Καθαρή πράξη πολέμου κατά Ρωσίας: Η Λιζ Τρας κάρφωσε την βρετανική επιχείρηση ανατίναξης των αγωγών Nord Stream – Iδού γιατί την “παραίτησαν”

Έσπασε τα πρωτόκολλα ασφαλείας!

Την μη τήρηση των πρωτοκόλλων ασφαλείας, δείγμα της ανεπάρκειας της, φέρεται να πλήρωσε η πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Λιζ Τρας, η οποία όχι μόνο εξουσιοδότησε την ανατίναξη των ρωσικών αγωγών Nord Stream αλλά έστειλε μήνυμα  με τη λέξη “Έγινε “στον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν μόλις ένα λεπτό μετά τις επιθέσεις στους αγωγούς.

Πλέον ο πόλεμος στην Ουκρανία επεκτείνεται καθώς είναι βέβαιο πως οι Ρώσοι θα απαντήσουν σε αυτήν την καθαρή πράξη πολέμου της Βρετανίας.

Οι Βρετανοί και οι Αμερικανοί υπέθεσαν, και πολύ σωστά, ότι η Γερμανία θα ενδώσει στις λαϊκές πιέσεις και θα έκανε τη δική της συμφωνία για την αγορά ρωσικού φυσικού αερίου. Έτσι κατέστρωσαν ένα σχέδιο ανατινάζοντας τους αγωγούς Nord Stream. Την επιχείρηση ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας οι Βρετανοί.

Όταν οι αγωγοί Nord Stream άρχισαν να εκρήγνυνται, οι αισθητήρες στον αγωγό της ρωσικής εταιρείας φυσικού αερίου GAZPROM έκρουσαν κώδωνα κινδύνου που έδειχναν ότι η πίεση είχε πέσει μαζικά και ξαφνικά. Η GAZPROM τότε γνώριζε ότι οι σωλήνες είχαν σπάσει. Οι υπολογιστές της GAZPROM που κατέγραψαν τα λεπτά/δευτερόλεπτα κατά την ενεργοποίηση των συναγερμών των αισθητήρων χρησιμοποιούν όλοι τη Συντονισμένη Παγκόσμια Ώρα (UTC) για τις χρονικές σημάνσεις.

Ακριβώς ένα λεπτό μετά το χτύπημα του συναγερμού στην GAZPROM, οι ηχογραφήσεις iCloud του iPhone της πρωθυπουργού Liz Truss δείχνουν ότι χρησιμοποίησε το iPhone της για να στείλει ένα μήνυμα κειμένου στον Α.Μπλίνκεν, Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Το μήνυμα έγραφε: «Έγινε».

Οι υπολογιστές iCloud χρησιμοποιούν επίσης τη Συντονισμένη Παγκόσμια Ώρα για χρονικές σημάνσεις μηνυμάτων. Παρά το γεγονός ότι η Ρωσία και το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκονται σε διαφορετικές ζώνες ώρας, η UTC αποδεικνύει ότι ήταν κυριολεκτικά ένα λεπτό μετά την έκρηξη στους αγωγούς της GAZPROM, η Λιζ Τρας έστειλε το μήνυμα κειμένου στον Μπλίνκεν.

Κανείς άλλος δεν ήξερε ότι οι αγωγοί είχαν ανατιναχθεί. Η GAZPROM γνώριζε ότι υπήρχε πρόβλημα, αλλά δεν ήξερε τι ή γιατί. Η Λιζ Τρας ήξερε. Γιατί ήταν η βρετανική κυβέρνηση που πραγματοποίησε την δολιοφθορά.

Μάλιστα η πληροφορία αυτή έγινε και θέμα από το ίδιο το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

Ο ιδρυτής των πλατφορμών Megaupload και Mega κοινής χρήσης αρχείων Kim Schmitz, γνωστός και ως Kim Dotcom, έγραψε στο Twitter ότι η Τρας έστειλε στον Μπλίνκεν το μήνυμα “τελείωσε” ένα λεπτό μετά τις εκρήξεις στους αγωγούς Nord Stream.

Ο Dotcom έγραψε στο Twitter:

«Πώς γνωρίζουν οι Ρώσοι ότι το Ηνωμένο Βασίλειο ανατίναξε τους αγωγούς North Stream σε συνεργασία με τις ΗΠΑ; Επειδή η @trussliz χρησιμοποίησε το iPhone της για να στείλει ένα μήνυμα «Έγινε η δουλειά» στον @SecBlinken ένα λεπτό μετά την ανατίναξη του αγωγού».

“Δεν είναι μόνο τα Five Eyes που έχουν πρόσβαση σε όλες τις βάσεις δεδομένων της Big Tech. Η Ρωσία και η Κίνα έχουν επίσης εξελιγμένες μονάδες στον κυβερνοχώρο. Το αστείο είναι ότι κυβερνητικοί αξιωματούχοι με τις υψηλότερες άδειες ασφαλείας εξακολουθούν να προτιμούν τα κρυπτογραφημένα iPhone από αυτά που έχουν εκδοθεί από την NSA και το GCHQ»

Πριν από λίγες ημέρες, η Μόσχα κατηγόρησε το βρετανικό ναυτικό για τις επιθέσεις της 26ης Σεπτεμβρίου. Η γραμματέας Τύπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα αντέδρασε στα tweets της dot-com και έγραψε στο Telegram:

«Με ενδιαφέρει η απάντηση του Λονδίνου στην ακόλουθη ερώτηση: Η Βρετανίδα πρωθυπουργός Λιζ Τρας έστειλε μήνυμα στον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν λέγοντας «Έγινε» αμέσως μετά την ανατίναξη του αγωγού Nord Stream;».

«Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο περιμένουν την απάντηση του Λονδίνου», είπε η Ζαχάροβα.

Στις 29 Οκτωβρίου, η βρετανική εφημερίδα Daily Mail ανέφερε ότι το ιδιωτικό τηλέφωνο της Λιζ Τρας είχε παραβιαστεί το καλοκαίρι. Όσο για το περιεχόμενο του τηλεφώνου, τίποτα δεν ήταν γνωστό μέχρι στιγμής.

warnews247.gr

Αφήστε μια απάντηση