ΧΑΟΣ στο Παρίσι: Νέα ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ θα αλλάξει την Ευρώπη;;; ΒΙΝΤΕΟ

Χάος διαδηλώσεων στο Παρίσι: Διαδηλωτές χτίζουν οδοφράγματα στη γαλλική πρωτεύουσα – η αστυνομία χρησιμοποιεί βία για να τους διαλύσει!!!!

Το κύμα συγκεντρώσεων και διαμαρτυριών έχει κεντρίσει το Παρίσι τις τελευταίες εβδομάδες λόγω κρίσης κόστους ζωής, με τους ντόπιους να ζητούν υψηλότερους μισθούς. Οι διαδηλώσεις είναι καθημερινές πλέον και οι αρχές φοβούνται γενικευμένη εξέγερση. Σημειώνεται ότι η Γαλλία κυβερνάται από κυβέρνηση μειοψηφίας καθώς το κόμμα του Ε. Μακρόν βασίζεται στην ανοχή των υπόλοιπων κομμάτων για να κυβερνήσει.

Οι διεθνιστές έχουν προκαλέσει τεχνητή ενεργειακή κρίση με πρόσχημα την Ουκρανία, ενώ οι τιμές ξεκίνησαν να ανεβαίνουν πιο πριν εξαιτίας της πράσινης ατζέντα που διατάχθηκαν οι πολιτικοί να εφαρμόσουν!!!!

ΣΤΟΧΟΣ: Να φέρουν Μεγάλη Επανεκκίνηση στην οικονομία και αλλαγή πολιτεύματος και κοινωνικής δομής.

Δεν αποκλείεται οι εικόνες αυτές να συνιστούν την απαρχή μιας νέας Γαλλικής Επανάστασης, χάρη στην οποία πολιτικοί θα εκδιωχθούν και θα αντικατασταθούν από άλλα είδη εξουσίας, καθώς οι λαϊκές μάζες θα αδυνατούν να συνεννοηθούν αναμεταξύ τους! Όλα αυτά, μέχρι να αναλάβει (παγκόσμιος) δικτάτορας για να βάλει τάξη στο χάος, όπως διδάσκει η ιστορία.

Πάρτε γεύση:

 

 

 

 

scr

el.gr

Αφήστε μια απάντηση