ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΩΝ ΑΚΡΟΑΤΩΝ ΤΟΥ FOCUS FM ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ

Για μια ακόμα φορά οι ακροατές του Focus FM 103,6 έδειξαν το μεγαλείο της ψυχής τους!

Μέσα σε αυτήν την τρομερά δύσκολή, για όλους τους Έλληνες, οικονομική συγκυρία, επέλεξαν εθελοντικά να βοηθήσουν τους 120 μοναχούς της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου!
Μέσα σε λίγα 24ωρα τα γραφεία του Focus FM γέμισαν με κάθε λογής προϊόντα, τα οποία απλός κόσμος έστειλε για την στήριξη Μοναστηριού. Τα προϊόντα αυτά γέμισαν ένα ολόκληρο φορτηγό και μαζί με τις ευχές και την αγάπη των ακροατών μας αναχώρησαν από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Ιερά Μονή Εσφιγμένου, στο Άγιο Όρος!

Με αυτήν την ανιδιοτελή κίνηση αγάπης, χιλιάδες άνθρωποι δήλωσαν την συμπαράστασή τους στην Χριστιανική Αδερφότητα της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, η οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα υπόκειται έναν άνευ προηγουμένου αποκλεισμό από τον έξω κόσμο, με αποτέλεσμα οι προμήθειες εντός της Μονής να είναι σε κρίσιμο σημείο, γεγονός που απειλεί τις ζωές των Αγιορειτών μοναχών.

Επιπροσθέτως, θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες αλλοδαποί εργάτες γης, εισέβαλαν σε ελαιώνες που ανήκουν στο Μοναστήρι και αφού μάζεψαν παράνομα τις ελιές, προχώρησαν, σύμφωνα με τις καταγγελίες των Εσφιγμενητών, σε παράνομη υλοτόμηση.

focusfm.gr

Αφήστε μια απάντηση