«Τα πράγματα δεν είναι 100% όπως τα λέμε εμείς»!!! «ΒΟΜΒΑ» σε ελληνικό κανάλι για το Αιγαίο

Ετοιμάζεται κάτι;;;

Περίεργα πράγματα ακούστηκαν σήμερα σε τηλεοπτικό σταθμό, την ώρα που ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ , δήλωσε:

«Έχουμε προβλήματα με την Ελλάδα. Εμείς λέμε να επιλύσουμε τα προβλήματά μας με ειρηνικό τρόπο, στο πλαίσιο σχέσεων καλής γειτονίας και του διεθνούς δικαίου και ως δυο πολιτισμένες χώρες να έχουμε συνομιλίες και διάλογο. Ο διάλογος θα έχει όφελος προς όλες τις πλευρές, και η δίκαιη μοιρασιά του πλούτου του Αιγαίου είναι σημαντική και επωφελής για την Τουρκία και την Ελλάδα

Στον τηλεοπτικό σταθμό ακούστηκε πως το Αιγαίο είναι ένα περίπλοκο θέμα και καλό θα είναι να ξεκινήσουν οι όποιες διαπραγματεύσεις από την Ανατολική Μεσόγειο (άραγε συμπεριλαμβάνουν σε αυτήν και το Καστελόριζο, το οποίο κατά κάποιους δεν ανήκει στο Αιγαίο;;;).

Αμέσως μετά ειπώθηκε το εξής: «Δεν είναι 100% τα πράγματα, όπως τα λέμε εμείς. Υπάρχουν κάποιες θέσεις που μπορούν να συζητηθούν».

Μας προετοιμάζουν για κάτι;;; Γιατί πρέπει να ειπώνονται τέτοια πράγματα στον «αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής, τα οποία αφορούν ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ;;;;;;

Δείτε το βίντεο:

scr

el.gr

Αφήστε μια απάντηση