Αμερικανικοί πύραυλοι AGM-88 HARM χτύπησαν ΡΩΣΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ – Θα ξεφύγει ο «ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ»;;; vid

Πιέσεις στον Πούτιν…

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας (AFU) χρησιμοποίησαν πυραύλους αντιραντάρ AGM-88 HARM κατασκευής ΗΠΑ για να χτυπήσουν την περιοχή Μπέλγκοροντ της Ρωσίας, ανέφερε το κανάλι Telegram Military Informant, το οποίο επικαλείται η Pravda.

Οι συντάκτες του καναλιού επέστησαν την προσοχή στις φωτογραφίες που εμφανίστηκαν στο κανάλι Telegram Zhest Belgorod: Δημοσίευσε πλάνα από τα συντρίμμια ενός αμερικανικού πυραύλου. Σε μία από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από ντόπιους, φαίνεται η σήμανση BSU-59/B, η οποία είναι χαρακτηριστική για τον κινητό σταθεροποιητή AGM-88 HARM.

«Για πρώτη φορά, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας επιτέθηκαν στην περιοχή του Μπέλγκοροντ με αμερικανικούς πυραύλους AGM-88 HARM», αναφέρεται.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας αναχαίτισαν όλους τους πυραύλους στον ουρανό. Κανείς δεν τραυματίστηκε, ωστόσο το ερώτημα που θέτουν όλοι είναι αν ο μίνι παγκόσμιος πόλεμος που γίνεται στην Ουκρανία, θα ξεφύγει και θα εξαπλωθεί, ενδεχομένως και υπερατλαντικά.

Την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου, το κανάλι Mash Telegram ανέφερε ότι τα ουκρανικά στρατεύματα εκτόξευσαν περισσότερους από 100 πυραύλους στο έδαφος της περιοχής Belgorod της Ρωσίας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν έφτασαν στον στόχο και καταρρίφθηκαν από ρωσικές αεράμυνες.

Αφήστε μια απάντηση