Η αγορά του αιώνα από Ιράν: 24 συν 40 ρωσικά μαχητικά Su-35 προσγειώνονται Ισφαχάν μαζί με 4 Mi-26 – Αμόκ στο Ισραήλ!-

Επιβεβαίωση WarNews247

Ο Νετανιάχου σχηματίζει εσπευσμένα πολεμικό συμβούλιο!

Το Ιράν επιβεβαίωσε πως παραλαμβάνει μια πλήρη Μοίρα 24 ρωσικών μαχητικών S-35S προκαλώντας σεισμό στην Μέση Ανατολή. Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων PressTV με βίντεο ανακοίνωσε την αγορά στον ιρανικό λαό.

Ιρανός δημοσιογράφος ανέφερε επίσης πως ξεκινά τις επόμενες ημέρες η παράδοση των μαχητικών στο Ιράν. Η βάση που θα τα υποδεχτεί έχει ετοιμαστεί.

Kαι αυτό είναι μόνο η αρχή: Ακολουθούν ακόμη 40 Su-35 μαζί με αντιαεροπορικά συστήματα S-400 και στο μέλλον Su-57.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στην Μέση Ανατολή. Η εποχή των κυρώσεων για το Ιράν τελείωσε.

Για πρώτη φορά ΗΑΕ, Σ.Αραβία θα έχουν έναν πανίσχυρο αντίπαλο στον αέρα που δεν θα διστάσει να πατήσει το κουμπί της κατάρριψης. Τα χρονικά περιθώρια του Ισραήλ για επίθεση στο Ιράν αρχίζουν να στενεύουν.

Ήδη ο Νετανιάχου σχηματίζει ένα “war room” επισπεύδοντας τις προετοιμασίες επίθεσης.

Πρόκειται για τεράστια επιτυχία του WarNews247 το οποίο είχε αποκαλύψει από τον περασμένο Αύγουστο την συγκεκριμένη εξέλιξη.

4 μήνες μετά ισραηλινά και άλλα δυτικά ΜΜΕ αναπαράγουν το ρεπορτάζ του WarNews247

Δείτε εδώ: Τα 21 Su-35 της Αιγύπτου παίρνει τo Iράν: Κολοσσιαία αγορά 1.000 ιρανικών drones από Ρωσία – Βομβαρδίζουν ουκρανικές θέσεις

24 Su-35 προσγειώνονται στο Ιράν

Ο Iρανός δημοσιογράφος Reza Abbasi ανακοίνωσε την επικείμενη ανάπτυξη των πρώτων μοιρών που αποτελούνται από ρωσικά μαχητικά Su-35S στη βάση Shekari στο Ισφαχάν, 300 χλμ. από την ιρανική πρωτεύουσα.

“Στο άμεσο μέλλον θα προσγειωθούν στη βάση αυτή 24 αεροσκάφη.

Συνολικά, σύμφωνα με τη σύμβαση, 64 νέα μαχητικά Su-35S της γενιάς 4++ θα παραδοθούν στο Ιράν για να αντικαταστήσουν τα απαρχαιωμένα αμερικανικά αεροσκάφη F-5 και F-4.

Οι Ιρανοί πιλότοι εκπαιδεύονται ήδη πάνω στα ρωσικά μαχητικά”.

Ο Reza Abbasi ανακοίνωσε επίσης πως η Ρωσία θα παραδώσει 4 βαρέα μεταφορικά ελικόπτερα Mi-26 στην Ισλαμική Δημοκρατία.

Σε αντάλλαγμα, η Μόσχα θα λάβει κάποια συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου από την Τεχεράνη.

Πριν 24 ώρες, το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Press TV ανέφερε σε βίντεο:

“To Ιράν παραλαμβάνει μια πλήρης Μοίρα μαχητικών Su-35 από την Ρωσία.

Αυτή περιλαμβάνει 24 μαχητικά 4ης γενιάς εξειδικευμένα στην αεροπορική κυριαρχία.

Τα μαχητικά αυτά μπορούν να φέρουν διάφορα όπλα.

Έχουν επίσης μειωμένη υπογραφή στα εχθρικά ραντάρ.

Το Ιράν αγόρασε λίγα MiG-29 την δεκαετία του 1990. Από τότε δεν έχει προχωρήσει σε καμία νέα αγορά μαχητικού.

Το Ιράν και η Ρωσία έχουν συμφωνήσει να επεκτείνουν τους δεσμούς τους. Η συνεργασία θα επεκταθεί τόσο στο στρατιωτικό όσο και στο εμπορικό πεδίο.

Και οι δύο χώρες έχουν χτυπηθεί σκληρά από κυρώσεις”.

Δείτε το βίντεο

 

O Nετανιάχου σχηματίζει “War Room” για το Ιράν

Ισραηλινά ΜΜΕ, το ένα μετά το άλλο, αναφέρονται στην απόκτηση Su-35 από το Ιράν σημειώνοντας πως” η Τεχεράνη έχει παραδώσει μέχρι τώρα 1700 drones στην Ρωσία, 250 τις τελευταίες ημέρες και άλλα 300 στο μέλλον.

Επιπλέον θα παραδώσει βαλλιστικούς πυραύλους για να λάβει ως αντάλλαγμα αντιαεροπορικά συστήματα”.

Διαβάστε επίσης: Βόμβα στη Μέση Ανατολή από ΗΠΑ: Το Ιράν παίρνει “πακέτο” Su-35 με S-400 και στο βάθος Su-57! – Ξεκίνησε η εκπαίδευση Ιρανών πιλότων!

Προσθέτουν επίσης:

Ο Νετανιάχου σχηματίζει πολεμικό υπουργικό συμβούλιο για το Ιράν..

Ο Νετανιάχου ορίζει τον γεράκι Τζάτσι Χανεγμπί για να ηγηθεί του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας

Ο νέος πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου διόρισε την Τρίτη τον επί μακρόν πολιτικό σύμμαχό του Τζάτσι Χανέγκμπι επικεφαλής του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας.

Ο Hanegbi, 65 ετών, θα αντικαταστήσει τον Eyal Hulata, ο οποίος είναι Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας από τον Ιούλιο του 2021.

Ο Χανέγκμπι, βετεράνος βουλευτής των κομμάτων Likud και Kadima, έχει ηγηθεί σειράς υπουργείων τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, συμπεριλαμβανομένων των υπουργείων υγείας, δικαιοσύνης και δημόσιας ασφάλειας.

Υπήρξε επίσης υπουργός επιφορτισμένος με την επίβλεψη των υπηρεσιών πληροφοριών Μοσάντ και Shin Bet, την Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας και τους δεσμούς ασφαλείας με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Hanegbi, δημοσιογράφος και αλεξιπτωτιστής κατά τη διάρκεια της θητείας του στο IDF, υπηρέτησε επίσης ως αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών και ως επικεφαλής της ισχυρής Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Κνεσέτ.

Θεωρείται ειδικός -και γεράκι- στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.

Τον Νοέμβριο, ο Χανέγκμπι είπε ότι πιστεύει πως ο Νετανιάχου θα διατάξει επίθεση στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν, εάν οι ΗΠΑ δεν εξασφαλίσουν μια νέα πυρηνική συμφωνία με την Τεχεράνη και δεν αναλάβουν δράση από μόνες τους.

Μιλώντας στο Channel 12 news, ο Hanegbi είπε ότι σε μια τέτοια κατάσταση, ο Netanyahu «θα ενεργήσει, κατά την εκτίμησή μου, για να καταστρέψει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν».

Δείτε ρεπορτάζ από τα ισραηλινά ΜΜΕ

 

Αφήστε μια απάντηση