Ρωσικό θαύμα: Έτσι ανακατασκεύασε την Μαριούπολη ο Πούτιν σε χρόνο ρεκόρ – ΒΙΝΤΕΟ

Εντυπωσιακές είναι οι εργασίες ανακατασκευής και αποκατάστασης των υποδομών στα εδάφη των αυτοαποκαλούμενων Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ, που πραγματοποιούνται από την Ρωσική Ομοσπονδία και ειδικότερα στην Μαριούπολη!

Το Μηχανικό του ρωσικού Στρατού και Ρώσοι κατασκευαστές ανήγειραν μία κλινική σε μόλις 101 ημέρες. Την επίβλεψη της κατασκευής είχε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Τιμούρ Ιβάνοφ.

Στο έδαφος της απελευθερωμένης Μαριούπολης στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονιέτσκ, άνοιξε επίσης ένα πολυλειτουργικό ιατρικό κέντρο.

Μέχρι τώρα δεν υπήρχε ιατρικό κέντρο με τέτοιο εξοπλισμό στην Μαριούπολη. Στο διαγνωστικό τμήμα υπάρχει αξονικός τομογράφος τελευταίας τεχνολογίας. Αυτός ο εξοπλισμός είναι σε θέση να εκτελέσει όλο το φάσμα των απαραίτητων μελετών με την υψηλότερη ακρίβεια.

Ένα άλλο δώρο στην απελευθερωμένη πόλη από Ρώσους στρατιωτικούς κατασκευαστές είναι ένα νέο προάστιο στα δυτικά της Μαριούπολης, όπου μετά τις μάχες δεν υπήρχε ούτε ένα ολόκληρο σπίτι. Δώδεκα οικογένειες που έμειναν άστεγες έλαβαν τα κλειδιά των νέων διαμερισμάτων σε τρία πενταόροφα κτίρια που χτίστηκαν από την αρχή σε 80 ημέρες.

Ένα κατασκευαστικό θαύμα από την ρωσική μηχανή!!!

Δείτε βίντεο:

el.gr

Αφήστε μια απάντηση