ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ 6, ΑΣΤΑΝΑ-ΣΑΤΑΝΑ, ΝΗΣΙ ΦΟΓΚΟ, ΑΓΑΛΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ, 1

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ 6, ΑΣΤΑΝΑ-ΣΑΤΑΝΑ, ΝΗΣΙ ΦΟΓΚΟ, ΑΓΑΛΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ, 1

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΦΤΙΑΧΤΗΣ ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΑΝΑ (ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ ΣΕ ΣΑΤΑΝΑ), ΜΙΑ ΕΥΘΕΙΑ 6.660 ΜΕΤΡΩΝ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ (ΒΑΤΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΑΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΚ, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ) ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΘΕΟ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ, ΚΑΘΩΣ Η ΕΥΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΦΟΓΚΟ ΚΑΙ ΦΟΓΚΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ “ΦΩΤΙΑ”.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.

ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΑΙ ΧΙΑΣΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ Η ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΦΑΡΟΥ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ.

ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΕΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΚΕ Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ “”ΟΛΥΜΠΟ””.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ, ΦΑΡΟΣ, ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΛΙΜΑΝΙ, ΘΕΟΣ ΗΛΙΟΣ ΜΕ ΚΟΡΩΝΑ ΑΚΤΙΝΕΣ, ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΥΘΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΚΤΩ ΑΠΕΙΡΟΥ, ΕΝΑ ΟΚΤΩ ΣΑΤΑΝΙΚΟ.

ΣΑΣ ΑΝΑΛΥΩ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΩ.

ΒΑΤΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΑΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΚ, Ο ΝΕΟΣ ΘΕΟΣ, ΣΤΗΝ ΑΣΤΑΝΑ-ΣΑΤΑΝΑ ΦΟΙΝΙΞ-ΦΟΙΝΥΞ-ΟΦΙΝ-ΝΥΞ (ΘΕΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΝΩ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ 72 ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗΣ), ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΕΑΡ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΘΡΟΝΙΣΟΥΝ ΩΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΘΕΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ.

Αφήστε μια απάντηση