Χρήστος Μαντζιάρης : Η Αγγλία θα πληγεί πρώτη με πυρηνικά;

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Κάθε τόσο ο Πούτιν αναφέρεται στο ότι θα πλήξει την Αγγλία και το Λονδίνο με πυρηνικά και ότι μπορεί να τους αφανίσει σε λίγα λεπτά. Από την άλλη οι εγγλέζοι εκπαιδεύουν ουκρανούς για να πολεμήσουν εναντίον των ρώσων. Γιατί να το κάνουν αυτό; Εάν οι παγκόσμιοι εξουσιαστές δεν είχαν φροντίσει να διορίσουν σαν ηγέτη της Ουκρανίας τον εβραίο Ζελένσκι και ήταν κάποιος άλλος που θα σήκωνε λευκή σημαία, για να μην σκοτώνονται οι ουκρανοί, τι θα γινόταν; Σιγά μην ο αλλόφυλος Ζελένσκι θλίβεται για τους ορθοδόξους ουκρανούς! Τι είναι αυτό που φοβούνται όμως οι θλιβεροί αγγλοσάξωνες από την Ρωσία; Γιατί η Κίνα και η Ινδία, συμπορεύονται με την Ρωσία; Σημειωτέον, σ’ αυτές τις τρεις χώρες ζει ο μισός πληθυσμός της υφηλίου.

Η κόντρα μεταξύ Ρωσίας και αγγλοσαξώνων είναι πολύ παλιά. Για τους ρώσους, οι αγγλοσάξωνες είναι η πηγή του κακού τόσο για την Ρωσία όσο και για ολόκληρο τον κόσμο. Οι αγγλοσάξωνες σιωνιστές μπορεί να έχουν μετακομίσει μερικώς στις ΗΠΑ, αλλά η βάση της παγκοσμίου εξουσίας παραμένει στην Αγγλία. Και οι εξουσίες των ΗΠΑ ελέγχονται αποκλειστικά από την Αγγλία μετά τον πόλεμο του 1812. Τα μέλη της Παγκοσμίου Κυβερνήσεως ή Επιτροπής των 300 ευρίσκονται κυρίως στην Αγγλία. Μέλος τους ήταν και η προσφάτως θανούσα Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ, ίσως και αρχηγός. Οι 300 παγκόσμιοι εξουσιαστές αυτοαποκαλούνται και Ολύμπιοι (Olympians), τρομάρα τους!

Ας μου επιτραπεί μια σύντομη ενημέρωση επ’ αυτού καθόσον η ονομασία αυτή είναι αποκλειστικώς ελληνική. Αυτοαποκαλούνται, αν και σκοτεινοί, «Ολύμπιοι» γιατί πιστεύουν ότι είναι θεοί, όπως οι θεοί του Ολύμπου, και δεν έχουν ανάγκη τον έναν και πραγματικό Θεό διότι ο δικός τους θεός, ο Lucifer, είναι ανώτερος του Θεού μας. Θαρρούν ότι εκτελούν θεϊκή αποστολή! Αυτοί είναι όντως ψεκασμένοι! Ενώ το κέντρο τους είναι στο City του Λονδίνου, λένε ότι το κέντρο τους ευρίσκεται στην Σάντα Μπάρμπαρα των ΗΠΑ και το αποκαλούν «Παρθενών». Αυτός είναι και ο λόγος που τα διοικητικά κτήριά τους, σε κάθε χώρα, είναι αρχαιοελληνικού ρυθμού και γι’ αυτό από τούς Ολυμπιακούς αγώνες αφήρεσαν κάθε ελληνικό ιδεώδες και τους έκαναν σύμφωνα με τις δικές τους βαρβαρικές αρχές. Γι αυτό οι εγγλέζοι στην τελετή ενάρξεως των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου το 2012 είπαν: «καλωσορίζουμε την επιστροφή των Ολυμπιακών αγώνων στο σπίτι τους», που θεωρούν ότι είναι το Λονδίνο. Αιώνες τώρα είναι κλέφτες με τίτλους ευγενείας, κακοί αντιγραφείς, αντιστρέφουν ότι δεν μπορούν ν’ αφανίσουν και μολυσματικοί. Αντιστρέφουν και μολύνουν κάθε γνήσιο και ανώτερο που είναι ανίκανοι να δημιουργήσουν και το οικειοποιούνται.

