Ο διορατικός Krzysztof Jackowski για νέους φόβους στον κόσμο τους επόμενους μήνες.

Στα δύο τελευταία κλιπ, ο κ. Krzysztof Jackowski, ο αγαπημένος Πολωνός διορατικός, δεν έχει κουνήσει κάτι νέο και εντυπωσιακό, όπως μια παγκόσμια χρεοκοπία ή κάποια τεράστια πλαίσια ανάγνωσης πάνω από τους δρόμους.

Παρ’ όλα αυτά, συνεχίζει να βλέπει κάποια νέα πράγματα στη ζωή μας, γι’ αυτό συνιστούμε στους αναγνώστες μας να εξοικειωθούν με αυτά, γιατί προνοημένος προνοεί:

Ο χρόνος του απατηλού μας κόσμου πλησιάζει στο τέλος του, όπως φαίνεται από την αύξηση όλο και περισσότερων προβλημάτων. Το παγκόσμιο παιχνίδι για το οποίο σας προειδοποίησα τόσο πολύ θα διαρκέσει συνολικά τριάμισι χρόνια, οπότε η πιο σημαντική φάση του θα παιχτεί αυτό το φθινόπωρο και αυτό το χειμώνα. Τα προβλήματα θα κλιμακωθούν και θα πυκνώσουν, ξυπνώντας πολλούς από τους χειμερινούς εφιάλτες του παρελθόντος. Το γενικό άγχος θα επιστρέψει, αλλά αυτό το άγχος θα προκληθεί από κάτι νέο στον κόσμο.

Αυτό το φθινόπωρο και ο χειμώνας που πλησιάζει με κάνουν να σκέφτομαι ένα είδος απόλυτου χάους – χάος που θα προκληθεί από έναν ορισμένο κοινωνικό αποπροσανατολισμό, όπου πολλά πολύ σημαντικά πράγματα θα συμβαίνουν ταυτόχρονα, αλλά δεν θα είμαστε σε θέση να επικεντρωθούμε σε ένα πρόβλημα επειδή θα υπάρχουν πάντα πολλά ταυτόχρονα. Αυτή τη στιγμή θα συμβούν παγκοσμίως τα πιο σημαντικά πράγματα και όταν αυτά τα πράγματα συμβούν, θα βρεθούμε στην άλλη πλευρά της πραγματικότητας. Θα διανύσουμε μια πολύ δύσκολη και σημαντική περίοδο που δεν μας επηρεάζει ιδιαίτερα.

Αυτό που είδαμε τα τελευταία δύο χρόνια και αυτό που φοβόμασταν δεν έχει καμία σχέση με αυτό που θα δούμε αυτό το φθινόπωρο και το χειμώνα. Και το πρώτο πράγμα που θα δούμε είναι εκτεταμένες ουρές για όλες τις επιχειρήσεις και τις υπηρεσίες. Φαίνεται ότι όλοι θα φοβόμαστε κάτι και αυτό θα κάνει τους πάντες να τρέχουν για προμήθειες.

Βλέπω ένα παράξενο πράγμα που ονομάζεται “ουδέτερη αστυνομία”. Πρόκειται για ειδικές αστυνομικές ομάδες που θα διαφέρουν λίγο από την κανονική αστυνομία και θα διατηρούν ένα είδος παράξενης “ουδέτερης τάξης”. Δεν μπορώ ακόμη να πω περί τίνος πρόκειται, αλλά είναι πολύ πιθανό αυτή η “ουδέτερη αστυνομία” να έχει σχέση με τη νέα πανούκλα.

Θα υπάρξει κάποιου είδους νέα οικονομική πολιτική, που θα θυμίζει τις ημέρες του στρατιωτικού κομμουνισμού. Για παράδειγμα, εάν έχετε ένα κενό σπίτι ή διαμέρισμα – θα πρέπει να ενημερώσετε τις τοπικές αρχές ότι ο χώρος είναι άδειος και ότι κανείς δεν κατοικεί εκεί επί του παρόντος. Διαφορετικά, θα αντιμετωπίσετε βαριά πρόστιμα.

