Νίκη ή πυρηνικός όλεθρος το δίλημμα Πούτιν σε Δύση: Θα χρησιμοποιήσουμε «στρατηγικά πυρηνικά όπλα» για την προστασία του Ντονμπάς και γύρω περιοχών

“Δεν υπάρχει επιστροφή – Ηλίθιοι ΝΑΤΟϊκοί συνταξιούχοι με στρατηγικά γαλόνια”

Επιβεβαίωση WarNews247

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ρωσίας και αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ επιβεβαίωσε πριν λίγο το WarNews247 καθώς γνωστοποίησε στην Δύση ότι θα χρησιμοποιηθούν πυρηνικά όπλα για την προστασία του Ντονμπάς και των γύρω περιοχών!

Ότι ακριβώς έγραφε το WarNews247 όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Ο Ν.Μεντβέντεφ είπε το αυτονόητο: Πλέον οποιαδήποτε επίθεση των Ουκρανών εναντίον ρωσικού εδάφους μπορεί να αποκρουσθεί με χρήση πυρηνικών όπλων ακόμη και στρατηγικών.

Η φράση “στρατηγικών πυρηνικών όπλων” δείχνει ότι η Ρωσία δεν προειδοποιεί μόνο την Ουκρανία αλλά τις χώρες της Δύσης που προμηθεύουν το Κίεβο με όπλα.

Διαβάστε επίσης: 300.000 Ρώσοι υπό τα όπλα με τα πυρηνικά έτοιμα προς χρήση: O Β.Πούτιν κήρυξε μερική επιστράτευση στη Ρωσία – Απόλυτη επιβεβαίωση WarNews247

“Θα χρησιμοποιήσουμε πυρηνικά όπλα”

Σύμφωνα με όσα έγραψε στο κανάλι του, στο Telegram, η Ρωσία δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει «στρατηγικά πυρηνικά όπλα» σε περίπτωση που απειληθούν το Ντονμπάς και άλλες περιοχές της νοτιοανατολικής Ουκρανίας, μετά τα δημοψηφίσματα που έχουν προκηρυχθεί για την προσάρτησή τους στη ρωσική ομοσπονδία.

O Mεντβέντεφ έγραψε χαρακτηριστικά;

“Αποτελέσματα των αποφάσεων του Ανώτατου Αρχηγού της 21.09.22

  1. Θα διεξαχθούν δημοψηφίσματα και οι δημοκρατίες του Ντονμπάς και άλλα εδάφη θα γίνουν δεκτά στη Ρωσία.
  2. Η προστασία όλων των εδαφών που έχουν ενταχθεί θα ενισχυθεί σημαντικά από τις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις.

«Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι όχι μόνο οι δυνατότητες κινητοποίησης, αλλά και οποιαδήποτε ρωσικά όπλα, συμπεριλαμβανομένων των στρατηγικών πυρηνικών όπλων και των όπλων που βασίζονται σε νέες τεχνολογίες, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προστασία του Ντονμπάς και άλλων εδαφών μετά τα δημοψηφίσματα για την ένταξή τους στη Ρωσία».

Το δυτικό κατεστημένο και όλοι οι πολίτες των χωρών του ΝΑΤΟ πρέπει να καταλάβουν ότι η Ρωσία έχει επιλέξει το δικό της δρόμο και δεν υπάρχει επιστροφή συνέχισε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, σχολιάζοντας τις αποφάσεις του Πούτιν να υποστηρίξει τα δημοψηφίσματα σε Ντονέτσκ, Λουχάνσκ, Χερσώνα και Ζαπορίζια και για τη μερική κινητοποίηση στη Ρωσική Ομοσπονδία.

«Το δυτικό κατεστημένο, γενικά όλοι οι πολίτες των χωρών του ΝΑΤΟ, πρέπει να καταλάβουν ότι η Ρωσία έχει επιλέξει το δικό της δρόμο. Δεν υπάρχει επιστροφή» έγραψε ο Μεντβέντεφ.

«Διάφοροι ηλίθιοι συνταξιούχοι με στρατηγικά γαλόνια δεν χρειάζεται να μας τρομάζουν με συζητήσεις για ένα χτύπημα του ΝΑΤΟ στην Κριμαία.

Τα υπερηχητικά (όπλα) είναι εγγυημένο ότι μπορούν να φτάσουν σε στόχους στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ πολύ πιο γρήγορα», πρόσθεσε ο Μεντβέντεφ.

Nωρίτερα, ο απόστρατος Αμερικανός αντιστράτηγος Μπεν Χότζες απείλησε τη Ρωσία με καταστροφή στρατιωτικών βάσεων στην Κριμαία εάν η Ρωσία χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα στο πλαίσιο στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τον απόστρατο Αμερικανό στρατηγό, σε περίπτωση χρήσης πυρηνικών όπλων, οι ρωσικές στρατιωτικές βάσεις στην Κριμαία θα καταστραφούν, με την προϋπόθεση ότι θα δεχτεί επίθεση και ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας του ρωσικού ναυτικού.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό στρατηγό Μπεν Χότζες, η πιθανότητα η Ρωσία να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα είναι εξαιρετικά μικρή, αλλά οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι έτοιμες για τέτοιες ενέργειες.

Νίκη ή πυρηνικός όλεθρος το δίλημμα Β.Πούτιν στην Δύση

«Όλος ο κόσμος θα πρέπει να προσεύχεται για τη νίκη της Ρωσίας, γιατί υπάρχουν μόνο δύο τρόποι για να τελειώσει αυτό: είτε η Ρωσία νικήσει, είτε θα υπάρξει μια πυρηνική αποκάλυψη», δήλωσε σε συνέντευξή του ο Konstantin Malofeyev, ένας εθνικιστής Ρώσος μεγιστάνας.

«Αν δεν κερδίσουμε, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε πυρηνικά όπλα, γιατί δεν μπορούμε να χάσουμε», πρόσθεσε ο Malofeyev.

«Πιστεύει κανείς πραγματικά ότι η Ρωσία θα αποδεχθεί την ήττα και δεν θα χρησιμοποιήσει το πυρηνικό της οπλοστάσιο;», αναρωτήθηκε.

Αφήστε μια απάντηση