Συνεχίζω. Οι μεγάλες δυνάμεις Κίνα και Ινδία συνασπίστηκαν με την Ρωσία για τους εξής λόγους. Η Κίνα διότι καταληστεύθηκε από τους άγγλους κατά τους πολυχρόνιους πολέμους του οπίου, συν το ότι εξαθλίωσαν εκατομμύρια κινέζους με την εθιστική χρήση του. Και η Κίνα για να λύση το πρόβλημα των χρηστών οποίου ζήτησε την βοήθεια της… Αγγλίας. Η Κίνα παρέμενε σ’ οπισθοδρόμηση λόγω άγγλων. Το δε Χόνγκ-Κόνγκ, που ανήκε μέχρι πρότινος στην Αγγλία. ήταν ο τόπος των τραπεζικών συναλλαγών και πληρωμών κυρίως σε χρυσό! Αιώνες η Κίνα υπέφερε λόγω των εγγλέζων και τώρα που η Κυβέρνηση της Κίνας είναι φιλοκινεζική, έρχεται η ώρα της εκδίκησης.

Το ίδιο και η Ινδία. Καταληστεύθηκε και αυτή από τους εγγλέζους αιώνες τώρα. Όλα τα πλούτη, πρώτες ύλες, θησαυροί, και τα εμπορεύματα της Ινδίας πήγαιναν στην Αγγλία και συσσωρευόντουσαν τα ινδικά πλούτη στα αγγλικά θησαυροφυλάκια. Οι ινδοί ήταν πάμπτωχοι και μισόγυμνοι, και τα βαμβάκια τους τα έπαιρνε πάμφθηνα η Αγγλία μετά από υποτίμηση της αξίας των προϊόντων της με εμετική μέθοδο. Πως έγινε διάσημο το αγγλικό τσάι χωρίς να έχει ούτε ένα φυλλαράκι τσαγιού η Αγγλία; Και το κυριότερο, πιέστηκε η Ινδία να παράγει όπιο αλλά να πουλάει την μικρότερη ποσότητα στην Αγγλία. Τώρα που η Κυβέρνηση της Ινδίας είναι φιλοϊνδική, έρχεται η ώρα της εκδίκησης.

Το σημαντικότερο μέρος του πλούτου της Αγγλίας καθώς και η ανάπτυξη του ναυτικού της οφείλεται κυρίως στην Κίνα και την Ινδία. Αλλ’ αυτό που είναι σε λίγους γνωστό είναι το ότι η ιστορία της βρετανικής κατοχής της Ινδίας και οι Πόλεμοι του Οπίου της Βρετανίας είναι μερικές από τις πιο φρικτές κηλίδες για τον δυτικό πολιτισμό (μας το κρύβουν φυσικά) στον οποίο μας ενέταξαν χωρίς να μας ρωτήσουν κάποιοι ψεκασμένοι «εθνάρχες». Ψεκασμένοι με το φαρμάκι της αρχομανίας. Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι Κίνα και Ινδία παρέμειναν πιστές στις εθνικές και θρησκευτικές παραδόσεις τους. Η αγγλικανική εκκλησία αποδείχθηκε μηδαμινής αξίας εκεί.

