«Οι ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΙ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ» – Δείτε πως οδηγούν τους ανθρώπους στο ΣΚΟΤΟΣ, νέο ΒΙΝΤΕΟ

Ο Χαράρι, ο Γκουρού και η… παρέα τους…

Από ανθρώπους που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) ξεδιπλώνονται τα πιο σκοτεινά, τα πιο ψεύτικα πράγματα, προκειμένου να αποκρυφεί η Αλήθεια που ελευθερώνει!

Στο παρακάτω βίντεο, ο γνωστός «σατανικός» γκουρού Jagadish “Jaggi” Vasudev, πιο γνωστός ως Sadhguru, συνομιλεί με τον θρύλο της πυγμαχίας Mike Tyson!

Ειπώθηκε μεταξύ άλλων:

«Τέλος πάντων, άφησες το σώμα σου εδώ και πήγες στον παράδεισο.

Τι υπάρχει στον παράδεισο; Γνωρίζεις τι υπάρχει στον παράδεισο;

Στον ινδουιστικό παράδεισο, το φαγητό είναι πολύ καλό.

Οι ζωές είναι αφιερωμένες στο να μαγειρεύεις και να τρως. Σε άλλο μέρος, υπάρχουν κυρίες με λευκά φορέματα που περιφέρονται στα σύννεφα. Αν σας αρέσει αυτή η ατμόσφαιρα, μπορείτε να πάτε εκεί. Σε άλλο μέρος, θα συναντήσετε ”παρθένα προβλήματα”. Αν αυτό ψάχνετε, δεν υπάρχει πρόβλημα επίσης.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πήγες στον παράδεισο χωρίς σώμα. Αναρωτιέμαι τι κάνεις με το καλό φαγητό και με τις παρθένες….

Όλα αυτά είναι προβλήματα που έχεις όταν έχεις σώμα!!!!! Από την στιγμή που δεν θα έχεις σώμα, τι κάνεις;

Οι ”παράδεισοι” καταρρέουν. Πιστεύω πως σχεδόν το 70% των ”παραδείσων” στο ανθρώπινο μυαλό έχει καταρρεύσει τα τελευταία 50 χρόνια».

Φυσικά ο Γκουρού απέκρυψε την ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, πως η επιστροφή στο ΦΩΣ της ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ, της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, καθώς εδώ αργά ή γρήγορα όλοι πεθαίνουμε, δεν έχει σχέση με τα παραμύθια και τις γραφικότητες των θρησκειών. ΣΤΟΧΟΣ του Γκουρού, όπως και του Χαράρι, να οδηγήσει τους ανθρώπους στην ενσωμάτωση του πνεύματος τους στην τεχνητή νοημοσύνη, σε έναν καινούριο κόσμο για να ζήσουν εκεί την… «αθανασία», η οποία στην πραγματικότητα θα είναι η απορρόφησή τους από το Σκότος της πνευματικής ανυπαρξίας!!!

scr

el.gr

Αφήστε μια απάντηση