Η ίδια κατάσταση θα ισχύει και για τους αγρότες, οι οποίοι θα πρέπει να αναφέρουν και να δείχνουν στις αρχές πού και ποιες από τις καλλιέργειές τους είναι αποθηκευμένες. Και αν έχετε αποταμιεύσεις και αποφασίσετε να αγοράσετε κάτι μεγάλο, θα πρέπει να παρουσιάσετε στις αρχές πλήρη λογαριασμό για την προέλευση των χρημάτων αυτών. Θα είναι τόσο παράξενο – σαν να ελέγχει τα πάντα η κυβέρνηση από κάποια κατάσταση έκτακτης ανάγκης ή κατάσταση που υποτίθεται ότι προστατεύει τη χώρα μας – έτσι το εξηγούμε.

Στην Πολωνία βλέπω κάποια ξαφνική απόφαση της κυβέρνησης που θα ταρακουνήσει ολόκληρο το έθνος. Η απόφαση αυτή θα προκληθεί από την καταπολέμηση κάποιας νεοεμφανιζόμενης κατάστασης και η κυβέρνηση θα μιλήσει για την ασφάλειά μας. Φαίνεται ότι θα έχει να κάνει με περιορισμούς στα δικαιώματα της αντιπολίτευσης και θα προκληθεί από γεγονότα που λαμβάνουν χώρα κάπου εκτός Πολωνίας. Και όλα θα είναι τόσο επείγοντα που το Sejm θα συνεδριάζει τη νύχτα και η απόφασή του θα ανακοινώνεται νωρίς το πρωί.

Τι θα είναι ένα εξωτερικό γεγονός που δεν μπορώ ακόμη να πω και νομίζω ότι θα είναι κάποιου είδους κατάρρευση εντός της ΕΕ, αλλά θα συμβούν και άλλα επικίνδυνα πράγματα στον κόσμο που θα τρομάξουν τους πάντες.

Έτσι τώρα υπάρχει και πάλι μια σύγκρουση μεταξύ της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν. Θυμηθείτε ότι είπα πριν από πολύ καιρό ότι θα υπάρξουν δύο συγκρούσεις, και μόνο μία από αυτές, που κανείς δεν πίστευε ότι θα κλιμακωθεί σε παγκόσμια σύγκρουση. Μέχρι στιγμής η αίσθησή μου είναι ότι ο πόλεμος στον Καύκασο δεν προμηνύει κάτι σοβαρό και παγκόσμιο, αλλά ποιος ξέρει.

Ένα άλλο πρόβλημα θα συνδεθεί με τον ΑΗΣ Ζαπορίζια. Όλα φαίνεται να έχουν ηρεμήσει εκεί τώρα, αλλά το πυρηνικό εργοστάσιο εξακολουθεί να με στοιχειώνει στα οράματά μου. Νομίζω ότι η Ζαπορίζια σύντομα θα είναι ξανά σε όλα τα νέα και θα εμφανιστεί και πάλι κάποιος νέος εκβιασμός εκεί, ο οποίος θα απαιτήσει διεθνή αντίδραση.

Έτσι, νέοι φόβοι και νέα προβλήματα θα προστεθούν σύντομα, αλλά προς το παρόν ανησυχώ περισσότερο για αυτή την πολύ “ουδέτερη αστυνομία” και με τι θα συνδεθεί η εμφάνισή της. Φαίνεται ότι θα καταλήξουμε σε μια νέα πανούκλα. Δεν βλέπω ότι θα εξαπλωθεί ευρέως, ωστόσο η Ευρώπη φαίνεται να προχωρά σε νέα μέτρα – δημιουργώντας ειδικές μονάδες για την επιβολή καραντίνας και την αποτροπή της εξάπλωσης της επιδημίας.

thebigtheone.com

Αφήστε μια απάντηση