Ετοιμάζουν ΧΑΟΣ στην Ευρώπη το 2023: «Το ερώτημα δεν είναι αν θα έρθει μπλακ άουτ, αλλά πότε θα έρθει»

Τι δήλωσε για τους Ευρωπαίους στην γερμανική «Die Welt», η υπουργός Άμυνας της Αυστρίας – Προετοιμάζουν και τον στρατό για να παρέμβει σε αυτά που θα ξεκινήσουν…

«Το ερώτημα δεν είναι αν θα έρθει μπλακ άουτ, αλλά πότε θα έρθει»

H Αυστριακή υπουργός Άμυνας προειδοποιεί ότι οι Ευρωπαίοι -φυσικά και οι Έλληνες- θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν μπλακ άουτ που κρατάνε μέρες, αφήνοντας το ένα τρίτο των πολιτών ανίκανο να «τροφοδοτήσουν τον εαυτό τους».

Η Klaudia Tanner έκανε τα σχόλια κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην γερμανική εφημερίδα «Die Welt».

«Το ερώτημα δεν είναι αν θα έρθει (το μπλακ άουτ), αλλά πότε θα έρθει», είπε ο Τάνερ, κατηγορώντας φυσικά τον πόλεμο στην Ουκρανία και όχι τις αποφάσεις των πολιτικάντηδων της Δύσης που μας οδηγούν όλους μαζί, ως πολίτες, στο χάος.

Μάλιστα, όπως αναφέρει θα μπλεχτεί και ο στρατός στο χάος που πλησιάζει! Οι αυστριακές ένοπλες δυνάμεις πρόκειται να δημιουργήσουν 100 αυτάρκεις στρατώνες έως το 2025 που θα είναι σε θέση να συντηρηθούν για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, εάν διακοπεί σοβαρά ο ενεργειακός εφοδιασμός.

Η Τάνερ μίλησε για το πόσο απροετοίμαστοι ήταν οι Ευρωπαίοι για την παρατεταμένη διακοπή ρεύματος προειδοποιώντας ότι «το ένα τρίτο των πολιτών δεν θα είναι σε θέση να εφοδιαστεί το αργότερο την τέταρτη ημέρα του μπλακ άουτ».

 

ΠΗΓΗ: Die Welt

 

Ενώ ο Βλαντιμίρ Πούτιν παραμένει ο βολικός αποδιοπομπαίος τράγος, οι έχοντες γνώση έχουν επισημάνει την υπερβολική εξάρτηση της Ευρώπης από την «πράσινη ενέργεια» και το κλείσιμο των παραδοσιακών σταθμών με καύση άνθρακα αλλά και των  πυρηνικών σταθμών ως έναν από τους κύριους λόγους για την αύξηση του κινδύνου διακοπής ρεύματος.

Στην Γερμανία, για παράδειγμα, η χώρα έχει μόνο τρεις εναπομείναντες πυρηνικούς σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής, με τους βουλευτές να πρέπει ακόμη και να ψηφίσουν για να παρατείνουν την διάρκεια ζωής τους έως το 2023 μετά από προηγούμενα σχέδια να τους κλείσουν.

Πριν ξεκινήσει ο χειμώνας, πόλεις σε όλη την Γερμανία ανακοίνωσαν ότι σχεδίαζαν να χρησιμοποιήσουν αθλητικούς χώρους και εκθεσιακούς χώρους ως «χώρους θέρμανσης» για να βοηθήσουν τους παγωμένους πολίτες που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά το αυξανόμενο ενεργειακό κόστος.

Ο κορυφαίος αξιωματούχος του Πράσινου Κόμματος Winfried Kretschmann προκάλεσε διαμάχη νωρίτερα φέτος προτείνοντας στους Γερμανούς να χρησιμοποιούν πετσέτες αντί να κάνουν ντους, καθώς και να αγοράζουν ακριβά συστήματα οικολογικής θέρμανσης που δεν είναι οικονομικά προσιτά για τον μέσο άνθρωπο.

Στην Ελλάδα για την ώρα μας σώζει η σκανδαλώδης εύνοια του… καιρού! Ωστόσο από το 2023 αρχίζουν παντού «γλέντια», κατά τα φαινόμενα!

scr

el.gr

Αφήστε μια απάντηση