Ο Σβαμπ και η παρέα του θα φτιάξουν την ΝΕΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ – Εξέλιξη «ΒΟΜΒΑ» με Ζελένσκι

Ποιά θα είναι η συμφωνία με τον Πούτιν;;;

Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky ανακοίνωσε μια συμφωνία με τον διευθύνοντα σύμβουλο της BlackRock Λάρι Φινκ για τον συντονισμό των επενδύσεων για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας.

Ο Λάρι Φινκ είναι βασικός συνομιλητής του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ!

Την Τετάρτη αποκαλύφθηκε ότι η κυβέρνηση του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelensky ετοιμάζεται να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) του Ιανουαρίου στο Νταβός και ότι ο Ουκρανός ηγέτης βρίσκεται σε συνομιλίες με τον διευθύνοντα σύμβουλο της BlackRock Λάρι Φινκ σχετικά με τις προσπάθειες ανοικοδόμησης μετά τον πόλεμο με την Ρωσία.

Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο του Zelensky , η BlackRock που διαχειρίζεται περιουσιακά στοιχεία 10 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, «εργάζεται εδώ και αρκετούς μήνες σε ένα έργο για να συμβουλεύει την ουκρανική κυβέρνηση για το πώς να δομήσει τα ταμεία ανασυγκρότησης της χώρας».

«Ο Volodymyr Zelenskyy και ο Larry Fink συμφώνησαν να επικεντρωθούν βραχυπρόθεσμα στον συντονισμό των προσπαθειών όλων των πιθανών επενδυτών και συμμετεχόντων στην ανοικοδόμηση της χώρας μας, διοχετεύοντας τις επενδύσεις στους πιο σχετικούς και επιδραστικότερους τομείς της ουκρανικής οικονομίας», ανέφερε η ιστοσελίδα.

«Κατά την διάρκεια της συνομιλίας, τονίστηκε ότι ορισμένα ηγετικά στελέχη της BlackRock σχεδιάζουν να επισκεφθούν την Ουκρανία το νέο έτος», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Όπως τόνισε ο πρώην επικεφαλής στρατηγικής του Λευκού Οίκου, Steve Bannon, τα δισεκατομμύρια δολάρια που θα διαχειρίζεται η Ουκρανία με την BlackRock προέρχονται αρχικά από τους φορολογούμενους των ΗΠΑ.

Η Παγκόσμια Τράπεζα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η ουκρανική κυβέρνηση συνέταξαν μια έκθεση νωρίτερα φέτος, υποστηρίζοντας ότι το συνολικό κόστος για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας στον απόηχο της σύγκρουσής της με την Ρωσία μπορεί να ξεπεράσει τα 349 δισεκατομμύρια δολάρια.

Αυτός ο αριθμός λαμβάνει υπόψη μόνο τη ζημιά μέχρι την 1η Ιουνίου, πράγμα που σημαίνει ότι η ζημιά που σημειώθηκε μετά από αυτήν την ημερομηνία δεν συμπεριλαμβάνεται στην συνολική εκτίμηση.

Αυτό έρχεται λίγες μέρες αφότου ο Ζελένσκι επισκέφθηκε τον Λευκό Οίκο και απευθύνθηκε στο Κογκρέσο για να διαμαρτυρηθεί ότι τα σχεδόν 100 δισεκατομμύρια δολάρια από τα κεφάλαια των φορολογουμένων για βοήθεια στην σύγκρουση στην Ουκρανία «δεν ήταν αρκετά».

Αυτό έρχεται επίσης αφού ο Ζελένσκι ανακοίνωσε ότι η κυβέρνησή του θα συμμετάσχει στην ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός τον Ιανουάριο, όπου η παγκόσμια ελίτ συγκεντρώνεται για να συζητήσει πώς να εφαρμόσει τις παγκοσμιοποιητικές πρωτοβουλίες της, όπως η Μεγάλη Επανεκκίνηση.

Συγκεκριμένα, η BlackRock ηγείται επίσης στο πλαίσιο « Περιβαλλοντικής Κοινωνικής Διακυβέρνησης » του WEF!

Μένει να φανεί ποιά εδάφη θα απομείνουν για να… φτιάξει ο Σβαμπ και η παρέα του και τι συμφωνηθεί με τον Πούτιν…

photo Προεδρικό Γραφείο Ουκρανίας

el.gr

Αφήστε μια απάντηση