Τι συμβαίνει ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ μέσα στην Ρωσία – Πάμε για μεγάλο πόλεμο;;; ΒΙΝΤΕΟ

Η Μόσχα προχώρησε ένα βήμα μπροστά…

Σε αναβρασμό βρίσκεται η διεθνιστική προπαγάνδα μετά την απόφαση του Ρώσου Προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν να προχωρήσει σε μερική επιστράτευση, προκειμένου να ενισχύσει τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις, απέναντι στο ΝΑΤΟ, εναντίον του οποίου πολεμάει στην Ουκρανία.

Γράφουν για πανικό των Ρώσων που φεύγουν άρον-άρον, για πολυάριθμες διαδηλώσεις κτλ.

Τι συμβαίνει πράγματι στο εσωτερικό της Ρωσίας;;;

Υπάρχει ένα ολιγάριθμο κομμάτι, το οποίο έχει ασπαστεί την ιδεολογία της Νέας Τάξης πραγμάτων και χθες το βράδυ κατέβασε μερικές εκατοντάδες κόσμο σε μεγάλες πόλεις της Ρωσίας, όπως στην Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη. Η πλειοψηφία αυτών των… «διαδηλωτών» ήταν φοιτητές, οι οποίοι ούτως ή άλλως έχουν αποκλειστεί από την επιστράτευση. Επομένως η αντίδραση τους ήταν ιδεολογικής φύσεως και ακολούθησαν συλλήψεις.

Κάποιοι γόνοι πλούσιων οικογενειών, δε, οι οποίοι έχουν αποφύγει την στρατιωτική εκπαίδευση, έσπευσαν στα αεροδρόμια για να εγκαταλείψουν την Ρωσία.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει η συντριπτική πλειοψηφία των Ρώσων, η οποία θεωρεί πως ο Πούτιν αργεί και δεν αντιδρά δυναμικά στο θέμα της Ουκρανίας. Ως εκ τούτου, ο Ρώσος πρόεδρος, ο οποίος θεωρείται μετριοπαθής σε σχέση με το πολιτικό κατεστημένο της Ρωσίας, φαίνεται να υπέκυψε στις πιέσεις αυτές ή κάποιοι τον… συμβούλευσαν να το κάνει.

Το πιο σημαντικό όμως είναι πως το ΡΩΣΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ασκεί σοβαρή πίεση στον Ρώσο ηγέτη να αντιμετωπίσει δραστικά τους διεθνιστές της Δύσης. Ο Πούτιν θεωρείται κεντρώος και άπαξ και παρθεί από αυτόν η εξουσία, τότε στο βάθος περιμένουν ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΡΩΣΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ!!!

Μένει να φανεί αν η επιστράτευση θα χρησιμοποιηθεί στην διπλωματία ως φοβέρα, προκειμένου να διασφαλιστούν εδαφικά κέρδη των Ρώσων στην Ουκρανία (βλ. δημοψηφίσματα σε Ντονμπάς, Ζαπορίτσιε και Χερσώνα) ή θα υπάρχει άμεση συνέχεια και εξάπλωση του πολέμου στην Ευρώπη. Όπως και να έχουν τα πράγματα, η Ρωσία προχώρησε ένα βήμα μπροστά.

photo pixabay

el.gr

Αφήστε μια απάντηση