ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!! Αρπάζουν 3.000 αγροκτήματα στην Ολλανδία – Ελλάδα ετοιμάσου…

Ο Λιακόπουλος φταίει που τα έχει γράψει όλα αυτά… Στην αρχή η ολλανδική κυβέρνηση ζητά εθελοντική εξαγορά των χωραφιών και αν δεν επιτευχθεί ο στόχος θα τα ΑΡΠΑΞΟΥΝ επί χρήμασι με το ζόρι!!!

Οι Ολλανδοί αγρότες που διαμαρτύρονται για μήνες για το ριζοσπαστικό «πράσινο» σχέδιο αποανάπτυξης και ΔΙΑΛΥΣΗΣ της κτηνοτροφίας/γεωργίας της κυβέρνησης για να μειώσει τις εκπομπές αζώτου κατά 50% – 95% τώρα αντιμετωπίσουν αναγκαστική εξαγορά της γης τους, σε μία είδηση που πρέπει να κρούσει τα ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ στην Ελλάδα.

«Για τους αγροτικούς επιχειρηματίες, θα υπάρξει ένα σχέδιο διακοπής που θα είναι όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό», δήλωσε πρόσφατα στο ολλανδικό κοινοβούλιο η Christianne van der Wal, υπουργός αζώτου. Η ολλανδική κυβέρνηση σχεδιάζει να αγοράσει 3.000 αγροκτήματα μέσω ταμείου 24,3 δισεκατομμυρίων ευρώ (25,6 δισεκατομμύρια δολάρια).

Η Van der Wal είπε στους αγρότες θα προσφερθεί το 100% αξίας για την γη τους, αλλά αν αποτύχουν οι εθελοντικές προσπάθειες, οι αγρότες θα αντιμετωπίσουν μάλλον αναγκαστικές εξαγορές.

ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ: Αν δεν επιτευχθεί εθελοντικά ο στόχος ΑΡΠΑΓΗΣ ΧΩΡΑΦΙΩΝ, το Κράτος θα τα αρπάξει!!!

«Δεν ξέρω τι μπορούμε να περιμένουμε. Για την δική μου οικογένεια, ελπίζω ότι ένας από τους γιους μου μπορεί να συνεχίσει να ασχολείται με την γεωργία αν θέλει», είπε ο Ολλανδός αγρότης Geertjan Kloosterboer σε σχέση με όλα αυτά που γίνονται…

Αναμένουμε πότε θα ακουστεί αυτό και στην Ελλάδα, καθώς συνιστά, ΕΝΤΟΛΗ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων. Λιακόπουλε τι ήθελες και τα έλεγες;;;;

 

pixabay

Αφήστε μια απάντηση