Ἡ Δύση ἀπαιτεῖ μία «ντροπιαστική εἰρήνη» καί ἡ Ῥωσσία ἀπαντᾷ :

ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» ΕΛΗΞΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Σε ολόκληρη την Ουκρανία έχει κηρυχθεί αεροπορικός συναγερμός. Αναφέρονται εκρήξεις στις περιοχές Κίεβο, Κριβόι Ρογκ, Τσερκάσι και Χμελνίτσκι. Δεν θα υπάρξει «ντροπιασμένος κόσμος».

Σε ολόκληρη την Ουκρανία έχει κηρυχθεί αεροπορικός συναγερμός. Εκκωφαντικές εκρήξεις στο Κίεβο, στην περιοχή του Κιέβου, στις περιοχές Krivoy Rog, Cherkasy και Khmelnytsky. Αυτό είναι το αποτέλεσμα των προσπαθειών να εξαναγκάσουν τη Ρωσία σε μια «επαίσχυντη ειρήνη».

Το χρονικό των αφήξεων

Μόλις ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ αποχώρησε από τη σύνοδο κορυφής της G20πύραυλοι κρουζ πέταξαν προς την Ουκρανία. Αρχικά, το χτύπημα έπεσε στις περιοχές του Zaporozhye που ελέγχονται από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας. Στη συνέχεια υπήρξαν αναφορές για εκρήξεις στην περιοχή Sumy. Και μετά ήρθε η σειρά του Κιέβου, του Χάρκοβο, του Κριβόι Ρογκ και του Λβιβ, καθώς και των περιοχών της Οδησσού, Τσερκάσι και Χμελνίτσκι.

Η ουκρανική πλευρά το επιβεβαιώνει και παρακαλεί τους αυτόπτες μάρτυρες να μην κινηματογραφήσουν τις συνέπειες του χτυπήματος των πυραύλων. Ωστόσο, βίντεο με αφίξεις έχουν ήδη κατακλύσει τα ουκρανικά κανάλια Telegram.

Η Δύση απαιτεί μια «επαίσχυντη ειρήνη»

Την παραμονή της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών ενέκρινε ψήφισμα για τις «αποζημιώσεις στην Ουκρανία». Η ιταλική εφημερίδα La Repubblica γράφει ότι οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ θα είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία εάν το Κίεβο κατακτήσει τη Χερσώνα. Με άλλα λόγια, η Μόσχα προτρέπεται σε μια «επαίσχυντη ειρήνη» και να παραδώσει τις θέσεις της.


Η απάντηση της Ρωσίας

Στην Ουκρανία ήδη συγκρίνουν την ένταση των αφίξεων με αυτή που ήταν στις 10 Οκτωβρίου μετά την ουκρανική τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας. Ο ιδρυτής του τηλεοπτικού καναλιού Tsargrad Konstantin Malofeev, σχολιάζοντας τις μαζικές πυραυλικές επιθέσεις σε ουκρανικές υποδομές, εξέφρασε μια προσεκτική υπόθεση ότι ο «βρώμικος κόσμος» έχει τελειώσει.

Πιστεύει ότι τα αποφασιστικά βήματα της Ρωσσίας θα αλλάξουν τους κανόνες του παιχνιδιού στη σύγκρουση. Η καταστροφή κρίσιμων εγκαταστάσεων θα επιφέρει σίγουρα αποδιοργάνωση στους μετόπισθεν σχηματισμούς του εχθρού.

Ἀπό : Tsargrad

Ἡ Πελασγική 

http://sxolianews.blogspot.com/2022/11/blog-post_61.html

Αφήστε μια απάντηση