Τα άλλαξε όλα και στράφηκε στον Θεό: Η «εξαφάνιση» του Νίκου Αναδιώτη και η νέα ζωή

Νίκος Αναδιώτης: Δείτε τη συνέντευξη του ηθοποιού…

Ο Νίκος Αναδιώτης άλλαξε ζωή, τα άφησε όλα και στράφηκε στον Θεό. Ο ηθοποιός παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή του.

Ο ίδιος μίλησε για όλους και για όλα ενώ αναφέρθηκε και στην αλλαγή σελίδας της ζωής του καθώς πλέον ζει μόνιμα στο Αίγιο και όχι στην Αθήνα και έχει ανοίξει τον δικό του χώρο, το δικό του γυμναστήριο, καθώς έχει τελειώσει τη γυμναστική ακαδημία. Αναφέρθηκε επίσης και στη θρησκεία ενώ όπως είπε κάθε Κυριακή πηγαίνουν οικογενειακώς στην εκκλησία.

Τα άλλαξε όλα και στράφηκε στον Θεό: Η «εξαφάνιση» του Νίκου Αναδιώτη και η νέα ζωή

«Με μπουκώνει να έρχομαι στην Αθήνα. Κάποτε το απολάμβανα πλέον δεν μπορώ καθόλου. Την Βασιλική την διεκδίκησα και δεν ένιωσα ποτέ απογοήτευση. Αν θελήσει να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας, εγώ είμαι έτοιμος. Έχουμε επιλέξει συνειδητά έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής και αυτό αποτελεί παράδειγμα για τα παιδιά. Πηγαίνουμε κάθε Κυριακή στην εκκλησία», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Νίκου Αναδιώτη.

Λίγο μετά πρόσθεσε: «Πλέον δεν λαχταρώ πράγματα που ήθελα παλαιότερα, όπως για παράδειγμα ένα ωραίο αυτοκίνητο. Έχω αλλάξει πολλά πράγματα στον εαυτό μου».

Αφήστε μια απάντηση