Η Ρωσία τώρα. Η Ρωσία έχει προηγούμενο, εντυπωσιακό προηγούμενο, με τους σατανιστές παγκοσμιοποιητές. Τους κατέστρεψε κι άλλη φορά τα σχέδιά τους για την παγκοσμιοποίηση. Μετά τούς Ναπολεοντείους πολέμους, συνεκλήθη διάσκεψη στην Βιέννη κατόπιν ενεργειών των εβραίων σιωνιστών Ρότσιλντ με σκοπό την εγκαθίδρυση μιας αρχής που θα εξουσίαζε τον πλανήτη, για το καλό των ανθρώπων, την συναδέλφωση των λαών, την ειρήνη, και άλλες τέτοιες ψεύτικες δικαιολογίες, διότι ο πραγματικός τους σκοπός ήταν, όπως και τώρα, η Νέα Τάξη. Ο Τσάρος της Ρωσίας κατάλαβε το δόλιο σχέδιό τους και κατέστρεψε τα σχέδιά τους, οι οποίοι ήθελαν από τότε να διχοτομήσουν την Ρωσία. Τον Τσάρο ακολούθησαν και άλλοι ηγέτες. Η κίνηση των Ρότσιλντ συνετρίβη. Επί τσάρων οι illuminati δεν μπόρεσαν ποτέ να εισβάλουν στην Ρωσία. Σήμερα, πληροφοριακά διότι μας αφορά, υπάρχουν τρία γνωστά ειδικά σχολεία Illuminati σε, Gordonstown (Σκωτία), Salem (Γερμανία) και Σχολή Αναβρύτων (Ελλάς). Επίσης, αργότερα, μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ψηφίστηκε τελικά η Χάρτα της ΚΤΕ των Ρότσιλντ από τους συνέδρους. Δύο μόνο σύνεδροι δεν την ψήφισαν. Αυτοί που την διάβασαν.

Από τότε ο Νάθαν Ρότσιλντ ορκίστηκε, για την ήττα του αυτή, ν’ αφανίσει αυτός ή οι απόγονοί του όλο το γένος των Ρωμανώφ. Όχι μόνο τους ενήλικες αλλά και τα παιδιά τους ώστε να μην υπάρχουν απόγονοι, διότι οι εβραίοι πιστεύουν στην συνέχεια του αίματος και το βλέπουμε και στις οικογένειες εξουσίας στην Ελλάδα. Κατάφεραν ν’ αφανίσουν τελικά τους Ρωμανώφ με τους πράκτορές τους εβραίους Λένιν και Τρότσκι που είχαν τα γραφεία τους στην Ανατολική πλευρά της Νέας Υόρκης και χρηματοδοτούντο για την προσχεδιασμένη Οκτωβριανή επανάσταση από τον αμερικανό τραπεζίτη Jacob Schiff μαζί με τους Βάρμπουργκ και Ρότσιλντ.

Μετά τον κομμουνισμό στην Ρωσία έβαλαν οι «Ολύμπιοι» εκείνον τον «κρασοκανάτα» τον Γιέλτσιν με σκοπό να διαλύσουν τελείως την Ρωσία που φοβούνται, αλλά ήρθε ο Πούτιν. Ο Πούτιν τους ήξερε και έλαβε τα μέτρα του και γι αυτόν τον λόγο εξόπλιζε την Ρωσία με όπλα αιχμής. Η Ρωσία επρόκειτο να πολεμήσει για την επιβίωσή της. Η Ρωσία, τοποθετήθηκε από τους παγκοσμιοποιητές στην πλευρά του εχθρού στις 12 Μαΐου 2010 σύμφωνα με έγγραφο του CENTRE FOR EUROPEAN REFORM με τίτλο “NATO, new allies and reassurance” σύμφωνα με το οποίο από τότε, από το 2010, γνώριζαν ότι επίκειται πόλεμος Ρωσίας – Ουκρανίας.

Επειδή όμως η Παγκόσμια Κυβέρνηση θέλει «μονά-ζυγά» δικά της, δεν ποντάρει μόνο σε μια έκβαση κάποιας καταστάσεως μη απολύτως ελεγχόμενη απ’ αυτήν. Μπορεί να πιέζει τον Πούτιν σε εντατικοποίηση του πολέμου αλλά αυτός ο πόλεμος πρόκειται να γίνει καθολικός και τρομακτικός στην Ευρώπη, Βόρειο Αμερική και Καναδά. Δηλαδή στις χώρες που ζει η λευκή φυλή και στις οποίες απαγορεύεται η φυλετική υπερηφάνεια, κυρίως των λευκών. Και γράφουν στα Πρωτόκολλά τους οι «σοφοί» τους ότι διακαής τους πόθος είναι ν’ αφανίσουν την λευκή φυλή. Δηλαδή, ότι και να γίνει ελπίζουν ότι θ’ αποκομίσουν οφέλη οι παγκοσμιοποιητές. Οπότε, έχουμε μπροστά μας πόλεμο μέχρι εσχάτων.

