την ελληνική λέξη «νεκρός» και την λέξη «ρομποτική». Τι κάνουν μ’ αυτήν την νέα τεχνολογία; Προσαρμόζουν ζωικά μέλη οργανισμών που έχουν πεθάνει σε μηχανές. Αυτά τα μέλη, με κατάλληλη σύνδεση, λειτουργούν ως εξαρτήματα των μηχανών στις οποίες τοποθετούνται.

Μέχρι τώρα έβαζαν μηχανικά μέρη σε οργανισμούς ή έκαναν μεταμοσχεύσεις οργάνων, αλλά τα όργανα ήταν ζωντανά. Τώρα προσαρμόζουν νεκρά όργανα σε μηχανές. Αυτό σημαίνει ότι ένα πεθαμένο σώμα, θα μπαίνει κάλλιστα σε ψυγείο-αποθήκη, ως ανταλλακτικά μηχανών. Και θα μας πουν ότι αυτό γίνεται για λόγους οικολογικούς, οικονομίας ενέργειας και υλικών, προσπαθώντας να καταστείλουν την κλιματική αλλαγή για το καλό μας. Τα μάθαμε τα παραμύθια τους πλέον.

Στα τέλη Ιουλίου, την εποχή της ραστώνης των μαζών, επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Rice του Τέξας μας έδειξαν ένα επίτευγμά τους σε video. Χρησιμοποίησαν μια νεκρή αράχνη ως γάντζο, ως δαγκάνα, στο άκρο ενός ρομποτικού βραχίονα. Αυτό θεωρήθηκε και ως η αρχή της «νεκρομποτικής».

Η ιστορία έχει ως εξής. Οι εκεί επιστήμονες μελέτησαν τις ιδιότητες των ποδιών της αράχνης και έκαναν το εξής πείραμα. Σκότωσαν μία αράχνη με ευθανασία με το να την εκθέσουν σε θερμοκρασία κατάψυξης (περίπου -4οC) για μια περίοδο 5-7 ημερών και εν συνεχεία έκχυσαν μια ειδική κόλα στο σώμα της αράχνης. Αφήνοντας τη σύριγγα στη θέση της και προσθέτοντας ή αφαιρώντας την ειδική κόλλα, οι ερευνητές μπόρεσαν να κάνουν τα πόδια της αράχνης να συστέλλονται και να εκτείνονται. Χρησιμοποίησαν έτσι τα πόδια της αράχνης ως λαβίδες για την μεταφορά ελαφρών αντικειμένων. Και όχι μόνο αυτό, μπόρεσαν να πιάσουν αντικείμενα ακανόνιστου γεωμετρικού σχήματος.

Θεωρήθηκε μεγάλο πλεονέκτημα η βιοδιασπασιμότητα(!) και το ότι μπορούν να λειτουργούν οι συσκευές αυτές με εξαιρετικό καμουφλάζ σε πολλές εφαρμογές. Οποιαδήποτε τυχούσες αποκρουστικές παρενέργειες απ’ ότι φαίνεται αφήνουν αδιάφορους τους επιστήμονες. Προέχει πάνω απ’ όλα η επίτευξη των σχεδίων της ελίτ.

Αυτή είναι η αρχή της «Νεκρομποτικής» σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις. Θεωρούν όμως ορισμένοι ότι δόθηκε το σήμα ώστε ν’ αρχίσουν να σκέφτονται οι άνθρωποι ότι κάποια ανθρώπινα όργανα, έστω και νεκρών ανθρώπων, θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μηχανές. Ούτε νεκρό δεν θα ησυχάζει το σώμα του ανθρώπου. Προσέξτε τα παρακάτω και αναλογισθείτε. Ήδη έχουν μεριμνήσει να βρίσκουν δωρεάν ανθρώπινα όργανα από νεκρούς. Ίσως η διαφημιστική εκστρατεία «γίνετε δωρητές οργάνων» αποσκοπούσε στο μέλλον και στα βδελυρά σχέδιά τους. Δεν είπαν στους δωρητές οργάνων ποια όργανα θα τους πάρουν, ούτε αν τα όργανα είναι ζωντανά ή νεκρά, ούτε που θα χρησιμοποιηθούν. Το ανθρώπινο σώμα είναι ένα σύνολο οργάνων, επομένως οι «δωρητές οργάνων» μπορούν να θεωρηθούν και ως δωρητές σώματος.

Κάποιος της ελίτ είχε πει ότι το μόνο εμπόδιό μας είναι η φαντασία μας. Είχε δίκαιο.

Χρήστος Μαντζιάρης

Αφήστε μια απάντηση