Παραδοχή «ΒΟΜΒΑ» από τις ΗΠΑ για τους Αμερικανούς στρατιώτες στην Ουκρανία – ΒΙΝΤΕΟ
Σε εξέλιξη μίνι ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Ο εκπρόσωπος του αμερικανικού Υπουργείου Άμυνας επιβεβαίωσε ότι τα αμερικανικά στρατεύματα βρίσκονται στο έδαφος της Ουκρανίας ως “προσωπικό της πρεσβείας”!!!

Είναι μία ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ότι στην χώρα έχει ξεκινήσει ένας μίνι ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ο οποίος διεξάγεται, προς ώρας σε προκαθορισμένα και ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ πλαίσια, ωστόσο δεν αποκλείεται να ξεφύγει εκτός ελέγχου, ανά πάσα στιγμή, αναλόγως με την πορεία των όποιων παρασκηνιακών συμφωνιών!!!

Μάλιστα, ο στρατηγός Πατ Ράιντερ αναγνώρισε ότι το εν ενεργεία στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ δεν αναπτύσσεται μόνο εντός της Ουκρανίας, αλλά επιχειρεί πολύ μακριά από την πρεσβεία των ΗΠΑ στο Κίεβο.

Ισχυρίστηκε βέβαια πως οι Αμερικανοί δεν πολεμούν στην πρώτη γραμμή, καθώς εκεί έχουν ρίξει τους Ουκρανούς που εξοντώνονται καθημερινά

Μήπως βρίσκονται εκεί από το 2014 και εκείνο το «προσωπικό της πρεσβείας» που ηγείται ολόκληρου του Στρατού των Ουκρανών διέταζε τις σφαγές Ρώσων και Ελλήνων και απλά τώρα ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ για πιο δυνατό πόλεμο;;;

Δήλωσε μεταξύ άλλων σε ερώτηση «Ο (αμερικανικός) στρατός έχει προσωπικό εντός της Ουκρανίας, κάνει επιθεωρήσεις όπλων. Ποιοι είναι οι κανόνες εμπλοκής για αυτό το προσωπικό εάν τους επιτεθούν οι Ρώσοι ή εάν στοχοποιηθούν από τους Ρώσους;;;»:

«Έχουμε μικρές ομάδες που αποτελούνται από Προσωπικό της Πρεσβείας που διεξάγουν ορισμένες επιθεωρήσεις παροχής βοήθειας ασφαλείας σε διάφορες τοποθεσίες.

Οι δυνατότητες που παρέχουμε στους Ουκρανούς χρησιμοποιούνται αποτελεσματικά στο πεδίο της μάχης».

Δείτε το βίντεο:

scr

el.gr

Αφήστε μια απάντηση