ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ : ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!!

Σκάνδαλα , σκάνδαλα , σκάνδαλα…
Βιασμοί , βιασμοί , βιασμοί…
Θάνατοι , θάνατοι , θάνατοι…κυρίως ξαφνικοί, κυρίως σε νέες ηλικίες.
Οπως τα εγκλήματα και οι αυτοκτονίες έχουν γίνει ένα με τη καθημερινότητα και έχουν πληθύνει, δεν αναφέρονται καν – ειδικά οι αυτοκτονίες, έτσι και τα σκάνδαλα, οι βιασμοί και οι θάνατοι, θα αφήσουν κάποια στιγμή τον απόλυτα χειραγωγούμενο και υπνωτισμένο τηλεθεατή παγερά αδιάφορο.

Μόνο ο φόβος για την επιβίωση , το πως θα τα βγάλει πέρα με την ακρίβεια , με μια θανατηφόρα επιδημία, ακόμα και με ένα πόλεμο…
Ο φόβος φυλάει τα έρημα…Μόνο που εδω ο φόβος είναι το κυρίαρχο συναίσθημα, ενώ η αλληλεγγύη, η αγάπη, η ανθρωπιά τείνουν να εκλείψουν.
Κι αυτό γιατί εδώ και πολλά χρόνια καλλιεργείται και μεθοδεύεται απο τα ΜΜΕ, ο φόβος.
Ειδήσεις σαν ταινία θρίλερ και με την ανάλογη μουσική υπόκρουση κάνουν τον τηλεθεατή να φτύνει το..κόρφο του που ζει ακόμα.

Τα δεινά που περνάμε οφείλονται κατά μεγάλο μέρος στην αδιαφορία μας για τον συνάνθρωπό μας, την απομάκρυνσή μας από τον Θεό και την εκκλησία Του και τον εγωισμό μας που έχει πιάσει κορυφή.

Η τηλεόραση (ο διάβολος που έχει τα κέρατα στη σκεπή-για τον Αγιο Κοσμά τον Αιτωλό), όργανο παραπληροφόρησης, χειραγώγησης και αποχαύνωσης βοήθησε στο γκρέμισμα ιδεωδών και αξιών.

Είναι αργά τώρα για εμάς άραγε;
Είναι …λίγο…είμαστε στο και 5′ , αλλά η φιλευσπλαγχνία Του μας δίνει ακόμα χρόνο, ακόμα ευκαιρία να επιστρέψουμε στην αγκαλιά Του!

Τώρα που βλέπεις πως όλα γκρεμίζονται και παντού κυριαρχεί σκοτάδι και κακό, εσύ στρέψε το βλέμμα, μαζί και τη καρδιά σου στο Φως! Και ζήτησε βοήθεια! Κάνε το βήμα , χτύπα τη πόρτα, μπες μεσα στην εκκλησία Του και μείνε εκεί!
Ολα θα αρχίσουν να αλλάζουν μέσα σου και γύρω σου!
Δεν υπάρχει φόβος, ούτε σκοτάδι.
Μόνο χαρά, ελπίδα και φως!
Και πάνω απ’όλα Αγάπη!!

Αγκάλιασε τα παιδιά σου, τους γονεις, τα αδελφια, τους φίλους.
Κλείσε τη ρημάδα τη τηλεόραση και μη μαυρίζεις τη ψυχή σου.

Έρχονται Χριστούγεννα!!
Ξαναγίνε το παιδί που κρύβεις μέσα σου και χαμογέλασε!!
Ο Θεός σ’αγαπάει!!
Ο Θεός έγινε άνθρωπος για σένα!!
Μη πάψεις ποτέ να είσαι άνθρωπος!!

ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση