ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ και ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ!!! Μαρτυρία «ΦΩΤΙΑ» που εξηγεί τα πάντα (Αποκλειστικό ΒΙΝΤΕΟ)

Ετοιμαστείτε για το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΚ…

Τα περιστατικά παιδεραστίας έχουν συγκλονίσει τις τελευταίες μέρες την ελληνική κοινωνία!

Στην παρακάτω συνέντευξη, την οποία εξασφάλισε το ΕΛ, με την Cathy O’Brien, πληροφοριοδότη, θύμα παιδεραστίας και επιζώσα του προγράμματος πλύσης εγκεφάλου της CIA MK Ultra, θα δείτε όχι μόνο πως η παιδεραστία ζει και βασιλεύει στα πιο υψηλά σαλόνια της πολιτικής (ΕΔΩ), αλλά και πως συνδέεται με τον έλεγχο του νου και χρησιμοποιείται για ΕΛΕΓΧΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!!!

Εκείνοι δε που προωθούν την Μεγάλη Επανεκκίνηση μοιάζουν να την εγκρίνουν!!!

Όπως ειπώνεται από την O’ Brien:

«Χρησιμοποιούν τον έλεγχο του νου ως ένα μέσο αναγγελία όπως η Μεγάλη Επανεκκίνηση που βλέπουμε αυτή την στιγμή.

Αυτή η παγκοσμιοποίηση, αυτή η παγκοσμιοποιητική ατζέντα όπου μια χούφτα μεγάλων κερδίζουν όλα τα χρήματα κι εμείς κάνουμε όλη την δουλειά (σ.σ. Το κέρδος δεν είναι ο σκοπόςτης Μεγάλης Επανεκκίνησης, καθώς οι διεθνιστές ελέγχουν όλα τα λεφτά. Τα χρήματα είναι μέσον ΛΑΔΩΜΑΤΟΣ, προκειμένου πολιτικοί να προδίδουν λαούς και να προχωρούν τα όποια προδοτικά σχέδια). Κι αυτή είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση.

Η γνώση, που είναι η άμυνά μας ενάντια στον έλεγχο του νου, έχει αποσιωπηθεί πολύ σκόπιμα υπό (το πρόσχημα της) Εθνικής Ασφάλειας. Επειδή μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, οι δουλικοί στους Ναζί επιστήμονες μεταφέρθηκαν στις ΗΠΑ υπό το ”Εγχείρημα Συνδετήρας” και μαζί τους ήρθε το πρότυπο για τον έλεγχο του νου μέσω του MK Ultra.

Αυτή η γνώση απεκρύβη από το κοινό, ενώ η CIA ενεπλάκη ενεργά στην χρήση της σε παιδιά ειδικά που είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά. Το τραύμα είναι η βάση του ελέγχου του νου.

Και δεν υπάρχει πιο φρικτό τραύμα απ’ την σεξουαλική κακοποίηση ενός παιδιού πριν την ηλικία των 5 ετών όταν ακόμη διαμορφώνεται ο εγκέφαλός του.

Γεννήθηκα μέσα σε μια οικογένεια βασισμένη στην αιμομιξία επί πολλές γενιές και ο πατέρας μου με κακοποιούσε σεξουαλικά απ’ την βρεφική ηλικία. Και παρόλο που δε μπορούσα να γνωρίζω ότι αυτό που έκανε ήταν λάθος, ο εγκέφαλός μου γνώριζε επειδή διαθέτουμε αυτόν τον εκπληκτικό μηχανισμό άμυνας μέσα στους εγκεφάλους μας όταν κατανοούμε την πνευματική-εγκεφαλική μας λειτουργία. Κι έτσι έχουμε τόσα πολλά μέσα μας, τόσο πολύ σθένος και ικανότητα αλλά διαθέτουμε επίσης αυτόν τον μηχανισμό άμυνας όπου τα νευρωνικά μονοπάτια του εγκεφάλου στην πραγματικότητα κλείνουν γύρω από το τραύμα, ώστε ο υπόλοιπος νους να μπορεί να λειτουργεί φυσιολογικά.

