Κώστας Αποστολάκης: «Πίστευα στα ταρώ τη χαρτομαντεία την τύχη τα όνειρα και τα φαντάσματα αλλά όχι στον Θεό»

«Πώς γίνεται να υπάρχουν όλα τα μεταφυσικά εκτός από τον Θεό;»

Ο Κώστας Αποστολάκης έκανε έναν απολογισμό για τη ζωή του και μίλησε για την καριέρα του αλλά και τη στροφή που έκανε στο Θεό, ενώ προηγουμένως δεν πίστευε σε εκείνον.

Ο Κώστας Αποστολάκης μίλησε στην εκπομπή «Εμείς» και εξομολογήθηκε πως επί 35 χρόνια δεν κατάφερε να φτιάξει τίποτα καθώς μέσα του υπήρχε ασυνεννοησία.

«35 χρόνια προσπαθούσα να φτιάξω κάτι μόνος του και δεν τα κατάφερα, δεν έφτιαξα τίποτα. Τα “εγώ” μου δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν. Πίστευα στα ταρώ, τη χαρτομαντεία, την τύχη, τα όνειρα και τα φαντάσματα, αλλά όχι στον Θεό. Πώς γίνεται να υπάρχουν όλα τα μεταφυσικά εκτός από τον Θεό;», είπε αρχικά.

 «Έχεις νιώσει να σου σπάνε τη σπονδυλική σου στήλη; Εγώ το ένιωσα αυτό χωρίς να κάνω τίποτα. Ήταν ένα φως κι από εκείνη την ώρα, ένιωθα μια ευτυχία χωρίς να συμβαίνει τίποτα. Κουράστηκε η ψυχή μου να ζει με ψέματα. Με την αλήθεια ήμουν στα μαχαίρια» συνέχισε.

«Πριν, τα πάθη μου ήταν το ποτό και το να παίζω στο θέατρο. Είμαι ο χειρότερος από όλους, γιατί σκέφτομαι πρώτα τον εαυτό μου. Είμαι παρτάκιας, εγωιστής και περήφανος ακόμα και τώρα. Παλιά όμως, νόμιζα ότι ήμουν και καλός άνθρωπος», δήλωσε κλείνοντας.

Αφήστε μια απάντηση