«Ιερή σύγκρουση με τον Σατανά» ο πόλεμος στην Ουκρανία!

Στόχος της Ρωσίας είναι «να σταματήσει τον ανώτατο αρχηγό της Κόλασης», κατά τον Μεντβέντεφ!

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ χαρακτήρισε σήμερα τον πόλεμο στην Ουκρανία «ιερή σύγκρουση με τον Σατανά» προειδοποιώντας ότι η Μόσχα μπορεί να στείλει όλους τους εχθρούς της «στις αιώνιες φωτιές της Γέεννας» (Σ.τ.Σ: η Γέεννα είναι βιβλική περιοχή που αναφέρεται στην Παλαιά Διαθήκη, η «κόλαση» όπου θα τιμωρηθούν, μετά θάνατον, οι αμαρτωλοί).

Ο Μεντβέντεφ, ο οποίος παρουσιαζόταν ως φιλελεύθερος εκσυγχρονιστής κατά την προεδρική του θητεία από το 2008 ως το 2012, είπε ότι η Μόσχα πολεμάει στην Ουκρανία με «τρελούς, ναρκομανείς ναζιστές» οι οποίοι υποστηρίζονται «από τους Δυτικούς, που τους τρέχουν τα σάλια στο σαγόνι από την εξαχρείωση».

Γράφει χαρακτηριστικά ο Ρώσος επ’ αυτού: «Αγωνιζόμαστε ενάντια σε αυτούς που μας μισούν, που απαγορεύουν τη γλώσσα μας, τις αξίες μας ακόμα και την πίστη μας, που σκορπούν μίσος για την ιστορία της Πατρίδας μας. Απέναντί ​​μας σήμερα είναι μέρος ενός κόσμου που πεθαίνει. Αυτό είναι ένα μάτσο τρελοί ναζί τοξικομανείς, άνθρωποι ναρκωμένοι και εκφοβισμένοι από αυτούς και μια μεγάλη αγέλη από σκυλιά που γαβγίζουν από το δυτικό ρείθρο … Δεν έχουν πίστη και ιδανικά, εκτός από άσεμνες συνήθειες που επινοούν και πρότυπα διπλής σκέψης που εμφυτεύονται από αυτούς, που αρνούνται την ηθική που απονέμεται στους κανονικούς ανθρώπους. Επομένως, έχοντας ξεσηκωθεί εναντίον τους, αποκτήσαμε ιερή δύναμη».

Η Ουκρανία και η Δύση έχουν επανειλημμένως απορρίψει τους ισχυρισμούς του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν ότι η Ουκρανία κυβερνάται από φασίστες που διώκουν τους ρωσόφωνους. Αντίθετα, χαρακτηρίζουν τον πόλεμο βάρβαρη αρπαγή γης από τη Μόσχα.

Σε μήνυμά του στο Telegram με αφορμή την Ημέρα της Εθνικής Ενότητας, ο Μεντβέντεφ είπε ότι στόχος της πατρίδας του είναι «να σταματήσει τον ανώτατο αρχηγό της Κόλασης, όποιο όνομα και αν χρησιμοποιεί αυτός–Σατανάς, Εωσφόρος ή Ιμπλίς (σ.σ. ο αρχηγός των διαβόλων στο ισλάμ)».

Ο αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, τόνισε ότι η Ρωσία διαθέτει διάφορα όπλα, με τη ρητορική του να γίνεται όλο και σφοδρότερη από το ξεκίνημα της σύγκρουσης.

«Και όταν καταρρεύσει η σάπια παγκόσμια τάξη πραγμάτων, θα θάψει όλους τους αλαζονικούς ιερείς, τους αιμοδιψείς τεχνίτες, τους κοροϊδευτές υπηρέτες και τους χαζούς μανκούρτες κάτω από έναν σωρό πολλών τόνων από τα συντρίμμια της», επισημαίνει ακόμα ο Μεντβέντεφ.

«Τα όπλα του Σατανά», κατέληξε ο Μεντβέντεφ, είναι «περίτεχνα ψέματα. Και το δικό μας όπλο είναι η αλήθεια. Αυτός είναι και ο λόγος που η υπόθεσή μας είναι δίκαιη. Αυτός είναι ο λόγος που θα νικήσουμε! Χαρούμενες Γιορτές!».

*φωτογραφία αρχείου

newsbreak.gr

Αφήστε μια απάντηση