Θεολόγοι ή θολολόγοι;;; ΔΕΙΤΕ τι είπαν για τους εξωγήινους και τους ΔΑΙΜΟΝΕΣ

Προσπάθεια απόκρυψης της αλήθειας

Ένας καθολικός μελετητής, σύμφωνα με την Mirror, ισχυρίστηκε ότι οι υποτιθέμενες ιστορίες απαγωγών από εξωγήινους έχουν παραλληλισμούς με ανθρώπους που λένε ότι έχουν συναντήσει δαίμονες.

Ο θεολόγος Dr Paul Thigpen συνέχισε προσθέτοντας ότι οι εξωγήινοι είναι στην πραγματικότητα «δαίμονες».

Είπε επίσης ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ γνωρίζει περισσότερα από όσα δηλώνει δημόσια σε σχέση με τα UAP («Ανεξήγητα εναέρια φαινόμενα» – ένας στρατιωτικός όρος των ΗΠΑ για τα UFO ).

Ο Δρ Thigpen είπε στο National Catholic Register: «Με το UAP μπορεί στην πραγματικότητα να έχουμε να κάνουμε με εξαιρετικά φαινόμενα ποικίλης προέλευσης.

Η διαβολική υπόθεση – ότι είναι δαίμονες – εξηγεί καλύτερα ορισμένες αναφορές UAP, ειδικά μερικές από τις λεγόμενες απαγωγές από εξωγήινους που καταδεικνύουν σαφείς παραλληλισμούς με αυτό που η Εκκλησία γνωρίζει ως δαιμονικές συναντήσεις».

Αυτά τα σχόλια έρχονται μετά την αναφορά της αμερικανικής κυβέρνησης πέρυσι για 144 θεάσεις UFO από στρατιωτικούς πιλότους από το 2004.

Τον Μάιο του τρέχοντος έτους, πραγματοποιήθηκε η πρώτη δημόσια ακρόαση στο Κογκρέσο για θεάσεις UAP στις ΗΠΑ για περισσότερα από 50 χρόνια.

Οι πρόσφατοι ισχυρισμοί του Δρ Thigpen είναι σύμφωνοι με ένα έγγραφο του 2012 του Αρχιεπισκόπου Αίτνας Χρυσοστόμου και δημοσιεύτηκε στο Ορθόδοξο Χριστιανικό Κέντρο Πληροφοριών που εδρεύει στις ΗΠΑ, αναφέρει η Daily Star .

Ο αρχιεπίσκοπος έγραψε ότι «τελικά δεν μπορεί κανείς να ξεφύγει από το συμπέρασμα» ότι οι εξωγήινοι απαγωγείς είναι «δαίμονες ή φαντάσματα που δημιουργούνται από δαιμονική δύναμη».

Συνέχισε αποκαλώντας τους «διεφθαρμένους και εκφυλισμένους» που «ευδοκιμούν με τα ανθρώπινα πάθη – τρέφονται από αυτά.

ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙ Ή Ό,ΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΝΟΜΑΖΕΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ (ΕΔΩ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ).

ΜΕ ΕΝΑΝ ΖΜΠΑΡΟ ΔΥΟ ΤΡΥΓΩΝΙΑ: ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ! ΑΛΦΑΔΙΑ!!!

photo pixabay

el.gr

Αφήστε μια απάντηση