Ετοιμάζεται να ξεσπάσει ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ κακοποίησης παιδιών – Τι λένε τα ΜΜΕ, vid

Ο κόσμος θα ζητά απεγνωσμένα κάποιον να καθαρίσει τον κόπρο του Αυγεία… Ποιός θα είναι αυτός;;;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των καταγγελιών για περιστατικά σεξουαλικών κακοποιήσεων και ξυλοδαρμών παιδιών σε πασίγνωστη ΜΚΟ με γνωστό ιερέα στην πρώτη γραμμή και πρόσωπα υπεράνω υποψίας, τον οποίο χαιρετούσαν πολιτικοί ηγέτες για το έργο του!!!

Η ΕΛΑΣ, σε ανακοίνωσή της διευκρινίζει ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών ανέθεσε την διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης στο Προστασίας Ανηλίκων η οποία πήρε καταθέσεις και υπέβαλε ήδη το σχετικό υλικό στην παραγγέλουσα Αρχή.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Αναφορικά με την υπόθεση γνωστής ΜΚΟ, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διευκρινίζεται ότι, μετά από παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, ανατέθηκε η διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η οποία πραγματοποίησε προανακριτικές πράξεις και υπέβαλε το σχετικό προανακριτικό υλικό στην παραγγέλουσα Αρχή».

Η διερεύνηση της υπόθεσης θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί από την Εισαγγελία Ανήλικων, η οποία αφού μελετήσει τα στοιχεία της υπόθεσης θα αποφανθεί αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες και αν ναι σε βάρος ποιων πρέπει να αποδοθούν.

Σύμφωνα με αστυνομικές – δικαστικές πηγές θα κληθούν πιθανότατα τις επόμενες ημέρες και άλλοι μάρτυρες να καταθέσουν – ανάμεσά τους και το υψηλόβαθμο στέλεχος τον οποίο φέρεται να καταγγέλλουν θύματα.

Οι καταγγελίες για την υπόθεση δημοσιοποιούνται με καταιγιστικό ρυθμό, και ήδη πρόσωπα που μελέτησαν τις καταγγελίες κάνουν λόγο για «νέα υπόθεση Μίχου» που θα συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ήδη ένα-ένα τα δημόσια πρόσωπα που στήριζαν χρηματικά και όχι μόνο αυτή την ΜΚΟ έχουν ξεκινήσει και την αποκηρύσσουν δημόσια.

Τα ΜΜΕ που αποθέωναν τον ιερέα της εν λόγω ΜΚΟ, τώρα αρχίζουν και αποδομούν το έργο της.

Με αφορμή όλα αυτά, τα ΜΜΕ ζήτησαν το Κράτος να αναλαμβάνει πρωτεύοντα ρόλο για τα παιδιά και όχι ιδιώτες. Αύριο μεθαύριο γιατί όχι μια παγκόσμια αρχή.

Η κοινωνία ήταν και είναι σάπια και τώρα αναδεικνύουν την σαπίλα, την οποία όλοι γνώριζαν. Το γιατί θα το μάθουμε μάλλον σύντομα…

Δείτε πως μεταδίδουν το θέμα τα ΜΜΕ:

 

photo intime

el.gr

Αφήστε μια απάντηση