Είναι λες και ο εγκέφαλος παγώνει τον φόβο κι έπειτα εύκολα μας καθοδηγούν και μας χειραγωγούν ενίοτε. Είμαστε πολύ ευεπηρέαστοι. Κι έτσι έπειτα ακολουθούμε τις Αρχές σ’ οτιδήποτε μας λένε να κάνουμε.

Και υπήρχε μια χούφτα εξουσιοκάπηλων, ατόμων που στην πραγματικότητα δεν μας μοιάζουν καθόλου, που ήθελαν να χειραγωγήσουν ολόκληρο τον πλανήτη χρησιμοποιώντας αυτό το πρότυπο ελέγχου του νου. Έτσι, λόγω της σεξουαλικής κακοποίησης που βίωνα, ήμουν πολύ ευεπηρέαστη, ο πατέρας μου με χρησιμοποιούσε σε παιδική πορνογραφία -συνεπώς είχα διαμερίσματα γι’ αυτό- και με εξέδιδε.

Κι έτσι υπήρχε μια κλίκα της κυβέρνησης, η CIA που σκέφτηκε: ”Ποιο το ιδανικότερο μέρος να κρύψουμε κυβερνητικά μυστικά πέρα απ’ τον νου κάποιου που αδυνατεί να σκεφτεί ώστε να τα φέρει στον νου εκτός κι αν αυτός πυροδοτηθεί να ανοίξει;” Έτσι λοιπόν λειτουργεί ο έλεγχος του νου. Και πρόκειται για ένα πολύ επιστημονικό, πολύ ηθελημένο πρότυπο που αξιοποιεί τις φυσικές αντιδράσεις των εγκεφάλων μας στο τραύμα. Κι αυτή η χειραγώγηση ήταν τόσο ισχυρή μέσω της CIA.

Αυτή η μυστικότητα, αυτό το μυστικό συζητιόταν όπως στις μασονικές συναντήσεις του παππού μου, όπου η μυστικότητα είναι το παν σ’ αυτή τη συνάντηση. Και υπήρχαν πολιτικοί σ’ εκείνη τη συνάθροιση, πολλοί ντόπιοι πολιτικοί. Κι ένας απ’ τους ντόπιους πολιτικούς προσέγγισε τον πατέρα μου και του είπε πως μπορούσε να λάβει ασυλία από διώξεις. Είχε συλληφθεί να στέλνει παιδική πορνογραφία μέσω ταχθδρομείου.

Μπορούσε να λάβει ασυλία από διώξεις αν με ξεπουλούσε στο εγχείρημα ελέγχου του νου MK Ultra της CIA… Ο πατέρας μου σκέφτηκε πως αυτή ήταν μια θαυμάσια ιδέα.

Αυτό χρονολογείται στις αρχές της δεκαετίας του ’60. Βλέπατε ήδη πως χειραγωγούνται τα δικαστήριά μας να επιτρέπουν την εξάπλωση της παιδοφιλίας… Επειδή ξαναλέω, η σεξουαλική κακοποίηση ενός παιδιού, η σεξουαλικοποίηση παιδιών είναι η πιο ισχυρή μορφή ελέγχου του νου.

Συνεπώς, όλη αυτή η ατζέντα της παιδοφιλίας που βλέπουμε να εξελίσσεται στην κοινωνία, που προωθείται στα σχολεία μας, όλη αυτή η διεμφυλική σεξουαλικοποίηση, η αποκαλούμενη σύγχυση φύλου, είναι όλα ένα εγχείρημα ελέγχου του νου!!!!!

Για να δημιουργήσει μια πιο υπάκουη κοινωνία που θα κάνει ό,τι της λένε».

Δείτε την συγκλονιστική μαρτυρία ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛ:

photo pixabay

el.gr

Αφήστε μια απάντηση