ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (1/11/2022)

– Στα πρόθυρα θαλάσσιου επεισοδίου! Παρενόχληση σκάφους Λ.Σ. από σκάφος τουρκικής ακτοφυλακής.. εντός των χωρικών υδάτων μας, στη Σάμο.. Η τουρκική προκλητικότητα στο κτυπάει κόκκινο

– Μόσχα: «Η Βρετανία οργάνωσε και κατηύθυνε την επίθεση με drones κατά του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας. Θα τιμωρηθεί!».. «Εξετάζουμε τα επόμενα βήματα»..

– Συναγερμός σε Σαουδική Αραβία και ΗΠΑ για επικείμενη επίθεση του Ιράν: The Wall Street JournaΙ: Η Τεχεράνη θέλει να αποσπάσει την προσοχή από τις τοπικές διαδηλώσεις..

– Οι Ρώσοι επεκτείνoυν τη ζώνη εκκένωσης στη Χερσώνα: Το Κίεβο ετοιμάζει μαζική πυραυλική επίθεση στον υδροηλεκτρικό σταθμό-φράγμα Καχόβκα.. Οι Ρώσοι οχυρώνουν την περιοχή..

– Σύγκρουση Ζελένσκι-Μπάιντεν: H αρχή του τέλους για Ζελένσκι;. Ο Λευκός Οίκος διέρρευσε ότι αρνήθηκε επιπλέον βοήθεια στο καθεστώς Ζελένσκι.. Αυξημένη δυσαρέσκεια και στο Κογκρέσο..

– Πούτιν: Η Ουκρανία χρησιμοποίησε «ανθρωπιστικό διάδρομο» για την επίθεση κατά του ρωσικού στόλου στην Κριμαία

– Ρωσική προέλαση στο Ντονέτσκ με 200 μισθοφόρους νεκρούς.. Πύραυλοι Kinzhal στην Λευκορωσία κατά Κιέβου.. Σοϊγκού: “Διαλύουμε τις υποδομές της Ουκρανίας για να κερδίσουμε τον Πόλεμο”.. “Κοπάδια” ιρανικών drones διαλύουν την χώρα

– Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν-Ερντογάν για τις εξαγωγές σιτηρών

– Ενοχλημένος ο Ερντογάν με τον Σολτς: Η Γερμανία να κρατήσει ίσες αποστάσεις από Ελλάδα-Τουρκία

– Αμερικανοί ψηφοφόροι των Δημοκρατικών προς Μ.Ομπάμα: «Μας πάτε σε πυρηνικό πόλεμο! Εσύ τα ξεκίνησες όλα το 2014!.»

– Μητσοτάκης από Εσθονία: Η Ελλάδα θα συνεχίσει να στηρίζει το Κίεβο.. Το Διεθνές Δίκαιο είναι ο τρόπος επίλυσης διαφορών

– Ρωσικό ..μήνυμα στα σύνορα Ευρώπης! Ανάπτυξη MiG-31K με υπερηχητικούς πυραύλους Kinzhal

– Τούρκος ναύαρχος ε.α. Τσ.Γιαϊτσί: Αέναο επεκτατικό, μαξιμαλιστικό και ρεβιζιονιστικό κράτος η Ελλάδα.. Δικά μας 23 νησιά του Αιγαίου

– Πρόκληση! Το ANADOLU αναφέρει περί “αρχαίας τουρκικής πόλης Λαοδικείας”.. Το αφήγημα των Τούρκων περί “Τούρκου” Όμηρου και “τουρκικής Τροίας” αποτελούν σύγχρονο ιστορικό όνειδος..

– Μηταράκης: Οι Τούρκοι διακινητές έχουν βρει έδαφος εκμεταλλευόμενοι τα διεθνή ύδατα στο Αιγαίο.. Σκάφη αποπλέουν από Τουρκία για Ιταλία

– Έρχεται πόλεμος: Ο Τούρκος πρώην πρέσβης στην Αθήνα Burak Özügergin επιβεβαιώνει τον χρονικό ορίζοντα για κρίση ελληνοτουρκική

– Νewsbreak: Μεγάλη διαγράφεται η πιθανότητα η Τουρκία να πραγματοποιήσει επιχείρηση σε φρουρούμενη νησίδα του Αιγαίου και να προχωρήσει στην αιχμαλωσία τους

– Απόφαση-ορόσημο από Ιαπωνία: Παραμένει στο ενεργειακό έργο της Ρωσίας Sakhalin-1.. Η Ιαπωνία το πρώτο «φιλο-δυτικό» έθνος που παραβίασε έμμεσα και επίσημα την αντιρωσική συμμαχία..

– Εσωτερική ταραχή στην Ουκρανία! Πυροβολισμοί και οδομαχίες στο Κίεβο εν μέσω blackout

– Οι Ουκρανοί σπάνε τον ρωσικό αποκλεισμό: Απέπλευσαν πλοία με σιτηρά από την Οδησσό με την προστασία του ΝΑΤΟ..

