Ρωσική «ΒΟΜΒΑ»! Με ΝΑΤΟΪΚΗ καθοδήγηση έπεσε ο ουκρανικός πύραυλος στην Πολωνία; – ΧΑΡΤΗΣ

Οι Ρώσοι παρουσιάζουν στοιχεία και χάρτες! ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ!

Η σύμπτωση του ουκρανικού χτυπήματος στην Πολωνία εγείρει αρκετά ερωτήματα, καθώς το περιστατικό έχει αρκετά στοιχεία μίας καλά προσχεδιασμένης πρόκλησης.

Και μάλιστα δια χειρός ΝΑΤΟ.

Καθοδηγήσανε όντως οι νατοϊκοί τους Ουκρανούς να χτυπήσουν το πολωνικό χωριό, αφήνοντάς τους μερικές ώρες μετά εκτεθειμένους;;

Κι αν ναι για ποιόν λόγο;;;

Τι μεταδίδει συγκεκριμένα το ρωσικό Readovka παραθέτοντας ενδιαφέροντα στοιχεία:

«Στη χθεσινή ιστορία με το χτύπημα ενός ή δύο ουκρανικών βλημάτων σε πολωνικό τρακτέρ κοντά στο χωριό Pshevodov, υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

Πρώτον, λίγες ώρες πριν το συμβάν, τρία αμερικανικά αεροσκάφη τάνκερ KC-135 με αριθμούς 61-0267, 63-8874 και 63-8878 εμφανίστηκαν στην περιοχή. Παρά το γεγονός ότι τέτοια αεροσκάφη είναι συχνοί επισκέπτες στον πολωνικό εναέριο χώρο, η ταυτόχρονη εμφάνιση τριών αεροσκαφών ταυτόχρονα υποδηλώνει ότι τα αεροσκάφη του ΝΑΤΟ πραγματοποιούσαν πολύ ενεργές πτήσεις.

Ταυτόχρονα οι αναμεταδότες είναι απενεργοποιημένοι στα περισσότερα στρατιωτικά αεροσκάφη.

Επιπλέον, τη στιγμή του συμβάντος, ένα κοινό αερομεταφερόμενο αεροσκάφος έγκαιρης προειδοποίησης του NATO E-3A με αριθμό LX-N90448 και ένα αμερικανικό αναγνωριστικό RC-135W με αριθμό 62-4138 βρίσκονταν στον εναέριο χώρο της Πολωνίας την ώρα του συμβάντος.

Ως αποτέλεσμα, έχουμε μια αυξημένη δραστηριότητα των χωρών του ΝΑΤΟ, που θα μπορούσαν κάλλιστα να παρέχουν καθορισμό και συντονισμό στόχων, καθώς και εκτοξευτές ουκρανικών πυραύλων ικανών να χτυπήσουν στο έδαφος.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι το χτύπημα στο ίδιο το τρακτέρ σημειώθηκε σε μια στιγμή που τα χτυπήματα των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων στο έδαφος της Ουκρανίας είχαν σχεδόν τελειώσει.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι σχεδόν αμέσως μετά το περιστατικό, μια ενεργή ενημέρωση και ψυχολογική εκστρατεία άρχισε να δυσφημεί τη Ρωσία, η οποία, όπως γνωρίζουμε, δεν έχει τελειώσει, υπάρχει λόγος να πιστεύεται ότι οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ πραγματοποίησαν μια ειδική επιχείρηση, κύριος σκοπός του οποίου ήταν η δυσφήμιση της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ακολουθούμενη από τον αναγκασμό να σταματήσουν τα χτυπήματα στις υποδομές της Ουκρανίας».

scr

el.gr

Αφήστε μια απάντηση