Από το 1946 Προσπαθούν να επιβάλουν την Νέα Τάξη συνεχίζοντας οι Κυβερνήσεις ΗΠΑ και Βρετανίας συνεχίζοντας την μεθοδολογία του Reinhard Heydrich των S.S. συνεχώς βελτιούμενη αναλόγως των συνθηκών. Θεωρείται βέβαιο ότι πυρηνικά όπλα θα πέσουν. Σύμφωνα με τα σχέδιά τους πρόκειται πρώτα να πέσουν τα πυρηνικά και μετά να επέλθει το κοινωνικό χάος παντού, ειδικά στην Ευρώπη. Από το 1981 (τραγική χρονιά για την Ελλάδα) είχαν ειδοποιηθεί οι Κυβερνήσεις των χωρών ν’ ανεχθούν ν’ αναλάβει η Παγκόσμια Κυβέρνηση των 300 την παγκόσμια εξουσία αλλιώς θα επικρατήσει χάος.

Η Αγγλία θεωρείται υπεύθυνη για την επιστήμη της πλύσης εγκεφάλου. Η μεγαλύτερη εγκατάσταση πλύσης εγκεφάλου στην κόσμο κτίσθηκε στο “Tavistock Institute for Human Relations” ως μέρος του Πανεπιστημίου του Sussex. Αυτό έγινε ο πυρήνας του Βρετανικού Γραφείου Ψυχολογικού Πολέμου. Πολλά πειράματα έχουν γίνει εκεί σε παιδάκια. Οπότε, εάν ο Πούτιν αφανίσει την Αγγλία με τα πυρηνικά που έχει δίπλα της όπως είπε, δεν θα σκοτώσει εκατομμύρια, αλλά θα σώσει δισεκατομμύρια, ανάλογα από την πλευρά που το βλέπει κανείς.

Το καλό είναι ότι οι εγγλέζοι περιμένουν δυσάρεστες καταστάσεις στην χώρα τους. Τρέμουν τις δικές τους προφητείες που αναφέρουν εδώ και αιώνες, από τον 15ο αιώνα, ότι η Αγγλία μια μέρα θα καταστραφεί και από ολόκληρο το Λονδίνο θα μείνει μόνο ένα κτήριο δίπλα στον Τάμεση. Χρονικά, η καταστροφή της Αγγλίας τοποθετείται «όταν έλθει και απέλθει Θ, Ε, Π, Μ και Ε, τότε έρχεται τριετής σκληρός πόλεμος». Τα γράμματα αυτά δεν μας δείχνουν κάτι, αλλά αν διαβαστούν ανάποδα γράφουν Ε(λίζα)μπεθ. Ακόμη, ξένοι μελετητές αναφέρονται στον προφήτη Ιεζεκιήλ (25:14) σύμφωνα με τους οποίους το σατανικό σύστημα βγαίνει από τον απύθμενο λάκκο και κάνει πόλεμο με Βρετανία και ΗΠΑ και θα σκοτώσει Βρετανούς και αμερικανούς των ΗΠΑ.

Η Ρωσία πιεζομένη θα εντείνει τον πόλεμο σύμφωνα και με πολλούς αναλυτές. Οι αντίπαλοι σχηματισμοί έχουν απίστευτη δύναμη πυρός και προετοιμάζονται. Ο Γκέιτς είχε πει ότι «δεν φαντάζεται ο κόσμος τι είδους νέα όπλα θα παρουσιάσουμε στον πόλεμο που έρχεται. Οπότε τα πάντα συνηγορούν ότι η κλιμάκωση του πολέμου θ’ αναγκάσει τους αντιμαχομένους να χτυπήσουν τα αρχηγεία των αντιπάλων. Αρχηγείο της Νέας Τάξης και των σκοτεινών δυνάμεων είναι το Λονδίνο και η Αγγλία που ήδη έχει απειλήσει επανειλημμένως ο Πούτιν. Θα προλάβει να πραγματοποιήσει την απειλή του;

Πλανήτης Γη. Ένα απέραντο φρενοκομείο.

Χρήστος Μαντζιάρης

Αφήστε μια απάντηση