Λίγο μετά την αποκάλυψη του ΕΛ: Εργαστήριο στις ΗΠΑ έφτιαξε ακόμα έναν ΠΙΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ιό – ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΚ!!!

Κρατά την ανάσα του ο πλανήτης!!! Η είδηση έρχεται μόλις μια εβδομάδα αφότου το EL.GR αποκάλυψε, πρώτο στην Ελλάδα, ότι ένα παρόμοιο πείραμα που αφορούσε ένα υβριδικό στέλεχος Covid διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης.

Κυβερνητικό εργαστήριο στο Μέριλαντ  σχεδιάζει, όπως μεταδίδει η Daily Mail, να καταστήσει το υπάρχον στέλεχος της ευλογιάς των πιθήκων πιο θανατηφόρο σε μια εξαιρετικά αμφιλεγόμενη έρευνα σε ποντίκια.

Συγκεκριμένα, η ομάδα θέλει να εξοπλίσει το κυρίαρχο clade – το οποίο προκαλεί κυρίως εξάνθημα και συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη – με γονίδια από ένα άλλο στέλεχος που προκαλεί σοβαρή ασθένεια.

Ελπίζουν, σύμφωνα πάντα με την Daily Mail, ότι το πείραμα θα αποκαλύψει πώς διαφορετικά γονίδια κάνουν την ευλογιά των πιθήκων πιο θανατηφόρα και θα τονώσει, όπως διατείνονται, την ανάπτυξη καλύτερων φαρμάκων και εμβολίων για τον άνθρωπο.

Η είδηση έρχεται μόλις μια εβδομάδα αφότου το EL.GR αποκάλυψε, πρώτο στην Ελλάδα, ότι ένα παρόμοιο πείραμα που αφορούσε ένα υβριδικό στέλεχος Covid διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης.

Η τελευταία μελέτη για την ευλογιά των πιθήκων χρηματοδοτείται από το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), ένα ερευνητικό σκέλος των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας (NIH).

Ωστόσο, ο τροποποιημένος ιός «ενέχει εξαιρετικά υψηλό κίνδυνο» για το κοινό εάν διαρρεύσει κατά λάθος, σύμφωνα με τον Δρ Richard Ebright, μικροβιολόγο στο Πανεπιστήμιο Rutgers στο New Jersey.

Τα νέα αναμφίβολα προκαλούν τρόμο σε πολλούς Αμερικανούς, οι οποία βλέπουν να λαμβάνουν χώρα στην πατρίδα τους, πειράματα, αντίστοιχα με την Κίνα!!!

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΝΕΟΥΣ ΠΙΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥΣ ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΝΕΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ «HOAX»!!!

Η μελέτη του Μέριλαντ θα περιλαμβάνει την εξαγωγή δεκάδων γονιδίων από τον πιο σοβαρό ιό clade 1 (στην παρακάτω φωτογραφία ΣΟΚ αριστερά) της ευλογιάς των πιθήκων και την εισαγωγή τους στον λιγότερο μολυσματικό ιό clade 2.  Στην συνέχεια θα μολύνουν ποντίκια με τον υβριδικό ιό και θα παρακολουθούν πώς εξελίσσεται η ασθένεια!!!

Το Clade 1, εν τω μεταξύ, σκοτώνει έναν στους 10 ανθρώπους που μολύνει. Έχει τις ρίζες του στην Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και εξαπλώνεται κυρίως στη λεκάνη του Κονγκό.

photo pixabay/EL

el.gr

Αφήστε μια απάντηση