Νεκροταφείο Μ113, BMP & Sisu XA-180 στο Ντονμπάς: Συντριβή ουκρανικής φάλαγγας και μονάδας Αμερικανών & Βρετανών – Iσοπέδωση…

Δεν έμεινε τίποτα….

Βίντεο σοκ από το μέτωπο του Ντονμπάς φέρνει στη δημοσιότητα το WarNews247. Mισθοφόροι του ουκρανικού Στρατού, κυρίως Άγγλοι και Βρετανοί, έπεσαν σε ρωσική ενέδρα και προσπαθούν να αποχωρήσουν από το μέτωπο.

Οι ξένοι μισθοφόροι προσπαθούν να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους ενώ η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο. Στο βίντεο ακούγονται οι κραυγές αγωνίας και τα “γαλλικά”. Λίγο αργότερα η περιοχή ισοπεδώθηκε από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς.

Για πρώτη φορά στα βίντεο καταγράφεται η καταστροφή φινλανδικών Sisu XA-180 APC μαζί με BMP και M113 APC.

Ο ρωσικός στρατός νίκησε τους μισθοφόρους στη Kremennaya

Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις νίκησαν τους ξένους μισθοφόρους στο μέτωπο κοντά στην Kremennaya, δήλωσε ο βοηθός του επικεφαλής του Υπουργείου Εσωτερικών του Λουγκάνσκ.

Στις 24 Οκτωβρίου, ξένοι μισθοφόροι προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν επίθεση στην περιοχή Kremennaya.

Σύμφωνα με υποκλοπές και στοιχεία κρατουμένων, αποκαλύφθηκε από ποια κατεύθυνση θα προερχόταν αυτή η μεγάλης κλίμακας σημαντική επίθεση. Και τα στρατεύματά μας ήταν έτοιμα. Ως αποτέλεσμα, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έχασαν 10 μονάδες εξοπλισμού και πολλούς στρατιώτες, είπε ο Kiselyov.

Επίσης, τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ομάδες μισθοφόρων που αριθμούσαν από 15 έως 50 άτομα χωρίς την υποστήριξη τεθωρακισμένων προσπάθησαν να «ανιχνεύσουν» και να διεισδύσουν στην αμυντική γραμμή των συμμαχικών δυνάμεων, αλλά ηττήθηκαν.

Σύμφωνα με τον διοικητή του τάγματος BARS-13, “Fomich”, στο μέτωπο Svatovsko-Kremenskaya:

«Ο εχθρός περιοδικά «ρίχνει» με το πυροβολικό του, προσπαθώντας να πλήξει τις θέσεις του πυροβολικού μας, το οποίο ματαίωσε χθες την επίθεσή του στην Kreminnaya.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας συγκεντρώνουν μια νέα “γροθιά” κρούσης, μεταφέροντας πεζικό και άρματα μάχης από την πλευρά του Izyum.

Οι Ουκρανοί ανιχνευτές διερευνούν ενεργά τις άμυνές μας σε όλους τους τομείς. Γύρω στις 9 το πρωί έγινε σύγκρουση με Ουκρανούς δολιοφθορείς που διείσδυσαν στις θέσεις μας.

Έχοντας υποστεί απώλειες, ο εχθρός τράπηκε σε φυγή. Υπάρχουν τραυματίες από την πλευρά μας».

Δείτε βίντεο από τους ξένους μισθοφόρους

Ισοπεδώθηκε ολόκληρη η περιοχή

Μετά την Χερσώνα, και η περιοχή του Ντονμπάς μετατρέπεται σε νεκροταφείο πολεμικού εξοπλισμού. Το βίντεο δείχνει τι απέμεινε μετά από σαρωτικούς ρωσικούς βομβαρδισμούς.

Μια ομάδα 20 Ουκρανών στρατιωτών μαζί με αμερικανικά τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού M113 έπεσαν σε ενέδρα του ρωσικού Στρατού μεταξύ Krasny Liman και Kremennaya.

Λόγω του αιφνιδιασμού, ο ουκρανικός στρατός αποφάσισε να καταθέσει οικειοθελώς τα όπλα, με αποτέλεσμα να αιχμαλωτιστεί.

Προς το παρόν, είναι γνωστό ότι το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη μεταφορά δυνάμεων του ουκρανικού στρατού από το Liman προς την Kremennaya, ωστόσο, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.

Σύμφωνα με μια σειρά αναφορών, η ενέδρα στον ουκρανικό στρατό οργανώθηκε στην ανατολική όχθη του ποταμού Zherebets, δηλαδή έξω από τη ζώνη που ελέγχεται από τα ουκρανικά στρατεύματα.

Παρά τη σημαντική συσσώρευση ουκρανικών δυνάμεων στα περίχωρα της Kremennaya, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας δεν είναι ακόμη σε θέση να επιτεθούν προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς τα ρωσικά στρατεύματα κατάφεραν να ανασυνταχθούν.

Δείτε βίντεο: Ουκρανικές ενισχύσεις κατέγραψαν την καταστροφή της ουκρανικής φάλαγγας στην περιοχή Svatovo-Kremenaya

Kαταστράφηκε ουκρανική φάλαγγα με φινλανδικά τεθωρακισμένα

Οι ρωσικές δυνάμεις μετά την Χερσώνα, απέκρουσαν ουκρανική αντεπίθεση και στην περιοχή του Ντονέτσκ.

Ειδική μονάδα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας εξοπλισμένη με φινλανδικά τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού SISU έπεσε σε ενέδρα στην περιοχή του Ντόνετσκ και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Η ουκρανική ειδική μονάδα, η οποία παρέλαβε φινλανδικά αμφίβια τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού SISU, προσπάθησε ξεκινήσει αντεπίθεση στο έδαφος της περιοχής του Ντόνετσκ. Ο στόχος ήταν η κατάληψη ενός οικισμού ωστόσο, τα σχέδια των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας ναυάγησαν.

Οι ουκρανικές δυνάμεις δέχτηκαν επιθέσεις υψηλής ακρίβειας από το ρωσικό πυροβολικό με αποτέλεσμα ολόκληρη η μονάδα, συμπεριλαμβανομένων των τεθωρακισμένων, να καταστραφεί..

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε τη στιγμή της έναρξης της επίθεσης του ουκρανικού στρατού. Παρά την ταχεία προέλαση, το ρωσικό πυροβολικό κατέστρεψε τα τελευταία οχήματα με χτυπήματα ακριβείας ακόμη και όταν ο ουκρανικός στρατός προσπάθησε να εκκενώσει τραυματίες και νεκρούς.

Μέσα σε μόνο λίγα λεπτά καταστράφηκαν όλα τα τεθωρακισμένα οχήματα μάχης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα φινλανδικά τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού έπρεπε να χρησιμοποιηθούν για να περάσουν γρήγορα ποτάμια και άλλα υδάτινα εμπόδια, ωστόσο, λόγω των μεγάλων απωλειών, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας τα μετέφεραν σε άλλα θέατρα επιχειρήσεων.

Δείτε στο βίντεο την καταστροφή της ουκρανικής φάλαγγας

Βίντεο: ρωσικό ελικόπτερα Ka-52 και ATGM καταστρέφουν M113 στο Ντονμπάς

Βίντεο: Eπίθεση της 100ης Ταξιαρχίας του Ντονέτσκ σε ουκρανικές θέσεις.

Βίντεο: Ελεύθερος σκοπευτής των δυνάμεων του Ντονέτσκ

Αφήστε μια απάντηση