ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ νεκροί σε 96 ώρες!!! ΣΕΝΑΡΙΟ ΦΡΙΚΗΣ σε περίπτωση μπλακάουτ τον χειμώνα
Γερμανικός δήμος σκορπίζει τον τρόμο σε όλη την Ευρώπη!!!

Oι γερμανικοί δήμοι προετοιμάζονται για μπλακ άουτ φέτος τον χειμώνα και αναταραχές.

Χάρη στις στημένες κυρώσεις των Ευρωπαίων ηγετών κατά της Ρωσίας και την κατόπιν διεθνιστικών εντολών εφαρμογή των πολιτικών πράσινης ενέργειας από την Ευρώπη, ο ευρωπαίος λαός θα πρέπει να πληρώσει τρελό ενεργειακό κόστος και να ζει κάτω από την συνεχή απειλή της διακοπής ρεύματος, ειδικά τους επόμενους χειμερινούς μήνες.

Ο Γερμανικός Σύνδεσμος Πόλεων και Δήμων (DStGB) προειδοποιεί για μια καταστροφή για μπλακ άουτ και εμφύλιες αναταραχές και ενδεχομένως ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ!!!

Η περιοχή Hessian Rheingau-Taunus, στα δυτικά της Έσσης της Γερμανίας, προσέλαβε μια εταιρεία για να προσομοιώσει και να αναλύσει τις πιο σχετικές απειλές σε περίπτωση μπλακ άουτ αυτόν τον χειμώνα.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά γερμανικά μέσα ενημέρωσης αλλά και η Frankfurter Allgemeine Zeitung, η οποία χαρακτηριστικά αναφέρει: «Περισσότεροι από 400 νεκροί τις πρώτες 96 ώρες. Έτσι φαίνεται το σενάριο σε περίπτωση συνολικής και παρατεταμένης διακοπής ρεύματος στο Rheingau και το Untertaunus».

 

«Είναι ένα σενάριο φρίκης: Σε περίπτωση εκτεταμένης, μακροχρόνιας διακοπής ρεύματος στο Rheingau-Taunus, αρκετές εκατοντάδες άνθρωποι θα πέθαιναν μέσα σε 96 ώρες – ειδικά ασθενείς σε κλινικές και εγκαταστάσεις φροντίδας.

 Αυτό είναι ένα από τα τρομακτικά αποτελέσματα μιας προσομοίωσης που ανέθεσε η περιφέρεια στην εταιρεία KomRe, η οποία ειδικεύεται στα μπλακ άουτ. Μέσα σε 24 ώρες, τα ζώα θα πέθαιναν επίσης, οι υποσταθμοί θα αστοχούσαν και οι δεξαμενές νερού θα ήταν άδειες. Θα έπρεπε να αναμένονται λεηλασίες και πολυάριθμες πυρκαγιές, και η οικονομική ζημιά θα ανερχόταν έρχεται σε αρκετές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

Η KomRe AG είναι ο κορυφαίος πάροχος της Γερμανίας στον τομέα της κινητής εφοδιαστικής καυσίμων για τροφοδοσία έκτακτης ανάγκης και ασφαλή επικοινωνία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Η εταιρεία με έδρα το Βερολίνο έχει αναπτύξει ένα οργανωτικό και τεχνικό σύστημα που εξασφαλίζει επαρκή παροχή ρεύματος έκτακτης ανάγκης για κρίσιμες υποδομές ακόμη και σε περίπτωση μακροχρόνιας διακοπής ρεύματος.

Οι συνέπειες θα ήταν πιο δραματικές από ό,τι με την έλλειψη αερίου

Σύμφωνα με τον περιφερειακό επιθεωρητή της πυροσβεστικής, Κρίστιαν Ρόσελ, η διακοπή ρεύματος είναι επί του παρόντος το πιο πιθανό σενάριο καταστροφής. Αν και η πρόσφατα δομημένη ομάδα διαχείρισης κρίσεων στο κέντρο της περιοχής προετοιμάζεται επίσης για έλλειψη φυσικού αερίου, δεν θα έχει τόσο δραστικές συνέπειες όσο μια διακοπή ρεύματος. Ο Rossel ξεκαθαρίζει ότι θα προκαλέσει τεράστια ζημιά και θα έχει σχεδόν απρόβλεπτες συνέπειες για όλους τους κατοίκους.

Γιατί τίποτα δεν λειτουργεί χωρίς ρεύμα. Το Διαδίκτυο, η σταθερή τηλεφωνία και τα συστήματα θέρμανσης θα ήταν τα πρώτα που θα χαλούσαν, ανεξαρτήτως καυσίμων. Λίγο αργότερα το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας θα έπεφτε νεκρό και θα ακολουθούσε το ψηφιακό ραδιοφώνου. Το πόσο καιρό θα συνεχίσουν να λειτουργούν οι κλινικές, οι εγκαταστάσεις παροχής φροντίδας, η παροχή νερού και η διάθεσή του εξαρτάται από τον αντίστοιχο εξοπλισμό τους. Δεν θα υπήρχαν άλλα καύσιμα στα πρατήρια καυσίμων, τα τρόφιμα δεν θα ήταν πλέον στο ψυγείο και τα συστήματα ηλεκτρονικού χρήματος και πληρωμών θα κατέρρεαν».

photo pixabay

el.gr

Αφήστε μια απάντηση