“Kremlin Has Fallen”! Η ρωσική πρεσβεία κατηγορεί τις ΗΠΑ για οργανωμένο σχέδιο & απαντά με ενεργοποίηση του συστήματος “ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ” (Βίντεο)

Ρωσική σφοδρότατη κυβερνητική αντίδραση για το πώς θα κινηθεί η Μόσχα σε περίπτωση πυρηνικού χτυπήματος στο ρωσικό έδαφoς προκαλεί ανατριχίλα σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Τις «επιλογές» που εμφανίστηκαν πρόσφατα στον δυτικό Τύπο σχολίασε η ρωσική πρεσβεία στις Ηνωμένες Πολιτείες

Η απάντηση αφορούσε την ρωσική πρεσβεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία με εντολή του Ρώσου ΥΠΕΞ Σ.Λαβρώφ   σχολίασε το υλικό του δημοσιεύματος του Newsweek, το οποίο περιείχε σενάρια για ενδεχόμενο πυρηνικό χτύπημα στην Μόσχα.

Ρώσοι διπλωμάτες σημείωσαν ότι το άρθρο περιείχε δηλώσεις «ανώνυμων εκπροσώπων του Πενταγώνου».

Ρωσική σφοδρή αντίδραση προς τις ΗΠΑ με  απειλή του συστήματος “Περίμετρος”

Ο Διευθυντής του Τμήματος Μη Διάδοσης και Ελέγχου πυρηνικών Όπλων του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών Βλαντιμίρ Γερμακόφ υπενθύμισε ότι “αναπτύσσοντας πυρηνικά όπλα στην Ευρώπη, οι Ηνωμένες Πολιτείες, στην πραγματικότητα, προετοιμάζονται να τα χρησιμοποιήσουν κατά της ρωσικής επικράτειας.

Προφανώς, η Ουάσιγκτον έχει ξεχάσει την τελευταία γραμμή της ρωσικής άμυνας, από το αποκαλούμενο “Περίμετρο” ή «νεκρό χέρι», ικανό να προκαλέσει ένα «τρομερό ολοκαύτωμα στις ΗΠΑ.

Δυστυχώς, ορισμένες χώρες που εξαρτώνται από την Ουάσιγκτον προσποιούνται ότι δεν συμβαίνει τίποτα”, εξηγεί ο Yermakov, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.

“Ίσως φοβούνται απλώς να σκεφτούν ακόμη και την προκλητικότητα του γεγονότος ότι κάτι παρόμοιο συμβαίνει στην Ευρώπη του 21ου αιώνα.

Υπενθυμίζουμε ότι μεταξύ των εγγυητών ασφαλείας μας είναι το σύστημα “Περίμετρος”, το οποίο συζητήθηκε ενεργά πέρυσι κατόπιν εισήγησης”, κατέληξε ο ίδιος.

Ο Viktor Murakhovsky, αρχισυντάκτης του περιοδικού Arsenal of the Fatherland, μίλησε για τα πλεονεκτήματα του συστήματος.

“Στη Δύση, το σύστημα “Περίμετρος” ονομάζεται “Νεκρό Χέρι” και αυτό είναι το “τελευταίο σύνορο ενός “χτυπήματος” από τη Ρωσία.

Το σύστημα Περίμετρος  θα λειτουργήσει αποτελεσματικά σε περίπτωση επίθεσης, ακόμη και αν όλοι οι εκπρόσωποι των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων σκοτωθούν” εξήγησε ο Murakhovsky.

«Φτιάχτηκε για αυτήν την πολύ απίθανη, σχεδόν απίστευτη περίπτωση, αν εμείς, εννοώ όλα τα αμυντικά συστήματα της Ρωσίας, εξουδετερωθούν κατά την εκτόξευση πυρηνικών επιθέσεων κατά της Ρωσίας, με ταυτόχρονο κτύπημα “αποκεφαλισμού» της πολιτικο-στρατιωτικής ηγεσίας της Ρωσίας”, κατέληξε ο ίδιος.

Σύμφωνα με το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, δεκάδες υπηρεσίες των ΗΠΑ παρακολουθούν συνεχώς το τι γίνεται στην ρωσική επικράτεια , ειδικά αυτό το διάστημα του πολέμου στην Ουκρανία, μετά τις επαναλαμβανόμενες  δηλώσεις για χρήση πυρηνικών όπλων από την Μόσχα.

Η Ρωσία έχει  ένα μοναδικό στον κόσμο οπλικό σύστημα, που εγγυάται πυρηνικά πλήγματα αντιποίνων κατά του εχθρού, με το ελληνικό όνομα “περίμετρος” ή στα ρωσικά perimetr.

Στο χειρότερο σενάριο που ο πλανήτης έφτανε στο χείλος ενός παγκόσμιου πολέμου, η Ρωσία θα έθετε σε λειτουργία ένα σύστημα που θα ξεκινούσε εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων από σιλό, υποβρύχια και αεροσκάφη ταυτόχρονα κατά δυτικών πόλεων και στρατιωτικών εγκαταστάσεων με δύναμη πολλών χιλιάδων πυρηνικών κεφαλών.

Μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές, βιομηχανικά και στρατιωτικά κέντρα, διοίκησης και ελέγχου και επικοινωνιών σε Βρετανία, ΗΠΑ, Γαλλία, Ιταλία ,θα  καταστρέφονταν από ένα ενιαίο τεράστιο ρωσικό πυρηνικό πλήγμα.

Εκατοντάδες βαλλιστικοί πύραυλοι θα κατευθύνονταν  προς τις χώρες της Δύσης, ( που ήδη διαθέτει αντιπυραυλική άμυνα), αλλά παρόλα αυτά θα δέχονταν επίθεση κορεσμού από την Ρωσία και έτσι θα αφανίζονταν μεγάλες πόλεις, στρατιωτικές βάσεις, κέντρα διοίκησης μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα.

Το σύστημα αυτό με την ονομασία “Περίμετρος” στα ρωσικά, είναι γνωστό στον δυτικό Τύπο με το όνομα «νεκρό χέρι» και αποτελεί πραγματικά τον εφιάλτη για την δύση.

Αν υπήρχε ένα όπλο που θα μπορούσε να ονομαστεί  ως το  “όπλο της αποκάλυψης», αυτό θα ήταν το ρωσικό σύστημα “Περίμετρος”, το οποίο προφανώς υπάρχει πραγματικά.

Το σύστημα αυτό των Ρώσων είναι αποθηκευμένο και τόσο καλά προστατευμένο μυστικό, που αμφισβητείται ακόμα και η ύπαρξή του, ενώ όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες του αποτελούν επτασφράγιστο μυστικό του Κρεμλίνου.

pentapostagma.gr

Αφήστε μια απάντηση