HOAX κατά τον Χαράρι ο κόσμος του Χριστού: Γιατί να περιμένετε;;; Ζήστε ΤΩΡΑ την «ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ» ζωή, vid

Η παγίδα στήθηκε το «χάραγμα» πλησιάζει…

Ο προφήτης του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, Νώα Χαράρι, αποκάλυψε ακόμα περισσότερα για όσα περιμένουν τους ανθρώπους, στους οποίους, μετά την αλλαγή πολιτεύματος που ετοιμάζεται, θα προσφερθούν συγκεκριμένα πράγματα, αρκεί να δηλώσουν ΥΠΑΚΟΗ, με την θέλησή τους, στην νέα πραγματικότητα! Παράλληλα χαρακτήρισε, εμμέσως πλην σαφώς HOAX, τον κόσμο του Φωτός.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Σε κάποιον βαθμό, είναι οι ανθρώπινες συνήθειες, αυτές που διαμορφώνουν την συμπεριφορά σήμερα. Μέχρι αυτές οι συνήθειες να κοπούν, το μέλλον θα είναι η επανάληψη αυτής της συνήθειας.

Αλλά τα μέσα (που έχουμε) στην διάθεσή μας είναι διαφορετικά. Έτσι, ορισμένες φορές έχεις τις ίδιες φαντασιώσεις αλλά διαθέτεις εντελώς διαφορετικά εργαλεία στα χέρια σου.

Πάρτε για παράδειγμα αυτή την φαντασίωση του Metaverse, πνευματική (σ.σ. Μέσω εμφυτευμάτων θα συνδέεται κάποιος σε έναν δικό του εικονικό κόσμο, όντας σε ατέρμονο Lockdown κάπου σε έναν χώρο), η οποία τώρα καταλαμβάνει το μυαλό πολλών ατόμων στην Silicon Valley (ΕΔΩ τι συνέβη προσφάτως στην Ελλάδα) και αλλού, την φαντασίωση ουσιαστικά της αποσύνδεσης από το σώμα και του να ζήσεις μια καλύτερη και πιο τέλεια ζωή σε μια κατά κάποιο τρόπο εντελώς ασώματη ύπαρξη, καθαρά γνωστική, καθαρά Αυτή είναι μια πάρα πολύ παλιά φαντασίωση.

Πας πίσω ας πούμε στους πρώτους αιώνες του Χριστιανισμού και βρίσκεις άτομα να καυγαδίζουν ακριβώς γι’ αυτό το πράγμα. Επειδή ο Ιουδαϊσμός της Βίβλου κα επίσης οι πρώτοι Χριστιανοί, όπως και ο ίδιος ο Χριστός, πίστευαν στην ενσώματη (;;;;;;;) ύπαρξη ακόμη και μετά θάνατον (σ.σ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΛΑΝΗΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ «ΧΑΡΑΓΜΑ»;;;; ΘΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ Ο ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΩΣ Η ΖΩΗ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΣΜΟ, ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΣ ΨΕΥΤΙΚΟ;;;).

Αλλά έπειτα έφτασαν αυτές οι νέες ιδέες ότι ”μπορείς στην πραγματικότητα να υπάρχεις αποσυνδεδεμένος από το σώμα, το σώμα είναι κακό, το πνεύμα είναι καλό, τελικά μπορούμε να τα αποσυνδέσουμε και να έχουμε μια τέλεια ύπαρξη.”

Και το πρόβλημα είναι ότι δεν διέθεταν την τεχνολογία για να το κάνουν αυτό, συνεπώς ανέβαλλαν τη φαντασίωση μέχρι αφότου πεθάνεις (σ.σ. ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΦΩΣ;;; ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;;; ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΣ;;;).

Έτσι, ζεις μέσα σ’ αυτό το σώμα κι όταν πεθαίνεις φαντάζεσαι ότι πηγαίνεις σε ένα ασώματο βασίλειο (σ.σ. HOAX κατά τον Χαράρι ο κόσμος του Φωτός). Επειδή το Metaverse είναι ένας κόσμος ενέργειας. Είναι ένας κόσμος τρόπον τινά του πνεύματος, αμιγούς πνευματικής ύπαρξης. Αλλά δεν είναι μια επανάληψη του πρώιμου Χριστιανισμού σε μια πάρα πολύ σοβαρή έννοια επειδή τώρα η τεχνολογία υπάρχει, συνεπώς δεν χρειάζεται να το αναβάλεις μέχρι μετά θάνατον. Μπορείς να προσπαθήσεις να το πραγματοποιήσεις σ’ αυτήν ακριβώς την ζωή (σ.σ. Η παγίδα στήθηκε από τον «προφήτη» του Σβαμπ. ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ;;;)».

Δείτε το βίντεο:

photo eurokinissi

el.gr

Αφήστε μια απάντηση