– Ουκρανία: Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της μεγαλύτερης εταιρείας ενέργειας της χώρας

– Μedvedev: Μόνο η νίκη της Ρωσίας στην Ουκρανία θα αποτρέψει έναν Παγκόσμιο Πόλεμο

– Tο Ιράν στέλνει 1.000 πυραύλους υψηλής ακρίβειας και drones στη Ρωσία

– Με παρέμβαση Πούτιν τα «βρίσκουν» Αζερμπαϊτζάν-Αρμενία: Εξομάλυνση μετά την τριμερή

– ΟΗΕ διαψεύδει Ρωσία: Δεν υπήρχε πλοίο στον ανθρωπιστικό διάδρομο την ώρα της επίθεσης

– Σερβικός Στρατός μετακινείται προς Κοσσυφοπέδιου μετά τις προκλήσεις των αλβανόφωνων της Πρίστινα

– Σερβικό υπουργείο άμυνας: ”Σε ύψιστη ετοιμότητα ο στρατός μας λόγω Κοσσόβου”: Οι Σερβοβόσνιοι ετοιμάζουν αυτονομία..

– Κοσοβάρος Βουλευτής: Δώστε όπλα στους κατοίκους μας, οι Σέρβοι στη Μιτρόβιτσα έχουν οπλιστεί μέχρι τα δόντια

– Ισραήλ: Στις κάλπες σήμερα για 5η φορά οι Ισραηλινοί μέσα σε 4 χρόνια

– Ιράν: Στους δρόμους οι διαδηλωτές για έβδομη συνεχή εβδομάδα

– Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας: “Η Αγία Σοφία πρέπει να κηρυχθεί μνημείο εν κινδύνω”:.. Η ΔΣΟ έθεσε το θέμα στην UNESCO

– Πολωνική Εκκλησία: Ο Βαρθολομαίος να κάνει σύγκληση των Ορθοδόξων Προκαθημένων για το Ουκρανικό.. για την καταστροφική δραστηριότητα του αποκαλουμένου «Μητροπολίτη» Επιφανίου..

– Η SpaceX εκτόξευσε τον πανίσχυρο πύραυλο Falcon Heavy για πρώτη φορά μετά το 2019

– Η Α.Σακελλαροπούλου υποδέχτηκε το βασιλικό ζεύγος Ολλανδίας μαζί με..τον σύντροφό της! Μετά τα όσα έκανε στην Θεσσαλονίκη, συνεχίζει ακάθεκτη

– Ο εξευτελισμός -και τύποις- της Δημοκρατίας: Στο Προεδρικό Μέγαρο-δεξίωση: Με τις σαγιονάρες ο Ευμορφίδης και η έλλειψη σεβασμού στον Ελληνικό Λαό..

– Ανταρσία μετόχων κατά του Mark Zuckerberg: Στον αέρα το (meta)verse..

– Εκτοξεύονται οι παγκόσμιες τιμές, “καμπανάκι” μεγάλης κρίσης πείνας

– ΝΤΠ: Ένας μέγας διάσημος “κρυφός” νεοεποχίτης, ο Ελον Μασκ: Απέλυσε όλους τους διευθυντές του Twitter, έγινε ο ίδιος CEO..

– ΝΤΠ: 2 ακραίοι και διάσημοι νεοταξίτες τάχα “τσακώνονται!.. Στάχτη στα μάτια!. Γ.Ν. Χαράρι για απόκτηση του Twitter από Ε.Μασκ: «Δεν μπορεί να υπάρχει ελευθερία του λόγου.. Είναι εξτρεμισμός.!»

– Η Αυστραλία που ανάγκασε τους πολίτες να κάνουν υποχρεωτικά το εμβόλιο, τώρα λέει πως δεν γνώριζε για τις μυοκαρδίτιδες (φαίνεται μόνο ..εμείς γνωρίζαμε)

– Γ.Δασκαλάκης, τραγουδιστής: «Μου προκάλεσε καρκίνο το εμβόλιο που απαιτούσε η κυβέρνηση να κάνουμε.. Από τον Απρίλιο ήδη δεν ένιωθα καλά, είχα ατονίες!»

– Καθηγ. Λοιμωξιολογίας Christian Perronne: Στην μετεμβολιακή περίοδο τριπλασιάστηκαν οι καρκίνοι.!

– Δημήτρης Αβραμίδης: «Σκότωσαν τον πατέρα μου μέσα στο Τζάνειο, είχαν εντολή να παρουσιάζουν νεκρούς για να φοβίζουν τον κόσμο με την πανδημία!»

– Νεκρός ο πασίγνωστος DJ Might Mouse: Πέθανε στον ύπνο του

– Ξαφνικά ο πρώην υποψήφιος των Δημοκρατικών Richard Rowe που έλεγε: «Δεν δίνω ..κουβέντα για το τι συμβαίνει με τους αντιβοξικούς».. πέθανε ξαφνικά ενώ περπατούσε με σκύλο

– Καναδάς: Η γιατρός επειγόντων περιστατικών S.Vaillancourt: «Ποτέ δεν είχαμε τόσα παιδιά τα τελευταία 20 χρόνια που εργάστηκα στο Νοσοκομείο Παίδων του Μόντρεαλ»..

– Δρ.David Nixon, Αυστραλία: Οι νανοτεχνολογία στα «εμβόλια».. δεν αυτοσυναρμολογούνται αλλά κατασκευάζονται από νανορομπότ ή μικρο-μηχανές..

– Η κυβέρνησή μας «συστήνει» να εμβολιαστούν μωρά 6 μηνών και παιδιά μέχρι 4 ετών! Προσοχή δεν είναι Πρωταπριλιά!.. Και ενώ στις ΗΠΑ, Γερμανία, Ιταλία, κλπ, έχει ήδη! λήξει επισήμως η πανδημία!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000270536476

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ, PhD
Διεθνολόγος Καθηγητής, Συγγραφέας
Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

Αφήστε μια απάντηση