«Wagner» για Bakhmut: Η Επιχείρηση έχει την κωδική ονομασία «Κρεατομηχανή»- Θα ρίξουμε μέσα 30.000 Ουκρανούς στρατιώτες! -Ανηλεές σφυροκόπημα

Su-34 έριξε 2 τόνους βομβών σε Ουκρανούς στρατιώτες!

Ο ιδρυτής της PMC «Wagner», Yevgeny Prigozhin, προχώρησε σε μια ανατριχιαστική δήλωση για την τύχη των 30.000 Ουκρανών στρατιωτών και των δυνάμεων της Λεγεώνας των Ξένων που μάχονται στο Bakhmut κάνοντας λόγο για ρωσική επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Μύλος κρέατος» (Κρεατομηχανή)!

Συγκεκριμένα, ο ιδρυτής της Wagner PMC Yevgeny Prigozhin μίλησε για την πορεία των επιχειρήσεων στο Bakhmut λέγοντας:

«Το Μπαχμούτ είναι μια μεγάλη, καλά οχυρωμένη περιοχή με δρόμους, προάστια και υδάτινα εμπόδια. Ο ουκρανικός στρατός είναι καλά προετοιμασμένος και προσφέρει άξια αντίσταση.

Το καθήκον μας δεν είναι το ίδιο το Μπαχμούτ (η πόλη), αλλά η καταστροφή του ουκρανικού στρατού και η μείωση του μαχητικού του δυναμικού, που έχει εξαιρετικά θετική επίδραση σε άλλες περιοχές, γι’ αυτό και αυτή η επιχείρηση ονομάστηκε «Μύλος κρέατος Μπαχμούτ».

Από αυτή την άποψη, μην τρέχετε μπροστά από τα γεγονότα, αν συμβεί – θα σας ενημερώσουμε, η ευτυχία αγαπά τη σιωπή”.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Ουκρανή ρεπόρτερ του TK BIKKA Victoria Khamaza, που συνεργάζεται με τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, μιλά για μια «Κόλαση στο Μπαχμούτ» και για μεγάλες απώλειες των ουκρανικών ΕΔ.

Συγκεκριμένα, μίλησε για 500 τραυματίες Ουκρανούς στρατιώτες και μισθοφόρους στις μάχες για το Artemοvsk (Bakhmut) τις τελευταίες ημέρες. Αν οι τραυματίες είναι μόνο 500 τότε οι νεκροί πρέπει να είναι τριπλάσιοι, δηλαδή 1500!

“Η ροή των τραυματιών προς το νοσοκομείο δεν σταματά”.

Αυτή την πληροφορία για τις τεράστιες απώλειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας επιβεβαίωσε και η γνωστή στην Ουκρανία, Έλενα Γκαλούσκο.

Πράγματι από το μέτωπο του Bakhmut υπάρχει ανατριχιαστικό οπτικοακουστικό υλικό με δεκάδες πτώματα και εκατοντάδες τραυματισμένους μέσα στα χαρακώματα.

Βίντεο: To πυροβολικό της 100ης Ταξιαρχίας του Ντονέτσκ καταστρέφει ουκρανική φάλαγγα

Βίντεο: το ρωσικό πυροβολικό ισοπεδώνει τις οχυρώσεις του ουκρανικού Στρατού στην Kurdyumovka, χωριό στρατηγικής σημασίας κοντά στο Bakhmut

Ρωσικό βομβαρδιστικό έριξε 2 τόνους βομβών

Ένα ρωσικό βομβαρδιστικό Su-34 ισοπέδωσε ένα απόσπασμα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας εξαπολύοντας βόμβες των 500 κιλών.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας προσπάθησαν να διαρρήξουν την ρωσική άμυνα προς την κατεύθυνση του Lysychansk, με το ρωσικό πυροβολικό να εξαπολύει σφοδρά πυρά στην περιοχή του αυτοκινητόδρομου Berestovoe-Verkhnekamenka.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας υπέστησαν απώλειες και σημαντικό μέρος των δυνάμεων τους αναγκάστηκε να κρυφτεί περιμένοντας ενισχύσεις. Ωστόσο, μια απροσδόκητη επιδρομή από ένα ρωσικό βομβαρδιστικό Su-34 άλλαξε εντελώς την κατάσταση.

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε πώς ο ουκρανικός στρατός, έχοντας ήδη εγκαταλείψει τη ζώνη μάχης, κρύφτηκε στα δέντρα, περιμένοντας την άφιξη της ομάδας εκκένωσης.

Ωστόσο, μετά από λίγα μόνο λεπτά, εμφανίστηκε στην περιοχή ένα ρωσικό-βομβαρδιστικό, το οποίο έριξε τέσσερις εναέριες βόμβες 500 κιλών κατευθείαν στον χώρο του καταφυγίου των Ουκρανών.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η προσπάθεια των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην περιοχή Verkhnekamenka είναι εξαιρετικά απροσδόκητη, καθώς αυτός ο οικισμός βρίσκεται μόλις 10 χιλιόμετρα από το Lisichansk. Αυτό δείχνει τις προθέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας να επεκτείνουν το μέτωπο προς αυτή την κατεύθυνση.

Δείτε το βίντεο

Καταστράφηκαν οι θέσεις διοίκησης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας!

Σύμφωνα με την τελευταία αναφορά του ρωσικού υπουργείου Άμυνας:

-Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας αποκρούουν ουκρανικές επιθέσεις στα μέτωπα Κουπιάνσκ και Κρασνολιμάν και προχωρούν προς την κατεύθυνση του Ντονέτσκ.

-Η επιχειρησιακή-τακτική και στρατιωτική αεροπορία, οι πυραυλικές δυνάμεις και το πυροβολικό κατέστρεψαν δέκα θέσεις διοίκησης των ουκρανικών ΕΔ στις περιοχές Petropavlovka, Berestovoye, περιοχή Χάρκοβο, Dobrovolye, Terny, Torskoye, Verkhnekamenskoye, Andreevka, Vodyanoye, Novoselka της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ, περιοχή Nikolskoye, Kher, καθώς και 62 μονάδες πυροβολικού σε θέσεις βολής, ανθρώπινο δυναμικό και στρατιωτικό εξοπλισμό σε 148 συνοικίες.

-Στην περιοχή Makeyevka της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουχάνσκ καταστράφηκε αντιαεροπορικό σύστημα Osa-AKM.

-Στην περιοχή Νικολάεβκα στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ καταστράφηκε ένα ραντάρ αντι-πυροβολικού κατασκευής ΗΠΑ AN / TPQ-37.

-Στην περιοχή Malomikhailovka, στο Dnepropetrovsk, καταστράφηκε ουκρανικός σταθμός ραντάρ για τον προσδιορισμό στόχου των αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων.

-Στην περιοχή Belogorye, στην Zαπορίζιε, καταστράφηκε η αποθήκη όπλων πυραύλων και πυροβολικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

-Κατά τη διάρκεια της ημέρας ρωσικά συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν εννέα ουκρανικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα στις περιοχές Chervonaya Dibrova, Krasnorechenskoye, Golikovo, Ploschanka, Zhitlovka της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ, Rybinsk και Maksimovka της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ.

-Επιπλέον, δύο πύραυλοι του συστήματος πολλαπλών πυραύλων Uragan αναχαιτίστηκαν στην περιοχή New Kakhovka, στην Χερσώνα.

Βίντεο: Κτύπημα Ρώσου ελεύθερου σκοπευτή

Αφήστε μια απάντηση