ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!!! Η θέση του Δημητριάδος για την «ενεργειακή κρίση»: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, vid
«Νιώθουμε ασφάλεια», είπε για τους κυβερνώντες…

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ βρέθηκε ο Μητροπολίτης Ιγνάτιος και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την ενεργειακή (τεχνητή) κρίση, η οποία οδηγεί στην ΑΠΟΑΝΑΠΤΥΞΗ και τον ΛΙΤΟ ΒΙΟ που επιβάλλουν οι διεθνιστές, και την… συνδρομή της Εκκλησίας στην αντιμετώπισή της!

Όπως είπε, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος οι εκκλησίες «θα συμβάλουν με τον τρόπο τους» στην εξοικονόμηση ενέργειας και συμπλήρωσε «θα σβήσουμε τους πολυελαίους. Η λειτουργία με λιγότερο φωτισμό είναι και περισσότερο μυσταγωγική. Θα μου πείτε σβήνοντας τους πολυελαίους πετυχαίνεις τίποτα; Στέλνεις ένα μήνυμα, δίνεις το παράδειγμα ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κάνουμε κάτι».

ΟΠΩΣ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ;;;

Έσπευσε να επισημάνει πως το μέτρο δεν θα ισχύει για γάμους και βαφτίσεις: «Την χαρά του άλλου δεν θα την περιορίσουμε. Σε όλες τις άλλες λειτουργίες των ναών, όμως θα το εφαρμόσουμε».

Πρώτα με αφορμή τον κορωνοϊό μετά με την Ουκρανία, παρότι η τεχνητή ενεργειακή κρίση ξεκίνησε ΠΡΙΝ την Ουκρανία με την «πράσινη από-ανάπτυξη», μητροπολίτες δείχνουν να στηρίζουν τα μέτρα που εφαρμόζει η κυβέρνηση.

Και μάλιστα δηλώνουν πως οι πολίτες πρέπει να νιώθουν ΑΣΦΑΛΕΙΑ με τους σημερινούς κυβερνώντες, οι οποίοι εφαρμόζουν οτιδήποτε έρθει από το Νταβός.

scr

el.gr

Αφήστε μια απάντηση