ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο “ΝΕΟΣ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ” ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ “ΝΕΟ ΧΙΤΛΕΡ” ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ… – ΜΕΤΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η Ε.Ε.!

Είπε ο Άγιος Παΐσιος:

«Στην Ιταλία θα παρουσιασθεί ένας νέος Μουσολίνι, στη Γερμανία ένας νέος Χίτλερ και η ΕΟΚ (τώρα Ε.Ε.) θα διαλυθεί»

Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα των ιταλικών εκλογών και την νικήτρια Μελόνι, δε νομίζω να έχει κανείς αμφιβολίες…

Το εκπληκτικό όμως στην προφητεία του Αγίου είναι η σειρά με την οποία κάνει την αναφορά για τις δύο χώρες:

αναφέρει πρώτα την Ιταλία και μετά την Γερμανία!

Εκτιμώ ότι έπεται η πτώση του Σολτς και η ανάδειξη του “νέου Χίτλερ”. 

Ποιος θα μπορούσε να είναι;

Το πιο ισχυρό ακροδεξιό κόμμα της Γερμανίας είναι είναι το “Εναλλακτική για τη Γερμανία”, το οποίο έχει πρόεδρο,μια πρώην συνεργάτιδα της Goldman Sachs (!!!) – πολύ παράταιρο για ακροδεξιό κόμμα – ενώ είναι λεσβία, συζεί με γυναίκα – όπως διευκρινίζει σε άλλη αναφορά η Βικιπαίδεια -, με την οποία έχουν υιοθετήσει δύο παιδιά!!!

Διαβάζουμε από ΕΔΩ:

Πρόεδρος του κόμματος είναι η Άλις Βάιντελ, η οποία είναι τραπεζικός, πρώην συνεργάτρια της Goldman Sachs και είναι παντρεμένη με την Σάρα Μποσάρντ με την οποία έχουν υιοθετήσει δύο παιδιά.

κι από ΕΔΩ, προσέξτε καλά τι λέει:

Εξέφρασε επίσης την αντίθεσή της για την νομιμοποίηση του γάμου των ομοφυλόφιλων, δηλώνοντας ότι υποστηρίζει την προστασία της “παραδοσιακής οικογένειας” καθώς και άλλους τρόπους ζωής. Έχει δηλώσει ότι υποστηρίζει τη συγκατοίκηση για τα ομοφυλόφιλα και λεσβιακά ζευγάρια και λέει ότι και για την ίδια ισχύει κάτι τέτοιο.

Με το παράδειγμά της, δηλαδή, αναιρεί ακριβώς αυτό που υποστηρίζει!!!

ΑΞΙΑ!

Κι αν στο Β’ ΠΠ είχαμε δύο άντρες φασίστες, δεν είναι τυχαίο ότι τώρα έχουμε δύο φασίστριες – ενώ περιμένει κι η Λεπέν την σειρά της -, αφού ζούμε τον “ΑΝΑΠΟΔΟ ΚΟΣΜΟ” όπως έχει επισημάνει εύστοχα από καιρό, ο κ. Βαθιώτης

Τέλος, οι λαοί στρέφονται στην ακροδεξιά για να τιμωρήσουν τους άλλους πολιτικούς που τους έφεραν σε ένδεια αλλά όταν δεν υπάρχει ενέργεια και χρήματα το μόνο που μένει είναι ο αυταρχισμός των ακροδεξιών κομμάτων…

https://iliarihto.blogspot.com/2022/09/blog-post_76.html#more

Αφήστε μια απάντηση